Hopp!! HEJ!!

Hejsan!

Jag är mycket magsjuk o har min student på fredag. Så nu var den roliga infon avklarad.

Idag åkte jag o shoppade bättre underkläder till min klänning men de syns fortfarande igenom. vet ej vad jag ska ta mig till!? får välena gå naken... hittade en fin topp som jag är sugen på att ha på kvällen sen. ska ha slutskiva med hela jäääävla skolan(extra betoning på jäääävla) ska nog köpa den. ville först se så där otroligt sexig ut som bara jag kan. du vet, titta men inte röra super het!! men det gör jag utan några spec plagg så de får nog bli den toppen o ett par heta skor samt tajta jeans. classy o trashy...
tänkte på en sak när jag dushade... va fasiken var det nu då!!? kommer snart på de loovar... nepp har glömt bort... återkommer snarast.

ronja sitter o hjälper mig med huskurer mot mina magproblem... tack ronja... tacktacktack så jäääävla mycke

nu kom jag på det där i dushen då jag stod naken o tvålade in mig själv. att om man fick välja hur ens superhjälte ska vara se ut osv så skulle man typ välja i följande ordning(den personen som ska rädda ditt liv ett felrtal gånger mot onda skurkar o sånt): 1. Smart (om han är korkat så är man nog rätt körd)    2. Pricksäker (om han inte kan skjuta orentligt är man död för eller senare)   3. Stark ( han ska ju kunna bära en jävligt långt ifall man svimmar eller om man ska klättra in i nåt litet hål som är högt upp)   4. Rolig ( när man är så gott som körd så vill man inte höra klagomål, uta då funkar nåt rolgit skämt o sen är man på g igen)

Sen är väll andra egenskaper ganska onödiga... men kom gärn amed förslag.
Men iallafall sen kom jag på att dessa kvaliteter ska en pojkvän ha! Ele rhur? i valfri ordning så klart. eller en rolig hjälte är väll aknske inte prio ett. men en pricksäker är alltid trevligt o stark är vall kul att ha samt en smart.

tack för mig!
image3


varma mackor is tha shit!

jag måste vara världens mest dummaste männsika!! jag klickar ner allt jag skrivit i min blogg så nu får jag skriva oma llt för det var jävligt fina saker ajg skrev!! kuuukens fitta!

snopppop!!

jag sa att:

snart är det slut, edast två veckor kvar av mitt meningslösa liv som student! Men jag kommer att sakna alla så jävla mycke. Tror aldrig att jag har skrattat så mycke som under dessa tre år o folk har skrattat åt mig mer för jag är sååååå otroligt rolig. Men lite skönt är det också då nu kan jag äntligen få göra det jag har velat göra hela mitt liv!
Lämna denna skitstad kallad stockholm! Vad är det för ett liv att sitta på en tbana dag ut o dag in utan att se en enda människa som man käner igen? jag menar hur många männsikor finns det egentligen?! Sen när man ser en människa man känner igen... ska man hälsa eller ska man sitta o ignorera varndra de närmaste 50 åren som man jobbar på samma jävla skitjobb????!! Nej så får det inte vara!
Så för att inte vara en dum o impulsiv människa o flytta til boden i värsta lyxhuset med kor o får o hönor o en massa katter så är sofi en realistiker. Jag ska flytta til nortan efetrsom jag har spenderat cirkus de två senste åren där samt en himla massa tid sen jag fick krullhår på huve.(bebis) Det är nära stockholm o landstället.
Då är tanken att jag ska hyra ett söt hus/lägenhet en bit utanför nortan o sedan hitta nåt gulligt jobb så jag kan försörja mig o bara leva livet!!
För er som tror att leva livet betyder mycke cash, sex o sprit kan gömma er nånstans. När jag säger leva livet vill jag kunna göra vad JAG vill, bestämma själv och lära känna mig själv. Bara ta det lugnt och andas. För det känner jag just nu att jag vill leva livet med mig själv.

Men först är det student o hitta nytt jobb o hitta bostad o suuuuupa gärnet!! men de kommer jag göra sen me... ingen fara.

Kramar från mig till digimage1