För en vecka sedan satt vi och beklagade över att världen blev vit. Men nu smälter det bort och jag kommer nu på att det är inte snön som förtjänade våra klagorop, utan slasket. Detta slask... slask, slask.

Men det bästa med att vintrarna aldrig kommer att bli som de ska vara är att det förbetna ordspråket kommer att dö ut. Nu kommer det snö varannan vecka och det skulle låta roligt om man använde uttrycket tio gånger under en "vinter".

Det som göms i snö kommer upp i tö.

För en vecka sedan beklagade jag mig över vårt förhållande. Hur allt går på rutin osvosv såsom det gör i mer än 99% av alla förhållanden. Så idag ska han överraska mig med en sak vi ska göra. Jag lyckades tjata det ur honom. Hör och häpna vi ska på Antikmässan!

Sofi gråter lyckotårar. (Ironisk) Jaja, bara jag får något så blir jag glad.  

fettis!

Hade inga planer alls på att nämna fettisdagen, men nu blev det så, och så nu var det sagt.

Jag har varit döende sen...  tre veckor tillbaka eller kanske tillochmed sen jag hade semester i somras, som förövrigt var en helt snurrig semester. Kan bara säga att dagarna i Åre var höjdpunkten på hela förra året. 

Skolan har tokstressat mig, jobbet har tokstressat mig och min fina hälsa och mitt övriga liv har tokat i mitt huvud.

Det är inte ofta jag känner att jag har kontroll över vad som händer runt omkring mig. Tror att jag utåt sett uppfattas ha en ganska bryr(?)lös synsätt på livet. Men I promise you, min hjärna är i ständigt uppror över att saker svichar över mitt huvud och att jag inte fattar någonting.

Vill bara packa en väska och dra här ifrån. Bort från staden, bort från stressen och bort från mitt liv. Men baby får följa med och kissarna. Har alltid haft en dröm om Boden. Kommer ihåg när jag var runt tolv år och det enda målet jag hade i mitt liv var att komma bort från denna stad och till Boden.

Boden symboliserar det totala lugnet för mig. I Boden fanns även en massa stygga pojkar, innan det blev nedskärningar i försvaret. 

Nedan ser vi Bodil!





 


onsda(på)G

på G= ölintag under kvällen samt film, plugg och träning under dagen.

Kan börja med att säga Grattis Corni! ...yes. din gamla kärring. men inte lika gammal som Anna, OMG! Där kan man snacka om gammal.

Fick precis ett avbrott av telefonsnackande i en timme från min film. Dark City. Var helt okej men nu orkar jag inte se slutet och jag tyckte den var relativt seg... och mörk och seeeeeg.

En annan sak som är seg är en annan sak. Egentligen skulle jag nog bara ha tränat bort min frustration men kändes ändå bra att jag tog upp det och att vi pratade om det igår. Bara för att något är jobbigt ska man inte undvika det. Nu känns det bättre och jag hoppas att han förstår hur viktigt det faktiskt är för mig att han vet om det. Ingenting jag tog upp bara för "att".

Men samtidigt har jag pratat om det ändå från början och aldrig har det skett någon förändring. Det ska inte ske någon förändring, för det vore fel om någon skulle behöva anpassa sig och ändra på sig själv.

Jag skulle aldrig ändra på mig själv för att passa in någonstans, när jag vet att det finns ställen där jag passar in utan att behöva ändra på mig.

Får helt enkelt se hur denna saga slutar. För någon gång måste sidorna ta slut. Lyckligt eller olyckligt? Yo! 

   

utmanad.

tihi! tycker faktsikt detta är ganska roligt. men jag är förövrigt jävligt trött och helt jäkla brainwashed av vinyl 107.??.



1. Gå in i mappen "Mina bilder".
2. Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Utmana några stycken nya att vara med.
5. Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade.

Klara

Erik

sen har emilie redan utmanat resten och/eller så bryr jag mig inte just nu.




jaha... var väll en fin bild på MIG för cirkus tre år sedan. såå jäävla tråkig.







pust

vaknar klockan tolv av att farmor ringer. helt perfekt. jag studsar efter ett mycket givande telfonsamtal upp ur sängen och sätter genast igång med städningen. sedan drar vi och köper pizza. men då måste vi gå därifrån för jag mådde lite illa.

igår mådde jag också illa. hela dagen faktiskt. 

började dagen med att ligga och vagga fram och tillbaka i sängen medan jag mantrade "ta bort, ta bort..."  i typ två timmar. sedan tog jag tag i det och gick en två timmars premonix på isen och då försvann det självklart. framåt kvällen njöt vi allihopa av en middag med vin och drinkar och jag kände mig på topp då. sen rasade det!
åhujamej vad det rasade!

efter att anna ringde och berättade att folk hängde kvar på fiket jäääätte länge och att hon skulle komma senare än vad "vi" (jag) hade planerat så gick jag i offmode läge. sen ringde cornelia och sa att hon inte vill följa med ut och jag blev nästintill apatisk.

gick ut och rökte, tog en kopp kaffe, åt kladdkaka och drack två glas vin alldeles för snabbt. nä, då är det plötsligt okej att ringa och säga att man kommer hit! anna är här på ett kick (i min värld), daniel och simon dök bara upp och cornelia skuttar in som värsta "hej jag är cornelia och jag jäääätte glad" .

det blev för mycket. för de som har hört kristers program om "hur det bara kan bli för mycket ibland"  fattar vad jag menar.

men väll framme på... tvekar att säga det högt... hosthusethost så blev jag pepp party. som det ska vara! 



  

ledig helg, gunde svan, "mode".

grattis anna, kan jag börja med att säga.

sen kan jag säga att jag inte förstår varför gunde svan Fortfarande får göra reklamer. han är gammal, ingen som är under trettio var vid minnenas fulla bruk (liten alltså) för att komma ihåg vad han har gjort. åkte han skidor ens, jag vet då inte! för mig är han gladiatorerna! basta!

jag hatar mode bloggar, speciellt såna som denna bild. folk tror att någon bryr sig. men ja, idag är jag en av dem och ja, jag tror att någon ömklig stackare kommer att bry sig. om inte annat kan man beundra min egen målade guldspegelram.





nä, nu ska jag spela lite innan det bär iväg till skolan och sedan iväg till nortan.

känns lite vemodigt varje helg jag är ledig. för då vill jag hitta på så mycket så att min lediga helg blir värsta inferniot av allting samtidigt. skulle egentligen innerts inne bara vilja sitta hemma framför datan(orn) i mjukisar, käka lösgodis, lyssna bra musik, äta pizza och gamea. menmen i nästa liv kanske.





musik

Har äntligen fått min musik från "förr" på min aktuella burk. Först låg den på pappas laptop, sen låg den på Roys laptop ett tag, sen när vi flyttade ihop för två år sen(!) så låg den på hans burk och nu fick jag tillbaka allting på min data. Ganska gammalt skit alltså! Bra skit!



Suttit och frossat i gamla minnen. Såsom hur alla låter med ordet "hate" påminner om hur gullig Roy kunde... okej kaaaan vara... ibland. Jag sa nämligen en gång för väldigt länge sedan att jag hatade honom, (ja, redan efter två månader i vårt förhållande kunde jag säga så) fast lite gulligt förstås och lite ledsamt, då skickade han alla låtar med ordet "hate" han hade till mig. Tihi!



Men dessa låtar slår allting! ...Okej, har flera favoriter men dessa betyder något extra för mig.

Och sen är de coola cokså!












mäniska goes au naturelle.

hej jag heter sötast och jag är en männsika. i och med att jag är en männsika så har jag förbestämda genetiska anlag som nästintill samtliga människor dras med. ett av de anlag jag iallafall besitter är håriga armhålor. ja, jag vet skit äckligt! men nu är det så. bara att acceptera.


min boobie gör hamburgare. så himla gott efter ett ovanligt svettigt pass.



när man kommer hem efter träningen så mår man så himla bra. just nu tränar jag en gång i veckan men har planerat att, när vädret och temperaturen tillåter att man kan ta sig från A till B utan en massa kläder, så ska jag börja träna minst tre gånger i veckan.

imorgon är den första av dagen sen tio dagar tillbaka som jag är ledig. då ska jag till läkaren och cheka mitt HB och sen till det bästa av allt! jag och mormor ska först luncha och sen på fotvård. det är så himla underbart. foten tar mer skada än man tror.












 


i farten...*flåsar ut med näsan*

Ja, för det är så man spontan fnissar kom jag på igår. När man tycker nåt är spontant roligt och inte är förbered så flåsar man ut med näsan. Flås med näsan helt enkelt!

Ouch... nudelsoup all over me. It buurns! ...a little bit. Snart till jobbet... lalalalaa.

Jo, jag vill säga att om man har ett förhållande med någon så måste det förkållandet bygga på att båda älskar varandra och att båda vet om detta. Om den ena är osäker på den andres känslor så kommer det att vara skit jobbigt och man kommer då att överanalyser allting. Jag kan vara brutalt ärlig ibland (vilket kanske suger med att vara tillsammans med mig) och då vill jag att den andre ska kunna lita på och tro på att jag älskar den människan även fast jag står och gormar.

Kakan av kardemumman är alltså att: Man ska inte behöva ljuga och leka teater när man är tillsammans med den man älskar och den som älskar en tillbaka. Behöver inte vara så jävla krångligt! 

Men även när det kommer till jobbiga saker. Om Royan skulle säga till mig att han skulle vilja " ta en paus" "leva lite wild and crazy" så skulle jag tycka det var jobbigt och bli ledsen. Men bara jag är säker på att han kommer springandes tillbaka skulle det vara OK för mig.

Och om han skulle försvinna till någon annan skulle jag bara behöva utmana fjanttjejen på en omgång Wow så skulle hon gråtandes krypa in i sin grotta igen! 

Man måste våga lita på människor, speciellt på de människor som man vill lita på.


Mot   Jobbet!


*gömmer sig tyst i andra rummet*

Royan har hållt på och bygga ihop sin nya dat(or)a hela kvällen. Han skriker och svär för sig själv. Jag blir faktsikt lite rädd när han är på sånt humör. Men han tar mest ut sina aggresioner på stackars Lillen som iochförsig kanske skulle se it coming då hon tar alla Royans konstruktions grejer i munnen och springer iväg.

Var en riktigt lång dag i skolan idag och mitt under föreläsningen fick jag konstiga knivhugg i magen. Pågick ett bra tag och när jag beklagade mig för Corni så började hon genast att beklaga sig över sina hundra åkommer. Så jag smsade boobie som genast ringde och hörde hur jag mådde och att jag verkligen måste boka tid hos läkaren så fort som möjligt. Han frågade om jag fortfarande levde... tuss!

Om dat(orn)an fungerar ikväll innan han ska krypa ner bredvid mig i sängen så lovade han att vi skulle göra en sak. Men stopp och belägg! Detta sker endast om det garanterar mig användning av ett bola smycke. Ja, jag sa bola smycke!

Btw kan nämna att jag har en provmånad på lövfilm så ikväll har jag hamstrat Eddie Izzard så just nu ser jag lite suddigt pg av glädjetårar.

Sov sött och vakna inte blött!

discobitch!