Februarislut

Nu kommer snart våren kan man tro, eller inte. Man är dum om man tror att det blir vår snart. För det är så sjukt mycket snö ute att man måste vara lite dum för att tro att det ska bli vår. Det kommer inte att bli vår snart för det är snö ute. Snö ute=Ingen vår.
_
Så nu fattar alla att det kan sluta beklaga sig på snön och bara roll with it, tack!
_
Fredagen bestod av följande:
  • Upp med tuppen och plugga,
  • åka till Universitetet med Cornelia och gå på föreläsning om barndomspsykologi,
  • åka in till centralen och shoppa skjorta åt Royan,
  • vänta på Sandra i 45 minuter vid centralen,
  • låna ut telefonen till en okänd (hehe, skrev först ökänd, feeel) kort spanjorska som tappat bort sin man,
  • klippa sig på Stureplan med Sandra,
  • sitta och vänta i två timmar på att Sandra ska färga håret, plugga under tiden,
  • åka in till Centralen för att möta upp Ylber med Sandra,
  • köpa skjorta åt Royan (han ville inte ha den superheta skjorta jag köpte, utan var tvungen att köpa en ny... dumdum),
  • åka till Skanstull och möta upp Ronja och Klara tillsammans med Sandra och Ylber,
  • äta på Indiska Källaren,
  • gå till Imperiet tillsammans med Ronja,
  • åka hem och sooova
  • vara vaken halva natten för att Lille var på tokgos humör.
_
_
Imorse åkte vi och hämtade upp Emilie för att åka på dop i Norrtälje. Roy är gudfar och han var supersöt när han stod och höll lillan i kyrkan. Emilie har bestämt att vi ska skaffa barn tillsammans. Jag sa att vi kan skaffa tvillingar.

Rakskum

I julklapp, för er som missade det, så fick jag rakhyvel samt rakskum av min, ja man kan säga skumma pojkvän. Hans anledning till detta var inte att jag är/var extra hårig utan snarare en fin gest. Jag valde att tolka det som att han har dålig fantasi och/eller bara inte bryr sig.
_
Härom dagen:
_
R: Nu är mitt rakskum slut. Nu kan vi börja använda det jag köpte till dig i julklapp.
S: What?! Men du tror inte på allvar att ditt rakskum har räckt för två personer i ungefär tre månader? (Vi köpte Hans innan jul)
R: Men vadå?! Har du använt den oöppnade?
S: Ja! Den är ju min. Jag fick ju den av dig.
R: Jaha, men vad dum du är isåfall.
S: Ska du säga, dumdum!
_
Nu måste jag ju passa på att fråga om det kvinnliga och manliga rakskummet har några skillnader?
_
För att återgå till intressantare saker. Imorse ringde Ronja runt halv nio snåret. Hon var tydligen inlåst. Jag gick då runt hemma med nattlinne och snor i hela ansiktet och piskade på Roy i köket. (Haha, om jag inte skulle skriva hela namnet på Ronja och Roy skulle jag kalla dom för R1 och R2) Men som en snäll människa, och Ronja bor bara hundra meter ifrån mig, så satte jag på mig full stridsmundering och knattade bort. När jag kommer fram hänger hon i sitt lilla fönster och kastar ut nyckeln. Jag står och kämpar lite och sen tillsammans från olika håll så går dörren upp. Ronja går till jobbet och jag tjoar hemåt.

Good luck till mig

_
_
_
_
På grund av rådande väderlek kommer SL trafiken under måndagen att gå med starkt reducerad kapacitet. Det innebär att det kommer bli mycket trångt ombord på tåg och bussar. Vi ber därför våra resenärer att överväga om de har möjlighet att undvika rusningstrafiken, eller arbeta hemifrån.
_
_
Jag ska vara där klockan 9 imorgon. Får se hur det går lixom.
_
5% har möjlighet att jobba hemifrån, 5% har möjlighet att flexa sin tid lite. Men resterande 90% ska trängas på tuben...
_
God natt säger jag bara!

Buuhuu!

Stackars mig! Buhu buhu! Varför har inte jag Ingen skola, Varför har inte jag Inget jobb, Varför har inte jag Ingen pojkvän, Varför har inte jag Inga vänner? Jag bara undrar lixom?! Mooorr!
_
Jaja, man får väll göra det bästa av situationen och bara roll with it.
_
Jobb: Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag, Onsdag.
_
Bra-kurs-men-den-absolut-mest-stressade-ever skola: Alla dagar, alla timmar.
_
Slapptid: Zero.
_
Var utgång i fredags. Var riktigt roligt! Men Klara bet mig i fingret! Mer buhuu. Hade ont dagen efter till och med. Men Roy följde inte med ut så han hämtade mig och körde direkt till Donken.
_
Ska snart till jobbet och sen är det skola tidigt imorgon och som sagt mer jobb. Hoppas att jag har en bra seminarie lärare som inte är så petig med litteraturen. Då jag inte har läst ett jotta.
_
Nä nu ska jag sätta mig och titta på resor till ett varmt land. Jag skiter i om jag måste åka ensam. Jag vill bara ligga vid en pool, läsa/sova och sola i skuggan. Det är så syyynd om mig!

Alla Hjärtans Dag

Denna dag är för alla med hjärtan. Spillerill om du är tillsammans med någon eller inte. Dela med dig av ditt hjärtas bultande rytm till dina nära och kära.
_
Jag kommer precis hem från mormor och morfar där vi åt mammas hemmagjorda semlor (mamma bakade och jag creatade dom). Vi gick runt lite på isen också och tittade på människor som åkte långfärdsskridskor från Uppsala. Det tycker jag är helt wacko, att man kan åka sååå långt. Knäppgökar!
_
Roy står och gör sån-där-fisk som jag har glömt bort vad det heter... - Och vet niii vad? - Nej... - Jo, Roy har planerat värsta grejen ikväll och nyss snokade jag runt på hans dator. Ni vet gick in på gamla länkar och skit. jag är värsta detektiven på nätet liksom. Vi ska iallafall till Indiska källaren och sen på bio och se Wolfman. Coolt va?
_
_

_
Var på kryssning i veckan. Suprise, suprise!!
_
_
_
_

Kryssning

Kryssningen i helgen gick väll sisådär... Alla fes hela tiden förutom jag. Nejdå, det var ASnajsigt!
Vi hade det skit roligt med andra ord. Titta bara:
Imorgon ska jag faktiskt på inget mindre än kryssning! Grejen är att jag har haft några presentkorts varianter och jag har inget emot att åka på kryssning och använder dem därför fullt ut. Med Corni och Ronja ska jag ha en trevlig resa och ja, vi ska supa Ronja under bordet. Moohahaha!
Är skönt att komma iväg nu också då skolan är skiiit. Fick en examination av min lärare som hon hade skrivit själv. Vi ifrågasatte detta då det är standard att alla som går samma kurs gör samma examination. Vi fick svaret att det var inga problem osv. osv... Men tji fick vi. Nu ska vi göra den examinationen som alla andra ska göra och inte den hon skrev åt oss. Jag hann skriva tusen ord.
Blääääeee! Bläbläbläblä för att vara ute i god tid. Men med jobb, skola, fritid, träning och hushåll krävs det att man är ute i god tid.
Whatever är det enda jag kan säga!
Ska krypa ner i Roys famn i soffan och mentalt förbereda mig på en plugg, träning, vilo och toookparty dag imorgon. Även fast Roy är argis på mig...

slapp

Tänk att jag har haft den här bloggen i fyra år och en månad. Konstigt asså. Märkligt! Smaka på dem orden min vän. Kooonstiiigt. Määäärkligt. Mycket mysko.
Sooolariet. Ett annat märkligt ord som står för en märklig sak. Sola i en liten låda mitt i vintern... Jaja, inte för att analysera mera. Jag är brun och jag är här för att stanna!
Lite kryssningen i helgen med självaste The paren. Tänka sig att något sådant skulle inträffa. Mr och Mr av The paren ska bli så dyngraka att Ms och Ms av The paren garvar ihjäl sig.
Mer än sådant händer inte i mitt liv just nu. IKEA igår med R:an och träning lite då och då. Plugg konstant och jobbe när det står att jag ska. Har inte varit social på ett tag. Beror nog iochförsig på att alla är upptagna, verkar det som och att jag har slappar period. Krama R är typ det enda jag orkar göra.
Jag behöver förändring!
Hejdå