önskning

Om jag fick en önskning skulle jag slänga den i sjön. Jag behöver inga önskningar och vem behöver det? Vad är meningen med att få en sak utan att ha gjort sig förtjänt av det och vem ska egentligen få fördelar i livet. Med en önskning skulle man kunna önska sig hundra önskningar till men vem skulle bli lyckligare av de? Inte jag iallafall. Varför måste man prata om livet som att ens önskningar inte kommer att inträffa. " Om jag fick en önskning skulle jag önska att jag blev jätte rik!" eller " Om jag fick önska mig något skulle jag önska att min familj aldrig kom till skada". Jag tror att människor som säger såna saker eller tänker såna tankar inte är lyckliga eller korkade och inte förstår att det inte spelar någon som helst roll. Livet pågår, om man har tur i runt 70 år. Vad spelar det för roll om du blir rikast eller om någon ur din familj dör? Om man ska önska sig något tycker jag att man ska önska sig något så att man får ut mer av den korta tiden man har här.
Om jag ska omfurmelera exemplena ovan så skulle mina önskningar skulle låta såhär: "Min önskan är att jag som människa ska få uppleva alla mina drömmar" och " Min önskan är att jag ska få uppleva så många stunder med de jag älskar som jag behöver".
Svårare än så är det inte. Men som sagt. Jag skulle kasta min önskan i sjön för jag vet att jag skulle vara lyckligare utan min önskan.

image15

lol

gick ner i butiken. jag skulle handla/ jag handlade bröd, mjölk o popcorn. jag satte på mig tjocktröja o roys tjockjacka bara för att det är sååå jäkla kallt ute. haglade förut idag!! kommer inte riktigt ihåg vad han sa men typ: "är inte den där jackan lite stor för dig?" jag svarar: "joo de e min pojkväns för det är så jäkla kallt ute." han: "aha... då behöver jag inte ens anstränga mig." va!? nån som fattar nåt? dålig raggningsreplik lr bara... en dålig konversation? jag fattar iallafall noll, ler konstigt och går därifrån. settat inne o häckat hela dagen lång så de var trevligt att komma ut i världen. min nya idol heter shawn och är det bästa fåret som existerar. om han hade varit en mäniska och aa på riktigt så skulle jag gifta mig med honom. för han är apa cooool. min man ska också vara apa cooool. fast ingen kommer leva upp till shawn the sheep!


ha en trevlig helg!

ps. varför är de alltid muppar på startsidan ( www.blogg.se ) alltid nån ful mupp. kan man inte välja en mäniska som iallafall förstår innebörden av att flera hundratuuusen människor kommer att se den personen. aja whatever!!image14

Hot in herre

   

You know dance in front your mirror while your on the phone
Checkin your reflection and tellin your best friend,
like "girl I think my butt gettin big".

denna låt är för mig beroende framkallande. Imorn är det middag med linslusen. ha de!

nytt inlägg

Jag har två nya hobbies. Att bada och att leka teve program med mina katter. Att bada är så himla skönt och då har jag en massa bubblor, en massa badsalt, sen har jag en massa rökeleser och ljus. Det brukar bli varannan dag om jag hinner. Att leka teveprogram är mer roligt än avkopplande. Leken går ut på att jag kommenterar allt jag gör med olika dialekter och röster. Hörom dagen gjorde jag en kladdkaka och då fick Sessan läsa ur kokboken. (la den bredvid henne på stolen) och Astrid fick filma... Sessan var en fantastiskt bra medhjälpare men Astrid... suck asså! Hon bara sprang omkring och filmade överallt FÖRUTOM i köket där jag var. Okej lekte överallt förutom i köket kan man väll kalla det. Men det löste sig och teveprogarmet kommer att sändas på ettan imorn klockan åtta :P
Alldeles nyss så lekte jag städ program. Jag städade och Astrid filmade (lekte med moppen). Jag var värmlänning för den dialketen är roligast och göteborgska och dalmål... Haha!! Dom pratar så fult!!

ska jobba vid 14 och sen ska roy hämta mig och så drar vi till nortan. För jag har glömt en massa saker där. som mina bankpapper. ska överföra 9tusen till roy... blääee.

kramaaaaaar

bilder från grekland i somras




besviken

reser sig helt paralyserad ur soffan mitt under nyheterna, då jag som normalt drömmer mig bort in i gardinerna och under naglarna. mitt mål är datan som brusar inne i andra rummet. slänger mig ner i stolen, som är helt konstigt vinklad och skruvad men bryr mig inte denna gång. utan skriker på rooooy och beordrar honom att guida mig genom piratebay. jag behöver hjälp med det ibland då jag glömmer bort hur man gör. mitt sökord är once upon a time in the west end. det slog mig när jag drömde mig bort att hardfi's nya har helt lagt sig i bakhuvudet på mig. efter en plågsam timma av nedladdning så lyssnar jag till spindelharpan. ingenting kan göra mig upprörd nu. MEEN va fasiken!! vem kan skriva sånt jäävla patetiskt skiit! jag avgudade deras första album och vafan!! besviken är inte nogt sagt. har iallafall bokat billjet till deras svergie besök. men om de spelar ens två låtar från deras senaste platta så går jag. fyy fan säger jag bara vilken skit!!

Tjoo!

jag fortsätter temat och nämner nedan några av de grymmaste serierna sofi har upplevt! lr sort of gillar helt enkelt.
utan inbördes ordning:

buffy!! med stora utropstecken!
angel
dexter
lost
family guy
sunset beach
entourage

lyssnar just nu på switchfoot. de e grymma! jag är lite nykär tror jag nog ;)

simpsons
south park
mitt liv som död
malcolm
will o grace
that 70's show

några seriösa serier... lr inte. men iallafall tycker jag att dessa serier är bra.

idag ska jag jobba. det ska bli kul. i helgen jobbade inte jag. jag gjorde inte så mycket i helgen. jag gillar att skriva som en åttaåring. för det tycker jag är kul. snart ska roy komma hem. så att han kan skjutsa mig till jobbet. vi har fått låna mammas bil. för hon är på smekvecka med sin man. jag längtar tills att jag slutar jobba ikväll och blir hämtad av roy så att vi kan åka hem och kolla på dexter. me like dexter! det händer inte så mycket i mitt liv just nu. jag funderar mest över ifall jag vill flytta och vart. jag vill flytta men jag vet inte vart. för roy kan inte flytta från stockholm. det tycker jag är synd. jag skulle vilja flytta till usa och jobba där och bo där ett tag. för då skulle jag kunna gå på alla konserter med alla band som jag gillar. för alla band som jag gillar kommer ifrån usa och spelar bara konserter i usa. det tycker jag är synd. jag vill flytta till usa och se alla band jag gillar.

saosin. hardfi. the used. switchfoot. third eye blind. the kooks.

jag tror jag måste laga mat åt roy nu. för han kommer nog närsomhelst. men jag suger på att laga mat och tycker det är tråkigt. men jag gillar att laga pasta. för det är bara att koka. om man kan koka. jag är inge bra på att koka heller. när vi äter så spiller jag alltid mat överallt. roy ska köpa en hakklapp åt mig. det tycker jag är elakt.
nu måste jag verkligen laga mat.
hej då.image6