Smosh

Dessa två klipp är visserligen från år tvåtusenåtta men inte blir dem tråkigare för det inte!
Sitter och skrattar nu och till och med MR-dålig-humor Roy sitter och fnissar med mig. Behöver skratta lite när skolan suuuger och efter att ha jobbat helg och extrapass.
Förhoppningsvis så ska jag och Roy träna tillsammans på Friskis och Svettis imorgon. Nu vet jag! Efter att jag har garvat åt Roy i en timme så ska jag uppdatera här så ni också kan skratta åt det. Snällt av mig att dela med mig va?

Frysta tår och lår med hår, tack!

Jajamensan hoppsan hejsan din lilla tokunge!
Kommer bli en så fetnajs förskollärare för det enda jag kommer gå runt och göra är kläcka ur mig en massa radom ihopsatta ord. Har stora barnungen gått och filat ihop en liten mattefnatte minnsan! Barnen kommer tycka att jag är skitsoft, just för att jag bara glider runt och hänger med kidzen. Sen när de är äldre och tänker tillbaka så kommer de tycka att hon den där tanten som bara gled omkring och droppade en massa fräcka words var sjuk i huvudet.
Va gör man inte för framtidens generationer.
Ikväll blir det myspys och sedan utgång till Bonden Bar med tjejorna. Har varit där för några år sedan och ska bli roligt att se hur de ter sig ikväll.
Kan även nämna att jag, Erik och Cornelia var på Pole Fitness i söndags. Har fortfarande grym träningsvärk som har hindrat mig från att träna något mer de senaste tre dagarna... sort of. inte alls. jag är mest latis. latlatlatlat.
Sitter och softar till Paul McCartney. Ojoj jag får bli lite bättre på uppdatering märker jag. Rabblar bara upp en massa skit just nu.
hejdå

Norrtälje

Norrtälje i tre dygn. God mat, mycket gottis, Emilie&Erik, kissarna och kyla.
Royan går till lilla Petronella. Vet ni vad? Idag när vi skulle åka och hämta Emilie och sedan racea tillbaka till Stockholm så låste vi in nycklarna i bilen. Jag skulle nämligen lämna saker i bilen och fick nycklarna. Sen slängde jag in dem genom bakluckan och stängde bakluckan. Och nej jag är inte dum i bollen! Royan hade sagt att bilen var upplåst men det var den icke, sa Nicke. Så vi fick ringa Royans pappa så fick de göra inbrott i vår bil. Sen åkte vi hemåt.
Men igår (torsdag) åkte hem till Erik och där hittade vi Emilie alldeles övergiven. Dumma Erik! Men hon bjöd på pannkakor den lille rackarn.
asså såna där hopp-bilder är ju intressanta. Liksom hur övar man inför sådana? Hoppa framför spegeln eller?
I just don´t get it! Whatever, Emilie hoppar assnyggt och jag kör grod-hopp-alá-bajshög.
Vi tog en promenad på den-där-udden, som faktiskt är en kvalificerad ö. Så det så!
Man ser inte så bra. Men det är tydligen en naken kock. Och nej, det var inte jag som hittade honom. Tror Erik brukar spana in kocken lite då och då. kock, kock, kock, kock!
Mjauuu! Blev pissa och film senare på kvällen.

Blidö

Bilder Blidö. Kanske blir lite mer Blidö nästa vecka som sagt. Nu ska jag springa iväg mot jobbet. Imorgon väntas plugg och utgång. Tjaooo!

Ge mig mera minus

Minusgrader is tha shit! Tog två timmars promenad på Blidö i söndags. Tog en och en halv timmes promenad till jobbet i måndags. Tog en timmes promenad och hyrde filmer igår(tisdag). 

Filmerna= Star Trek (dumma roy), Tvivel (pretty goood) och Haunting in Conneticut (ganska läskig alltså. och dumma roy som tvingar mig att se såna filmer och sen sover han hela tiden). 

Lockade hit Corni idag så nu har vi settat och skrivit tenta. Jag har iallafall skrivit, vet inte vad Corni har gjort. Den lilla gumman sitter bara och babblar. Men jag fick ärslet ur vagnen och skrev på som bara den. Jobbar jue i helgen så det krävs att jag planerar lite. 

Kom precis från staden där det var fika med gänget. Te och morotskaká. Morotskaká är min drog. Men ingen slår hemgjord, typ mammas. Får tvinga Roy att servera mig morotskaká någon dag tror jag. Kaká, kaká, kaká!!

Vet ni vad. jag kan inte ladda upp bilder just nu tydligen så bilder från underbara Blidö får vänta lite. Håll utkik vettja!
Kisskiss på dig din lilla pussgurketuss!