uuuuh!!

eran värsta chok är på ingång!!!
här är den: Man sväljer 1 liter snor om dagen!!! uuuuhh!! uuhhh gånger stjärnstopp!!! äckligt and groose...
kan inte sluta tänka på att jag sväljer äckel snor!!

skulle ha skrivit matteprov idag,men gick hem istället o imorn ska alla i tetaer som vill åka till rikstetaern och en ensemble med döva. min teater lärare sa att de var frivilligt att gå men om man inte kommer får man ogiltig frånvaro...ööööööööhm! ursäkta men kan hon inte uppmuntra oss istället för att säga att om man är nervös eller inte vill vara med på allt så har man inget där att göra... så nu ska typ inte KM komma... sen ska man på kryssning med mamma, emma, olle o royan!! ska bli toppen kul! en bra start på lovet. har inget mer inbokat förutom festen nästa fredag hos KM för att fira cornelias, annas och KMs 18 års dagar.
kanske ska träffa mormor eller farmor o höra lite om min släkthistoria som man ska skriva i en uppsats tills efetr lovet...
prata med roy nyss o jag blev värsta glad o pratglad när han ringde!! var på sur humör eller ni vet hur man känne ribland... att man nästan provocerar folk för att man vill bråka... jobbigt!
sen ikväll ska jag åka o vara barnvakt, men bara åt lilla noah. hoppas att roy ska komma idag... menmen de blir som de blir me det. jag ska ju jobba ikväll o vara i skolan imorn... måste skynda hem o hinna fixa allt innan kryssningen imorn... aja

byebye and kisses and pusspuss and sov sött 7 timmar iförväg!!


helt otroligt!!

okej var ett bra sen jag skrev men har varken skrivit här eller i min (pappers) dagbok..ganska synd för de e roligt att kunna titta tillbaka o se vad man gjorde osv. aja.
idag e de söndag o idag har jag kommit hem från en natt hos sanna med sanna,maja,malin o marta o ett himla massa angel-tittande o melodifestival-tittande. sen åkte jag i fars nya bil(som jag såg första gången idag efter en vecka...hehe) o handla mat... sen gick jag på teater o hade de trevligt där o till mor o åt god mat o god glass o spela kort med emma. hon vann varje gång på "vänd tia" men jag spöar henne lätt i stress med sex högar!! whoohoo!!
i fredags gick anna o jag runt med cornelia efter skolan i staden för att hålla henne ockuperad från hennes överraskningsfest som anna o jag sedan lämnade en något besviken cornelia sälv i stan för att att åke hem till henne(i smyg) o fixa allt. sen åkte jag till royan o sov där o sedan bar de som sagt hem till sanna o ett jäkla massa angel!! :D

vet inte vad jag ska skriva mera... ööhm har ett matteprov på torsdag som jag ska strunta blankt i(eller ska gå dit o se söt ut o sen gå därifrån)
åååh vad jobbigt de var o skirva faktsikt..händer så mycke hela tiden så man vet inte vart man ska börja, men tror jag har summerat allt jag gjort ganska bra eller har hänt lite mera menmen orka!

mår bra, e lite förkyld o har lite ont i huve just nu... eeeeeeeehhmm... omg ska sluta nu! o återkommer bara om nåt HAR hänt.

kram o puss o sov sött!!

dadadaaaaaaaaamsidammdiidumdaa!!!:D

sitter just nu med bollar i håret,med nymålade naglar o nyförfinat hår! :P lyssnar på en nynerladdad westlife cd.. dock den jag fick av eve men den var hoppig o de e bättre med mp3 format såå ajaaaa! vet inte vad jag ska börja skirva... har inte hänt någe alls idag egentligen. gick till skolan(för tänkte att tre letioner kan inte vara någe jobbigt för en liten sjukling som jag är) sen när jag kom dit var både ernstella o jkag förtidiga så vi satt o snacka skit i typ två timmar... skoooj!! ska till emilie oe rik i helgen o hälsa på sorrow!! de ska bli så skoooj!! o till royan så klart!
nej jag skojar inte... westlife rockar juuu!! o den här cd:n låter exactly som deras gammla o då e de bra!! äkta 90 tals pop ska de vaaa!! :P
öhm jaa duu... skulle ju faktiskt ha jobbat ida men de blidde inge för noah var sjuk osvosv. men de kändes bara bra för jag vet inte om jag ahde orkat med tre stormvindar ikväll. o sen glömmde jag helt bort att jag då skulle kunna gått på filmklubbsmötet juu. duum sofiiii!! har inte träffat maja sen typ innan julen!! omg!! o sanna på typ en månad o marta o malin på minst två veckor... misses them veryyyyy muchooo!! säger bara angeeeeeel!! vill se vill se nuuuuuuuuuuu!!
de enda roliga som hänt idag var alla fiina gubbar jag fick till msn av kim idag... deee e sååå fiina!!
menmen imorn ska jag nog åka till norrtan på en g istället för att promenara i två mil med min stackars onda kropp o svullna huvee... :P
ojooj jag fick ju ihop ganska mycke faktsikt... aja dags att runda av o njuta fullt av westlife!!...tror faktsikt jag ska ta ladda ner alla låtar i min mobbe o splea om o om iigen helllaaaaa tiden jag e hoss royan. då bliiir han såå glad!! du sa att du skulle vara "snäll" mot mig i helgen så då vill jag lyssna på westlife så de såå!! :P

aja sleep tight everyone and dont forget to give teddy a goodnight hug!!

pusspuss

aaaaaaaaaaoiiiiii!

jahapp nu sitter jag här med en fem centimeter lång sladd till högtalarna till datan... har något kramp i nacken efter dock bara en halv westlife låt...de kan bero på flera olika saker :P
roy kom hit i lördags och vi åkte till klaras lägenhet o hade de riktigt trevligt med glass o film o glada kompisar. sen ringde mor tidgt på söndag morgon(kl elva) o fråga om vi ville hänga med till ikea o efetrsom vi är sååååååååå impulsiva så gick vi med på de o roy shoppa loss i kungens kurva, han shoppade lite kurvor!! lol!
idag åkte royan hem o jag gick till skolan med vääärsta feta mensvärken... sen under mattelektionen gick jag hem efter att bara koncentrerat mig på att INTE spy. spydde när jag kom hem o läste ut en bok vi ska redovisa imorn. men nu mår jag toppensnoppen, fast jag skojar inte jag komer bli puckelryggad tack vare emma som pajat hörlurarna!! gggrrrrrrrrrrrrrr!!
ska ha teater imorn o jobba på torsdag. asså shit vad snabbt helgen gick... fattar inte vart de tog vägen... aja miss roy o vill att han ska vara med mig heeeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaaaa tiden!! så de sååå!! :P

ska fan sluta skriva för har högtalaren på tagentbordet så allt tar typ femhundra år att skrivaaaaaaaa
bajsbajs and se ya

<3


(vill ha roy här nu)

snaaaaaaaaaarkning

igår var jag hos evelina i hennes nya hus på tomten! såå hiiimla underbart asså! hon ska få egen dusch o toa o allt också. så om nån undrar vart jag är så kontakta evelinas stuga... ; )
vi åkte i typ en timma för att ta oss till ett "öldrickarfredagspartysomviintekallarpartyutanbaraattsesochdrickaöl". ööööööööhm vad ska jag säga, det var väll kul men öl är väll inte direkt de godaste så sofi var den ENDA någorlunda nyktra... sen hände lite saker där. på morgonen skulle evelina jobba så jag åkte in med henne till hennes badvaktsjobb med barn : ) ducsha där sen åkte jag hem o har precis slutat med att städa lite granna. ikväll ska jag till klaras lägenhet i stan o äta glass. ska bli skoj men ska försöka sova lite innan, bara sovit fyra timmar. 
hatar när cd:n hoppar!!!!! lyssnar på westlife senaste(bränd dock så skiiiiit) menmen den e bäääst! :D 
vill att roy ska ringa nu, han jobbar... tråååkigt. menmen nu ska jag göra nåt skojigt eller inte...kanske planera vilka glass sorter jag ska köpa :D

kramkramaaaaaar 


blablablaaaaaaa

okej har vart barnvakt idag åt de mest underbara varelserna som finns :P dante,felicia och noah. dom e sååå gulliga o de känns verkligen som man gör nytta där med att bara vara där med dom liksom. fylldes av en värmande känsla o tänkte att det e så hääär livet ska vara, ända tills de börja stinka o byta blöja var dags... :D satt själv o kollade på alla vi barn i bullerbyn en vääldigt fin serie, medan de satt framför datan o spelade nå spel... suuuck asså. barnen idag liksom!!

prata med evelina idag o ska sova i hennes nya hus imorn efter att vi vart på nån hippa (party) . sen ska vi upp vid typ sju(omg!) för att eve ska åka o jobba så jag åker in till stan med henne då. sen på lördag ska man hem till klaras lägenhet i staden o tröst äta åt ronja. lovade sandra att ta med kola/kanel glass.

jag ska spela upp en pjäs imorn också som några inga namn nämnda pajar långsamt o smärtfullt... dansarna kan vi kalla dom :P
hoppades att royan skulle vara här idag med mig men nejnej. jag förstår han har skola o såå o de har ju jag med så de kanske blir lite svårt att ses. men saknar honom mest av allt i hela världen!
kramkram everyone

http://www.yttermera.se/evilina/mans_goda_rad/kvinnors_fragor_om_man.html