bitch 09

   Eller egentligen beach 09. Lite sent påtänkt jag vet, men nu är det allvar. Äkta seriöst allvar!

   De sommar äventyr jag ska göra mig vacker för är förhoppningsvis Kottland två veckor samt Hultsfred and maby karusellåkning i inget lågt skämt-Tyskland.

   Ska kanske egentligen vara på tok G med min examination nu. Men efter en dag i Hellasgården i duggregn letandes efter äckelsaker i vattnet och byggande av fantasifågelbon är jag tröttis.

   Vill mest bara krypa upp i Roys knä och leka pussa. För er som inte förstår sig på pussaleken så kan jag förklara den och för att det inte ska bli några missförstånd så använder jag egna erfarenheter. 

   Roy lyfter (släpar) upp mig i hans knä och håller mig ungefär som en bebis. Jag brukar få en filt och en kudde. Jag får komplimanger och Roy kanske masserar mina fötter. Då borrar jag ner mitt huvud i hans bröst och piper. Roy fortsätter med komplimanger och massagen, kanske att han till och med kittlas lite. Ibland slår jag bara tillbaka eller får panik och kravlar därifrån medan han kittlar ihjäl mig. Men om leken ska lekas korrekt så får han en pussattack av mig.

   Om jag vill att någon skjuter mig så säger jag till. Jag syftar på att jag lyssnat på JB i tre timmar nu. Men tyvärr så kommer jag nog inte be om att någon ska skjuta mig, inte just nu iallafall för de är så snygga.


 


...hostar vidare mot nya äventyr!

Up, up and away!

Vill inte blogga egentligen. Så det var det sagt. Imorgon ska jag förhoppningsvis plugga och sen ska jag jobba. I helgen har jag jobbat. I helgen har jag "vaktat" Emma och Olle hemma hos mama. Nu vill jag bara sova. Roy väckte mig hela tiden i natt och klagade på att jag andades högt. Jag får smått ångest känsla över examinationen jag ska skriva till nästa vecka. Jag ska nämligen jobba i helgen som kommer också. Sen så är jag faktsikt sjuk fortfarande... Men jag känner att det får bli som det blir. Bara jag vet att jag har cash den 25 juni samt att jag inte får lunginflammation. 

Så jävla roligt jag har det då. Roy som lovade att vi skulle planera vår semester ikväll. Istället blev det tv och hembakad rulltårta, då jag grät när Roy bar mig förbi cafet där jag skulle köpa prinsesstårta. Han fick dåkligt samvete.

Ojojoj, vad man kan beklaga sig. Nä, nu får det faen vara nog! Ska sova nu innan grannen bankar på väggen åt mina hostattacker...



Random bild från Nyårsafton 2006/2007 från Paris.  

lycklig

Känns bra att kunna säga att man är lycklig. Jag är lycklig. Jag trodde ett tag att jag inte var lycklig, men sen visste jag att jag är det. ibland så tycker jag mig inte vara lycklig, men innerst inne vet jag bäst i att vara det. Allt blir så mycket lyckligare då.

True Blood har jag och Roy tittat på nu. Det är en helt okej serie. Lite som Twin Peaks fast med mer sex.

Jag skulle radera lite på min hårddisk nyss (har endast 5% utrymme kvar) och gick då in i mina dokument och hittade detta.

En msn konversation mellan mig och Roy cirka tre månader efter att vi träffades, september 2005. 


Har raderats pågrund av påtryckningar från allmänheten.

Min personliga åsikt räknas inte här, den lyder att allmänheten kan inte hantera kärlek. 

Min personliga åsikt är att allmänheten är Roy. Tihi! 


sötaste hosten!

Made by, ingen mindre än mig är denna sötaste hosten gjord av...

Måste få klaga här då A. my bf´s respons på mina hostattacker är att säga "var tyst" och själv börja hosta och säga att han är sjuk B. alla mina klasskompisar är också är sjuka, så ingen vits med att beklaga sig där inte...

Så går det när man gör ett naturvetenskapligt projekt om bajs med barnen i skogen.

jag ska inte vara den som är den som bara klagar hela tiden. så bara för att bevisa att jag faktsikt kan vara mycket påhittig och rolig så ska jag nu googla ett skämt.

drives past a cop* "I sure hope i didn't aggro!"

Describe your sex life in WoW terms:
You have no target.

You must be out of combat.
Delete your WTF and WDB folders and try again.
Insufficient funds.
You must dismount to use that ability.
You must be in a party.
You are in a party.
Trade request denied.
You have been outbid.
Load out of date addons.
Adjust your video preferences for better FPS.
You have been afflicted by Burning Adrenaline.
30 seconds till sons spawn.
Now entering contested territory.
What can I do ye for?
Keep your feet on the ground.

S
e så påhittig och skojig och helt wild´n crazy jag faktiskt kan vara!

Kaen jae fåe ducshe hoes deij?

Kan jag möjligtvis få duscha hos dig? skulle alla ha hört mig fråga. Detta om jag hade följt mitt hjärtas vilja och börjat anteckna alla adresser som jag duschit på... När jag kom på iden som femtonåring som ofta duschade hos vänner så slog det nog mig inte riktigt vad jag skulle ge mig in på.

- Varför vill du duscha hos mig för?
- Äh, jo för att jag vill få en till adress i min lilla "Duschbok"... Dum ass!
- Okej då.
hade min kvinnliga vän svarat och förstått att stackars lilla Sofi har fått en fix ide och det finns inget som kan ändra på det. Och så skulle jag få kakor och te.

- Varför vill du duscha hos mig för?
- Äh, för att jag vill få en till adress i min lilla "Duschbok"... Sur pitt!
- Ja, varför inte... hehe.
hade den sexgalnaoskyldigtlookande killen på krogen sagt.

Men tänk vilken grym ide ändå. Så skulle man tävla med folk om vem som duschat på flest platser. Olika duschar på samma adress räknas inte... En dusch per adress helt enkelt. Då skulle jag se till att Ingen någonsin skulle få duscha hemma hos mig, inte ens om personen i fråga har kissat på sig eller fått sperma i ögat. Jag skulle därimot störtdyka in i duschen så fort jag kom till ett nytt hushåll... Ja du, tänk vad tokiga saker man kan komma på! 

förebilden.

Nej, jag är nog ingen förebild, eller kanske då det kommer till den första saken men inte den andra saken...

Första saken:

Är det bara jag som får moderskänslor när jag ser grabbgäng i femtonårsåldern sitta och diskutera sina liv med varandra? Och nu menar jag de där gulliga samtalen om bion man var och såg eller om det nya coola spelet som släppts eller andra töntsamtal i grupp man kan ha. Dessa samtal innehåller även kamratliga knuffar, fula gliringar och ironiska skämt. Ett grabbgäng i femtonårsåldern som älskar varandra. Då vill jag bara gå fram och förklara för dem att hur töntiga de kanske anses vara nu ( dessa killar brukar dock inte bry sig om sånt, kanske? ) så kommer de bli de coolaste killarna ever sen. 

Och om de vill så kan jag köpa ut åt dem... Skämta bara. Eller? Jo, det gjorde jag. Skämta bara asså...

Andra saken:

Från tunnelbanan möter jag ett par. Det enda jag hinner höra av deras samtal är när killen säger:
Jo, men min chefs kille bor här. 
Och det första jag tänker på när han säger så är att ( utan några fördomar, jag är inte den som är den ) han chefs är bög.
Men måste chefen vara en man i min hjärna. Ja, tydligen. Och det är jag som i framtiden ska fostra våra kommande generation. Inte förebild asså.
  

grilla, aight?



Fölåt fö min tackiga musiksmak den senaste tiden. Men jag blir lycklig av denna, sååå lycklig!

Nu ska här grillas och drickas vin. Hoppas bara att dansbenen lyckas hålla still. Emilie får hold me back, fightstile!