tussentuss

Idag är det... tisdag ja. Drömde att det var söndag och jag var i chocktillstånd över att denna hårda vecka hade gått så fort. Men sen när jag satt vi frukosten så kom jag på att det inte var söndag. Och att denna hårda vecka just har börjat.
_
Helgen var najsig. Åkte över till mama i fredags och blev bjuden på vitt vin, rökta räkor och lax-kinda-liknande-bakelser. Vet att min bf redan har mig på kroken liksom men om man ska ha en första dejt med lilla mig någon gång så är vitt vin och rökta räkor att föredra. Bara så ni vet, blink-blink.
_
I lördags låg jag hemma hela dagen. Pluggade och kurerade mig framför tv:n. Framåt kvällen blev det middag med Ronja, Sandra, Ylber och Maria inne i staden.
_
Gissa vad som hände i söndags då?! Gissa, gissa, gissa?!
_
Jo, jag övningskörde. :) Med Royan. :( Neeeh. Inge sadface. Det gick super bra och jag är faen en naturbegåvning.
_
Dock tar det 20 sekunder för mig att släppa upp kopplingen. Men om det ska göras ska det faktiskt göras ordentligt!
_
Det var helgen det ja. Nu kommer ett mycket personligt inslag, som dock hela världen vet om förutom Du.
_
Jag gick till Bajs-Tempo för att hämta ut en bok. Öppnar dörren 08.57. (De öppnar 09.00)
- Hallå! Är det okej att jag kommer in nu?
- Ja, det går bra. Hon går fram till kassan.
- Jag skulle vilja hämta ut ett paket, tack.
- Jaha, nej jag är lite upptagen just nu. Jag kan hjälpa dig om tio minuter. Hon går tillbaka till sitt bajs-bröd.
- Du menar om typ tre minuter va?
- Nej, jag har jätte mycket att göra just nu.
- Jaha, men då skiter jag i det då. Dramatisk utgång.
Jag springer snyftande hem. Royan öppnar dörren och jag kastar mig i hans armar och förklarar allting.
- De är fan dumma i huvudet där! Jag har ju sagt det flera gånger.
-Ja, men hon kanske bara var upptagen. Men jag blev så arg och visste inte vad jag skulle göra så då börja jag gråta istället. Nu vågar jag inte gå tillbaka dit igen, någonsin.
- Nej det tycker jag inte du ska behöva heller. Jag kan hämta ut paktet och skjutsa dig till skolan. Vill du det?
- Mmm. Puppyeyes.
_
Det var historien om den onda Bajs-Tempo butiken, den mesiga Sötast och den snälle Royan.
_
Sov sött och vakna blött!


Studier

Tänkte bjuda på vad utbildningen Lärare mot yngre åldrar bjuder på i nuvarande kurs. (Man lär när man lär ut och så länge man ätet lever.)
Ska för övrigt hem till mami ikväll, äta räkor och dricka vitt vin. Studietid hänvisas till kommande helg.
Tjoo på baloo på er då!

Shoeze?

 

 

 

 

Överst: Från Circa i den otroligt sällsynta vackra färgen Blush.

Mitten: Från DC i en lite sötare men ändå coolare tappning.

Nederst: Från Adidas. Väldigt hmm, originella. Fräscha.

 

Jag vill ha Adidas men eftersom Royan endast kör med Adidas så blir vi lätt "paret med likadana skor".

 

Hade tappat bort/har tappat bort hemförsäkringsgrejerna och letade igår i pärmen med papper efter dom. Under bokstaven R hittade jag gamla fakturor från Junkyard. Är förvirrad huruvida jag trodde att det hete Runkyard eller att jag bara har lagt in fakturorna på en opassande bokstav.


Party!

Nu sitter vi här, jag, Ronja och Cornelia. Med mat och sprit, vin, öl och schlager. Jag har inte sett ett skit under hela vintern. Men jag hejade på Salem och jag älskar honom.
_
Snart ska vi ut till White room, jag och Cornelia.
_
Woohoo!
_

Fredag

Precis hemkommen från Ronja. Det var Ronja, Klara och Cornelia som förgyllde min fredagskväll. Lite myspys sådär.
_
Imorgon så ska jag och Cornelia titta på schlager. Och jag har inte sett ett skit. Men har bestämt mig efter mycket om och men (har inte hört någon låt) att heja på Salem. Mest för att han är coolis!
_
Ronja ska titta förbi efter jobbet också. Och Emilie ska sova här imorgon, fast hon ska inte med ut. Cornelia ska sova här imorgon, hon ska med ut. Jag och Cornelia ska ut och hon ska sova här.. Ronja ska äta middag och titta på schlager (förhoppningsvis). Emilie ska sova här... och inget mer. Stööört rolig helg asså!
_
Om jag hade varit singel (och då syftar jag på att jag skulle ha en egen lägenhet) så skulle det kanske vara såhär varje helg? För er som undrar så är Royan i Norrtälje. Cornelias bf är i Thailand.
_
Omg! Jag ska sluta bloggis nu för jag har druckit liiite för mycket vinis. Hejdå!

Hopp, hopp, hopp-aaa

Vaknade vid klockan nio efter en helt underbar natt som bestod av att jag inte vakande en enda gång. Alla andra nätter så vaknar jag minst tre gånger av Lillen som vill kela och två gånger av att jag håller på att pissa på mig. Men inte inatt inte. Ultranajsigt!
_
Pluggade lite... retade Royan lite...
_
Sms:ade lite med grannen om utgången imorgon, vilket resulterade i att hon kom förbi på min tvätttid med en kladdkaka. Hon skulle komma ner med en kladdkaka hur som helst (hoppas jag) men hon var tvungen att tvätta och jag hade en tvätttid men ingen tvätt. Så fika och tvätta tillsammans blir förhoppningsvis vår thing lixom. Får bjuda tillbaka på kaka (eller kaká, hehe, mohahaha) någon dag. ;)
_
_
Satt framför datorn och segade lite och eftersom vårt internet är på någon sorts sista vers (de håller på och fixar) och det stänger av det hela tiden så lyssnade jag igenom élá musiká.
_
Resulterade i detta:
_
_
Alltså jag har lyssnat på den för toklänge sen. Kan påpeka att jag avskyr den där låten som samplar henne. Taskmört är vad han är! Men iallafall så varje gång jag lyssnar på henne så får jag tokcraving efter WoW. Helt sjuukt är vad det är. Tror att jag måste bita tagentbordet och klättra på väggen! Mina fingrar får ett eget liv och mina ben vill springa upp och göra värsta impro karate moves! Som sagt sjukt! Ingen vill se mig när jag lyssnar på denna låt helt enkelt... WooooW! M Å S T E   S P E L A  W O W!
_
_
Om jag skulle prao i ett band (förutom det absolut självklara valet, Saosin. Som jag btw aldrig skulle kunna prao i för jag skulle svimma om jag ens såg dem i real) är typ The used. Skulle sjunga denna låt och lira trummorna:
_
_
Såhär het var jag när grannen var över: Mina långkalsonger i bambu och mitt (lite) genomskinliga linne.
_
_
_
Nu ska jag göra tvåhundra situps och göra mig fin för finbesöket ikväll av käraste Cornelia.
_
Som Royan kläcker ur sig vid icke passande tillfällen. GLHF!

heting

Känner mig så j*vla het just nu.
Check it out lixom! Coolast i stan!
Men lite skämtosido så har Roy stått i två timmar och fixat med det och jag själv har settat och tittat igenom de första avsnitten av Glamuorama... Så tråkigt hade jag att man börja titta på de också.
Hejdå!

Tussig

Var och lämnade blod igår. Vet inte om det är psykiskt men jag mår piss. Igår kväll låg jag framför tv:n och snyftade efter Roy, som btw låg i sovrummet och spelade spel på sin Iphone och kunde Absolut inte komma och tussa mig. En som är en snäll en är Cornelia. Ska på en föreläsning om nånting-nånting och vi ska gå och äta något innan. Okej typ en macka och ja, jag hade nog klarat av att handla en macka själv. Men stöd är bra. Roy sa iochförsig i telefonen att jag ska ringa om jag blir sämre och att han ska laga mat och köpa godis åt mig. Tack!
Jag valde en nalle igår. Jag trodde att Roy skulle bli sur för att det inte blev någon bra sak. Men han gick bara fram och kramade mig.
Varje morgon jag är hemma ensam med kissarna så ligger alltid Lillen och sover. Hon är så söt. Uppe hela natten och biter på sladdar och klöser mig i ansiktet för att jag ska kela med henne men när jag väl går upp så går hon och lägger sig.
Ser relativt fräsch ut.

Student

Idag efter skolan bumpa jag in i Corni så vi gick och fika utanför Biblioteket. Vi satt och stressade upp varandra angående skolskiten. Eller det var mer jag som ställde tusen frågor, som jag själv besvarade, och jag som skakade benen så de höll på att flyga av. Jag gick efter det upp till Biblioteket och satt och skrev riktigt ordentligt. När jag är stressad över något så gör jag det på en gång. Jag skjuter med andra ord aldrig upp något som är jobbigt osv. och helst så skjuter jag inte upp något som är roligt heller.
_
Jag är en student och jag gillart! Riktigt roligt att lära sig nya saker och jag känner mig som en Bob fyrkant som bara suger åt mig all lärdom. Just nu sitter jag och tittar på kurser inom Astronomi, något som jag skulle tycka vore riktigt intressant. Det finns kvällskurser inom astronomi för lärare och kvällskurs inom astronomi som översiktskurs. Någon som är sugen på att gå en astronomi kurs på 15 HP är det bara att hojta. Najsigt!
_
Jajaja, plugg, plugg och plugg... Kanske hoppar på en kombination kurs för tyska och astronomi när jag är klar förskollärare så jag lär mig ännu mera. Yey!