p3-horan.

Jag sätter den rubriken då jag den senaste veckan har dissat Roys dataskärm inkopplad till tv-boxen och lyssnar istället till p3 dagarna i ända. Sitter just nu och knaprar vörtbröd, dricker te, surfar runt och lyssnar p3 i vardagsrummet.

Snart vankas det Nyårsafton och som de sitter och babblar om på p3 just nu är att man får klä upp sig och att man MÅSTE klä upp sig. Så Sofi ska klä upp sig. Jag funderar på att dra tidigare till jobbet och införskaffa ett par klittriga strumpisar.

Men som sagt ska dra iväg till jobbet, idag igen. Känns väldigt surt att när folk har lite långledigt så måste jag jobba. När studenterna har tre veckors ledigt så måste jag jobba. Dock inte i tre veckor, alla dagar. Jobbar i snitt... kanske fem dagar i veckan. Men sen är det jue plugg annars typ fem dagar i veckan och jobba varannan helg... Är ledig tre veckor om ÅRET!

lujdagen

Ikväll bär det av till Corni, Viktor och Ronjas place för julklappsbyte med samtliga av mina vacka vänner. Sandra och Klaris ska komma också. Kvällen fortsätter sedan med en obligatorisk närvarande utgång.
 
De ringde från jobbet imorse vid halv nio. Vaknade, tittade på telefonen, bestämde mig för att svara, harklade mig och blev tillfrågad av den mycket omtyckta kassaledaren om jag vill vara ledig idag. Jag somnade om och sen åkte jag och Roy till Heron City.

Sofi ville gå på bio för de har så sköna stolar i Heron City men Roy kände sig sjuk så vi åkte hem igen. Väl hemma så ockuperade Sofi WoW i fem timmar. Roy tvättade och har i snart sex timmar lekt martyr. Vilket gör mig till en större bitch varje gång han öppnar käften. Ja, han är sjukis men nej, han behöver inte oja sig varje steg och varje andetag.
"OOoaaj, när jag gick så att lilltån rörde golvet så gjorde det ont i ballarna"
"Jaja. Men jag tycker du kan stå stilla där i 24 timmar tills du blir "frisk" igen eftersom du är sååå "sjuk" just nu. Så kan jag göra det jag vill i 24 timmar utan att ha en martyr-Roy inne i huvudet hela j***a tiden"

Roy ska btw skjutsa mig till klappbytet och han frågade om han skulle hämta mig i stan inatt också. Så han kan ioförsig få klaga hur mycket han vill. Min lille pusse!

snö?

Vart är den förbetna snön någonstans? Vart är alla tvättider och vart är julklapparna som jag ännu inte hittat/köpt?

Kaos i tvättstugan. Jag ställer några påsar tvätt på "kö" i spontan tvättstugan. När jag kommer ner för att ta ut tvätt samt stoppa in tvätt så står det redan en kille där på kö. Han tittar generat bort när uringningen syns när jag rafsar ut tvätten. Men han är ju bög så varför skulle jag behöva skylla mig? Å nej det var inget elakt sagt. Eller det var väll konstigt sagt om han inte vet om det...

Men Ronja, det är han som bar på en skyltdocka och en lampfot klockan typ ett på natten när du, jag och Roy gick från tunnelbanan. Han, "bögen" gick förbi dig och sa " Nu ska jag döda dig" och du hoppa till och jag skrattade. Men bara inombords.

För att fortsätta om denne männsika kan jag berätta att han stod och piskade en madrass klockan kvart i tolv igårkväll. Jag blev lite rasande så jag ställde mig i fönstret och glodde på honom genom persienerna.

Sen fick jag lägga in resten av tvätten i mattvättmaskinen. Det var panik! Och det kan ju inte bli smutsigare för att man tvättar i den maskinen... Sen när jag kom ner, fem över ett så står det en tjej på kö till den också! Och en tant som tittar misstänksamt på mig.
 
Har ingen aning om vad Roy vill ha. Jag har några saker jag vet han skulle bli glad för men de grejorna är inga roliga att ge bort... Blir inte bättre av att han går å skryter med att han har väääärldens bästa present åt mig och att han köpte en 4tusen resa åt mig förut... Jaja. Jag har tränat upp honom väll iallafall.
Nästa tjej står i evig skylld åt mig för det är banne mig inte varit lätt att lära Roy något, över huvudtaget.
Julklapparna ska jag köpa på jobbet efetr jobbet idag och snön kan jag inte kontrollera. Damn it!

töntigt?

Vill bara klargöra för alla noobs varför man ser en ful tjej framför sig när man tänker på wow.

För det är inte så jävla glamoröst.

Att sitta i tex. kjol är fysikt omöjligt då den skär in i magen. Att ha en kjolkant in i magen i åtta timmar är inte skönt. Så det blir mjukisar. Samma sak med BH. Skär in och är allmänt obehaglig. Det ultimata är en sval morgonrock.

Att ha utsläppt hår är jävligt irreterande. Så därför har man en toffs mitt på huvudet så inget hår skymmer utsikten.

Att ha lösnaglar säger sig självt. Du trycker ner W och samtidgt 1 och 3. Därför har man helt enkelt inte snygga naglar.

Att ha smink är totalt värdelöst då man inte kan klia sig i ögat, inte bli för varm eller inte allmänt kan klia sig i ansiktet. Alltså ingen ide att ha smink.

Om man spelar ett tag så kommer spelandet även påverka vikten samt i vissa fall huden. Då man vill ha energi under spelandet så trycker man självklart i sig alla former av snacks samt samtliga former av söta drycker. Jag försökte själv trycka i mig en banan uner spelandet. Det gick bara inte. Apelsin går inte heller. Godis går.





"Alla gillar hårda paket"

Yes we dooo!

Jag har snöat in på Billie the vision and the dancers just nu, eller snarare idag efter att ha sett dem på tvåan i Musikhjälpen. Har kollat på det några timmar om dagen när det har sänts den här veckan. Det är synd bara att bandet inte har några kommande spelningar. Inte vad jag hittar iallafall...

Har spenderat dagen lång med farmor, Peppe och farfar. Gick en lång promenad vid skymmningen med Peppe. Vi ramlade omkring i skogen och Sofi hittar inte i Stureby skogen så det är tur att Peppe fanns där och vägledde oss. Och tur att han satt och sket precis när haren sprang förbi och att han var fullt upptagen med att (säkerligen) lukta på tikpiss när rådjuret skuttade förbi oss. Det var mörkt, ganska kallt och otroligt lerigt men väldigt skönt. Jag och, ja jag säger att Roy också var med på det då han stod bredvid och hade åsikter. Jag pratar om att jag och Roy också dåra tittade på hund igår. Vet att det låter mes men jag tycker att korsningar med chihuahua är fina men en gammal dröm är dock att få en alldeles egen schäfer men då måste man typ ha hus tycker jag.

Ska sitta uppe och argt bita i naglarna och nervöst sitta och glo på dörren hela natten då Royan är på julfest. I telefonen hördes det en välldans massa tjejfnitter och med alkohol i Royans lilla kropp kan jag inte lita på honom... och äta upp godiset.

gnällig. och tjockis.

Denna vecka är min gnäll vecka. Efter att ha smällt i mig jäääätte mycket kladdkaka framför tv:n idag så känner jag mig lite äcklig. Så jag frågar pussen om jag är tjockis nu och han säger att jag har blivit lite tjockis. Sen blir jag lite ledsen över att jag är en tjockis och frågar om pussen fortfarande skulle gilla mig om jag blev ännu mer tjockis. Jag frågar vad som är snyggt på mig om jag blir tjockis, för jag anser att det enda snygga på mig är att jag har en fin figur. Pussen svarar att det enda som han skulle fortfarande tycka va snyggt på mig om jag blir en tjockis är mina boobisar... Så om jag blir tjockis eller är som jag ser ut nu under en längre tid så kommer min puss att inte tycka jag är snygg.

åldrats.

Jag har under denna helg dragit av minst en månad av min levnadstid. Efter fredagskvällen så kanske en månad och sen i lördags typ en månad och sen i söndags två veckor. Så det blev iochförsig typ två månader och två veckor som jag dragit av mitt liv denna helg. 

Klockan tre natten till lördagen vandrade jag från gullmars snyftande i telefon med Roy. Jag snyftade mest för att min dumma telefon bara stänger av sig själv hela tiden under telefonsamtal. Men jag slutade snyfta när jag såg Emilie i fönstret. Sen sov vi gott och åt äggmacka till frukost.
Under lördagen hade jag garanterat feber och min röst lät förjävlig. Så fort jag stod upp så började det toksnurra. Så tokbakis och sjukis tog jag mig till jobbet. 

Vid klockan nio på kvällen ringer jag Roy och meddelar min hemkomst och att jag är döende. Nej men Roy sitter på bussen från Nortan och kommer inte hem fören om typ två timmar. Jag ber honom fara åt helvetet, sätter mig på Gullmars och drar en hamburger tallrik medan jag väntar på att han ska komma hem. För jag hade inga nycklar. För Roy lovadeeee att han skulle vara hemma...

Däckar sedan i sängen och vaknar lika illa åtgången på söndagsmorgonen. Utan röst beger jag mig även denna dag till jobbet. Kämpar mig igenom julhandlingen. Denna gång hade jag med mig nycklar men Roy hade även denna gång lovaaaat att han skulle laga tacotacos till mig. Men nej. Jag kommer hem och ingen Roy.

Idag skippar jag skolan men jobbar kväll. Imorgon ska Sofi till universitetet för första gången! Mycket spännande! Ska plugga aset av oss hela veckan lång. 

Julefriden kan vänta tills januari. kisssssss   


feradg

Jag ska börja från början.

I onsdags var vi och storhandlade på jobbet. Det var väldigt bra för nu har vi en massa mums. Det är dåligt för så fort vi storhandlar så äter jag mycket mer. Har redan smällt i mig två dagsintag av mat och snacka på bara några timmar.

Igår var jag och syrran på bio och såg Burn after reading. Vi frågade tjejen i kassan vad den handlade om och hon verkade inte ha fattat nåt av den. "Jo den handlar om en kille som får sparken och sen skriver han en bok om sitt jobb som försvinner och några på ett gym hittar den och sen händer en massa saker. Jag fattade typ ingenting och det var konstig humor." Ja och det är väll typ det den handlar om men jag gillade den skarpt. Brad Pitt var riktigt rolig!

Snart ska jag cykla iväg till gullmars och systemet för lite vin tills ikväll. Men det regnar ute. Uack! 

Jag skulle passa väldigt bra för pappers arbete. Idag tog det mig en halv timma att sammanfatta en text på en halv sida dataskivet. Det är pretty snabbt jobbat. Och jag är väldigt nöjd med den. Samma sak om jag ska läsa något och verkligen ta in det jag läser så klarar jag det om jag bara vill. Så jag läser och sen har jag fått in det så jag lätt kan göra en sammanfattning på t. ex ett kapitel.

Jaja nog om tråk prat och hur brrrra jag är på att allt! Ikväll ska bli trevligt men jag är helt ärlig när jag säger att jag inte har någon lust att gå ut. 


boobie!

Jag kommer inte ihåg att jag har älskat Roy så mycket som jag gör just nu! Allt är kaos i mitt liv. Plugg, skola, mörker, tidiga mornar osv. Men han finns där hela tiden och jag är så ledsen över att jag har tagit dig för givet så många gånger.

Denna känsla kommer förhoppningsvis hålla i sig hela livet om vi har tur. Men om jag känner mig rätt kommer den försvinna lika plötsligt som den kom. Men jag älskar dig! 





När jag ändå håller på kan jag hälsa alla vilsna själar som ska partaja på fredag att jag är fett pepp! Vin, god mat och (suck) Idol kommer bli perfekt, lr inte Idol. Men fine, Sofi fixar! Som vanligt! Hmmm!!!

sötast goes mainstream.

Snart ska jag avnjuta en kladig kladdkaka!

R: Titta jag questar med en snubbe!
S: Ja och?! Jag diskar! Och jag har städat och tvättat och lagat mat!

Royan är inne i en WoW period. Men jag stormade ut ur köket för att blogga. Ska kolla på när och fjärran och äta min kladdkaka för att trösta mig med att mitt vikt bara har ökat och ökat det senaste halvåret... Tänkte första gången idag att "det spelar jue ingen roll hur jag ser ut, jag har jue Roy" .



söndag

Idag är det söndag. En mysig och fin söndag. Har precis kommit hem från Farsta Centrum där jag skulle köpa julklappar men det blev lite grejor till bara mig istället. Fick en massa presentkort igår som måste förbrukas. Nu ska vi kolla på Mama Mia och äta tacotacos! Lillen sitter i fönstret brediv mig och spanar på en kissemiss. Sötisar!

Tack alla för en roligt och trevlig kväll i fredags! Och tack för den fina cykeln! Och tack för alla fina presenter och mysig dag igår! Nu är Sofis födelsedagsvecka offeciellt över!

så nära.

Nu är det väldigt nära "imorgon". Jag har sett framemot "morgondagen" sålänge. "Imorgon" blir det väldigt trevligt! Ett bord för 16 personer är bokat på Indiska Källaren. Sedan efter middagen bär det av till 90's för att röja och dansa. Innan middagen ses vi hos mig och dricker lite Absint för att göra denna kväll till en av de kvällarna man inte kommer ihåg. 

Lyssnar just nu på kung Timo. Helt otroliga tolkningar han gjort! Fantastiskt!

Min baby ligger själv och gosar i sängen, vad jag tror i väntan på mig. Men han får vänta ett tag till för imorgon blir det sovmorgon för Sofi för att orka med morgondagen! Måste bara varna alla att dagens shopping resulterade i jordens sötaste klänning.
Jordens sötaste klänning i kombo med det högsta skor jag äger kommer att bli en fantastiskt utstyrsel! 


 

sötast's dag.

Somnade helt utmattad igårkväll. Jobb, skola, städning och sent i söndags var anledningarna till min utmattning samt att tvättmaskinen stod på när jag somnade.
Vaknade vid halv nio av att hela lägenheten vibrerar och att Lillen mjauar. Det står en stjärt utanför köksfönstret och gör nånting med någon sorts maskin då de bygger om vägen utanför. Jag rusar upp och får springa omkring och flytta in alla saker som står på hyllor osv då de viberar ut så att det håller på att ramla. Han slutar efter typ 20 minuter så då är jag arg, sur, hungrig och irreterad. Städar i köket och plockar iordning lite så att det är fint men när jag ska sätta på diskmaskninen så fungerar inte den. Orkar inte handdiska allt just nu så det får stå gammal disk där i ett tag till. 

Sätter mig framför tv:n och min dag kan börja på riktigt då Mtv visar Britneymaraton hela dagen. Ska krypa ner framför tv:n igen snart men ska ducsha först.

Med den dagsstraten kan dagen bara bli bättre. Mamma och pappa har ringt och grattat iallafall och sen kommer familjen på middag och tårta. Roy sa bara grattis innan han stängde ytterdörren och gick. Inte ens en födelsedagspuss. Mycket besviken. Hoppas jag får en fin present iallafall då vi inte hittade något i Prag.