Next stop: Kottlandet!

Efter en vecka med regn och rusk och lera och kyla, ja jag tyckte det var kallt i Hultsfred, ganska så kallt iallafall, så drar jag mot lite varmare bredgrader. Enligt tidningarna ska man dra till Gotland om man vill ha sol. 

Stackars Emilie fick halsfluss och var asskabbig hela festivalen. Känner mig själv ganska tom i skallen. Första ordentliga sömnen avbröts av ett alarm. Det kliar lite i hårbotten också... 

Jaja, bara så alla vet så lever jag och ska dra vidare på mina semesteräventyr. And that´s it!

  

Första anhalt: Hultsfred!

Imorgon bär det av mot Hultsfred med Roy, Emilie och Erik i bilen. Har packat i några timmar nu... Rullade ihop sovsäcken och var påväg att krypa ner i den och lägga mig ute i parken för att sova lite.

Myspys!

Stackars mina ofödda barn, kommer få en semester-omkringresande-tält-mama.

Hittade min Arvika T-shirt som jag ska stoltsera runt med. Den köpte jag för mina sista matpengar förra året och den låg inrullad i luftmadrassen.

Snart kommer antagligen Sandra för att hämta nyckel och få lite insiderinformation angående katterna som hon och Ylber ska "vakta" i tre veckor.
Vad har man inte vänner för om inte för att få hjälp att lyfta stenar från axlarna?

Sitter just nu framför datorn med Spindelharpan, musik och en mucho stressad Roy som flyger omkring och stör miiig. Men jag höjer musiken och försöker ignorera. Han hittar inte busskortet, han hittar inte kängorna, han har inget regnställ och så har han inte packat klart än... Orkar inte bry mig längre.

Nu tjötar han om en Coca-cola och frukost. Min lille Royis, så sötis så! 

Jag peppar just nu till
3OH!3. Lyssna på deras andra låtar än de som är kändisar vettja.

Hoppas jag får en toppen vecka med sol... och lite moln, snäll pojkvän, rolig kompis/ar, schysst music and very, veryyy good drinking time. Yeeees... Byebye!