en tredje del av sitt liv.

Just det! En tredjedel av sitt liv så väntar man på något. Något konkret, asså tunnelbanan, man står i kö eller kanske bara bättre tider...

Jag väntar på Roy. Jag väntar på sms. Jag väntar på mina böcker. (Fast dom lär jag ju inte få mitt i natten, så det kan jag nog vänta på imorgon igen vid, kanske åtta tiden). Jag väntar inte på så mycket mer just nu. Jo, jag väntar på att klockan ska vara tio på lördagkvällen. 

OMG! Jag måste vara en av de fegaste människan ever! Jag är just nu så rädd! Eller asså jag är alltid rädd. För konstiga saker. Såna saker som är lite löjliga. Men sådan är jag!

De gångerna jag känner mig minst rädd är när jag inte behöver kontrollera bakom mig, när jag har ryggen fri. Detta är jätte bra med mitt skrivbord för när jag sitter där så sitter jag med ryggen ut mot rummet... panik, inte bra. 

Sängen står mitt i rummet. Det är inga problem när Roy sover bredvid mig för då ligger jag ju med ryggen mot honom.
Men när jag sover själv så ligger jag på rygg. I min kokong, med händerna strategiskt över huvudet och fötterna ordentligt nerbäddade. 

Jag kan förklara att en kokong är som en sovsäck som jag Alltid gör när jag sover. Har gjort det så länge jag kan minnas. Jag ligger hellre och toksvettas än sover utan min kokong. 

Kokongen gör så att inga övernaturliga väsen osv som är bredvid/under sängen kan röra mig och som jag lärde mig lite senare, att inga vampyrer kan bita mig. Kokongen börjar vid hårfästet och slutar som en rundning runt fötterna. Oftast har jag händerna utanför, så att jag kan försvara mig. Ansiktet har gjort en öppning för.

Asså detta låter väldigt löjligt. Det är jag mycket medveten om men det är en avancerad och noga utarbetad teknik. Haha! Vore roligt om jag kunde lägga ut en instruktionsstripp på hur man gör. Ska se vad jag kan göra!

Sov sött och vakna inte blött  

 

fuldagen

Ja, jag är ful. Så är det bara! Ser iochförsig ut så här andra dagar också bara att idag känner jag mig fulis. Skulle helst vilja ligga hela dagen i sängen men måste ju till skolan och det första mötet med gruppen. Typiskt att den ska vara på min fuldag! Damn! Äh, jag äter choklad och har pluggat klart och lyssnar just nu på musik och mina kissar är tokkeliga och tokgulliga mot mig så dagen blir nog bra ändå.

Imorgon och på fredag ska jag nog gå till gymmet och sen på fredag ska jag till Skansen med mama, Olle, Emma, mormor och min lille skitkusin Amanda. Ska bli trevligt!

Den här veckan har och kommer jag inte få se så mycket av Roy... Lite skönt, eller asså inte skönt att inte träffa honom utan mer att då kan jag sitta framför datan och spela MIN musik hur högt jag vill och så kan jag skräpa ner så mycket jag vill och så kan jag titta på MINA tv-program och så kan jag plugga utan att bli störd av WoW.
Jag jobbade måndag och tisdag kväll och så jobbar jag denna helg som kommer dåra och Roy jobbar torsdag till söndag cirka 9.00-22.00 varje dag. Tussen! Men som jag ser det då så kommer jag få en fin födelsedagspresent!

Kisskiss nu men nu måste jag gå och göra mig mindre ful.


tsiadg

Idag är det tisdag. Idag ska jag gå på en föreläsning, den första inför denna kurs. Sen ska jag jobba extra ikväll. Men innan jag jobbar så ska jag åka och köpa lite kurslitteratur. Dock endast två böcker, på Akademibokhandeln för jag måste ha de tills imorgon. Resten får jag senare. Allt som allt kommer den här kursen som är fem veckor lång kosta mig i kurslittertur cirka 1200 kronor. Känns fett värt!

Men sen på torsdag och fredag är jag "ledig". Men ska nog bara vara hemma och läsa igenom lite böcker. Jag ska faktiskt beställa de precis nu!!

Vad roligt! Det är en tant som går utanför fönstret som går i takt med min musik! Haha! Ser såå roligt ut!

Nää måste dra och möta Corni nu! hejdå!

Kollektivtrafiken i storstaden...

...kan få ens känslor att svämma över! I mitt fall idag åt irritation över att Stockholmarna inte verkar förstå att det faktsikt är människor som du puttar och gruffar åt. Men som vanligt så sväljer jag min irritation och hittar på en sorlig historia om människan som rättfärdigar det den gör. Typ att hans mamma precis har dött, att hans chef psykiskt misshandlar honom eller att han har en psykisk sjukdom.

Vi klev glada i hågen över att kursen nu är avslutat och lite trötta efter två långa veckor på tunnelbanan vid Thorhildsplan. Vi är sju stycken som står vid dörrarna och försöker ställa oss i ordning. En "man" med näsan i vädret säger 
citat " Ursäkta, kan du flytta på dig eller?!"  
Vi tittar lite snett och eftersom han har världeeeens pipigaste röst och beter sig som att han inte riktigt har alla hästar i stallet så är det någon av oss som fnissar till lite. Han vänder sig då om och glor ilsket på samma tjej han bad flytta på sig och säger
citat " Vad var det som var så himla roligt da?!"
Hon säger bara va lite ilsket över att han flyger på henne varpå han säger
citat " Du är så ful!" 

Tjejorna går av vid centralen och jag och en annan tjej sätter oss snett emot varandra över mitten gången. Vi pratar lite varpå en farbror i en gigantsikt svart rock ställer sig mittemellan oss i gången. Trevligttrevligt! Trångttrångt! Vi säger sedan hejdå och hon går av.

När jag sitter på mitt säte så märker jag hur trångt det är i mittengången så jag hoppar in lite mot kvinnan som sitter i fönstret så att de som står upp inte ska luta sig mot mig. En tjej tar detta som en inbjudan att typ sittluta sig på mitt säte. I protest så vrider och vänder jag mig tills jag får nog och säger
citat " Ursäkta men det blev lite trångt på mitt säte nu"
Tjejen svarar att
citat " Nej då, det är ingen fara. Det är lugnt"
Medan hon tycker att det är jätte snällt av mig att hon och jag kan dela säte så sitter jag i knät på kvinnan vid fönstret och smider onda planer.

Jag ska gå av vid Gullmarsplan och jag får lägga band på mig för att inte "råka" puta ner tjejen från mitt säte. Det är många som ska gå av så jag chillar lite och låter folk gå av innan jag och kvinnan som också inte verkar vara en sån som hetsar upp sig ska gå av. Men när vi ska gå av så tycker de som ska gå in i vagnen att de måste faktsikt få gå in och sätta sig innan vi ens kommer ut från mittengången. Så där står kvinnan och jag och brottas med folk i mittengången som ska sätta sig ner bara för att vi ska få komma ut.

Vid Gullmarsplan byter jag Tunnelbana och ska åka en station tack och lov! För vid dörrarna står en tant (typ 50) med solglösögon och smaskar på ett tuggummi så högt att jag får panik!

Jag går av vid Skärmarbrink, förbannar alla bajskorvar, svär att mina barn inte ska växa upp i Stockholm och gör seriösa planer på att ta körkort och gå ur Miljöpartiet! 

  

gos...?

Sitter hemma framför datan och måste plugga.

Men jag vill ju faktiskt bara gosa...
...gos? *plutar med underläppen och gör puppyeyes*

 


sjuk

Jag har ju vart sjuk hela helgen. Idag när jag vaknade klockan åtta som vanligt, en halvtimma innan jag går till förskolan så mådde jag pyton och gör det fortfarande för det var bara tjugo minuter sedan...

Jag skulle vara hemma idag om det inte var för att den här VFU:n (praktiken) självklart är obligatorisk. Om du missar så lite som en timma så måste du ta igen den en annan dag... Och en annan dag finns inte fören i typ vår. Så nu sitter jag här och beklagar mig över att jag är sjuk.

Så sjuk att mina ögon är helt glansiga, att jag mår illa, jag snorar så mycket att det har blivit för jobbigt att ta nytt papper varje gång jag ska nsyta mig, så sitter och snorar på samma papper (jag vet, det är jätte äckligt men jag bryr mig inte för jag mår pyton) pch så är det de där med utseendet. Ser ut som nån narkoman med fett hår, grå hy med med utslag, en röd näsa och jätte torra läppar.

Nä nu ska jag gå och leka med alla snoriga barn också! Yeah! ...jag kommer att dö. men inte fören jag kommer hem. pusspuss

ajuste!

   Roy slutar inte fören klockan halv sju idag... Jag har suttit och väntat på att han ska komma hem nu i en halvtimme. Snyft! Saknar min Roooooy! (för jag är hungrig...)
   Det var hans födelsedag i lördags.
Jag har vart sjuk hela helgen. Blev troligtvis smittad av alla sjuka barn och personal förra veckan på förskolan.

   Men nu så tvättar och diskar jag, å så har jag dammtorkat och gosat och busat med kissarna och pluggat en massa och snutit mig ungefär tusen gånger och spelat spindelharpan och lyssnat på musik och sjungit litegranna.
Har även gjort ett evenemang på Fejjan! :P

   På fredag vill jag gå ut ifall Emilie fortfarande kan. Ska dock flytta Roys grejjor till Nortan då men om det bara är Emilie som vill/kan partaja så kan man ju alltid gå ut där.

   Bläää!! Vad äckligt det var en sak som barnen gjorde! Någon hade tagit med sig små klistermärken med glittriga motiv till förskolan. Så när jag gick in med två barn så började dom självklart att leka med dom där... Å ja! Jag avskyr klistermärken! Mest såna som sitter fast på golvet och sen på snoriga barn näsor och sen på kladdiga barn händer! Nämen serisöt jag fick panik! Det här är 1åringar som jag pratar om och varje gång de ens kom i närheten av mig med dom där uuuaaaaah äckliga sakerna så skrek jag och sprang åt andra hållet! Blääää!! Det är min absolut största fobi! Så nu vet alla vad jag absolut inte klarar av!   

   Om du någon gång ska utpressa mig så räcker det faen bara med att säga ordet klistermärke eller tejp eller plåsteeeer... Fy vad äckligt det är!





sötast

Allt går vääääldigt segt just nu, men en fin bild får det bli ändå.




Klippklipp!



Ska klippa mig idag klockan tre på Maria Nila i Globen. Ska bli spännande. Var nämligen ett jäkla bra tag sen jag klippte mig hos någon sorts proffsfrisör. Lr dom är väll inte tokproffs men bättre än Gullmars iallafall...
Har iallafall funderat på att klippa nån avancerad frisyr, typ lugg och konstig våglängder och sånt.

Ikväll ska det bli sååå rooliiigt!! Myspys och party! Btw Grattis!!

Igår satt jag och skrev min gamla exemination för jag fick ...rest om man kan säga så på den här "nivån"? Hade varit dålig på att ange vilka källor jag använt mig av så nu satt jag och skrev efetr typ varje mening vart jag hade fått faktan ifrån. HA!

Sen åkte jag in till staden och fika me Km, Anna and Ronja. Sen Tvinga Ronja oss att springa omkring i en massa tråk butiker! Hon var riktigt frenetisk och trippade omkring överallt och prövade kläder osånadär jobbiga grejor... Vi andra lunkade långsamt och kutryggade efter, suckande och högt klagande. Har faen fortfarande ont i ryggen! Damn you!!

Nu sitter jag och dricker coca cola ur en aluminium burk, lyssnar på Veronica Maggio och spelar spindelharpan. 
Jag köpte min nuvarande data i slutet av augusti, gissa nu hur många gånger jag har spelat spindelharpan? 

1332 gånger. Jag är nere i beroende träsket... Om någon vet nåt mästerskap i spindelharpan, hör av dig! Kick ass is my shit!

Jag kan förklara en sak här för dig min älskade. Igår kväll frågade jag om du vill höra den finaste låten jag hört, varpå du svarade nej. Jag blev ledsen och hur mycket du än tjatade så vägrade jag säga vilken låt det var. Efter ett tag frågade du vad jag gör den 31 oktober. Jag sa att jag var upptagen och att jag inte "kom ihåg" med vad.
Detta sa jag bara för att den 31 oktober ska se Veronica Maggio på Nalen... Och jag frågade dig i förigår om du ville följa med, varpå du sa nej. 
Så grejen är att du hade glömt bort att jag frågat dig ifall du ville följa med. Och sen för att jag ska bli glad på dig så tänkte du fråga mig ifall jag ville gå och se henne... Jag genomskådade dig! 


kisskiss och ha en underbar helg!
måndagsbarn ;)


 


Tribute!

Hejhej kompis!

ni vet vilka ni är som får mig att bli bättre än vad jag är. att bli en lycklig och glad och hoppfull människa!

här är en kväll då jag log... med det menar jag att här är bilder från tisdagen 20080930















mhm!



Väldigt underbar! synd bara att man växte upp i stockholm... fett surt! Mina barn ska växa upp i den minsta hålan i svearike, så det så! bara så alla vet så är jag inne på boden igen.
ska springa iväg till PO-dag 2 på "min" förskola o cornelia kommer nog få vänta lite igen. har börjat komma försent lite då o då nu förtiden. inge bra! nää nu ska jag ta en banan o springa, osminkad o i en för tajt klänning! bajsbajs 

drama

Just nu håller jag på att tvätta. Jag gick upp vid klockan halv nio för då vaknade jag. Jag åt tre kiwi och två små yougurtar. Det är de där nya yougurtarna med en röd förpackning från yogi. Jätte goda!!
Igårkväll gjorde jag nåt som är min o roys nya grej. Twin peaks! Jag tycker det är bra och alla är jätte fina och snygga men jag tycker alla ser kreepigt snygga ut. Typ narkoman/våldtäktsmäns snygga ut... Undra om det liksom var looken år 1990? Man skulle se sliskigt snygg ut.
Det är nåt kontsigt tv program på trean just nu som jag bara hör musiken och alla skrik utav. Låter vääääldigt dramatiskt. Klockan är 0954 på en måndag så det måste väll vara nån gammal 80-tals serie. Alla tjejer skriker och alla killar grymtar... Äh vänta här nu! Nu skriker dom om att "jag trodde du var död!" "nej vi var inte döda det var blabla som lurade alla!" ääähh? que?!

Jag blev ruskigt sugen på att spela The sims!
Men nu ska jag nog försöka plugga lite... om jag orkar.

Bajsbajs