sötast vs. sexy

Jag har precis kommit ut ur duschen(som jag inte kan stava till) där jag stod och filosofierade om min dag och det otroliga som hänt mig idag. Följande:

Jag är otroligt stolt över mig själv då sjunde veckan i rad har yogat minst två gånger i veckan. Och att jag idag har blivit mycket vigare och starkare. Yeah to me!

Fast idag så skulle jag pröva på en lite mer avancerad ställning. Damdaramdataaa!! Avancerad krigar position! Det börjar bra, jag andas osv trots att lillen busar med snöret från mina byxor. Jag har liksom hur jag ska ta mig till väga för att hamna i rätt position i huvudet och fokuserar som attan.
Men nånstans då jag ska dra upp armen bakom resten av kroppen medan jag har all vikt på samma sida så utbrister jag helt spontant " WHAT THE FUCK!" och ramlar ihop. Bättre lycka nästa gång.

Jag var och solade solarium och eftersom jag inte solat sen i sommras så tog jag solariumet för typ n00bs. Låg äd ri maxtiden 30 minuter kommer hem och ska kolla hur det blidde... OMG!!! oh my gud i helevte vad brun jag är! Ser ut som att jag på riktigt vart på gran canaria i en vecka, minst EN vecka!

Så ni kan väll vara gulliga och ignorera att ni läst detta och komma me kommentarer som "fy vad brun du är, har du vart utomlands?" Vilket jag då kommer att svara " Självklart jag har vart blank (Jag kommer att välja resemål beronde vem det är jag pratar med)". 

fasiken sittre o missar will o garce. bajskorv

memo till mig själv

ceasars 17 april @ nalen

mohahaha!

jag har precis haft mitt lilla roliga för denna dag. nämligen besprutat hela dörrmattan samt hela dörren (och förmodligen hela hallen) med ren citronvätska. detta för att hålla kattjävlarna borta från dörren. sessan har nämligen spenderat hela dagen och den senaste månaden med att kraffsa på dörren så fort inte roy är här... vilket är väldigt sorligt men också väldigt jobbigt.
jag har läst nånstans att katter inte gillar doften från citron och andra syrliga dofter. så nu håller dom sig äntligen borta. förut hade jag en blomspruta

åkkkej var tvungen att resa mig upp för att scassa bort lillen från dörren... kanske citron doften blev för mycke o nu vill dom bara undfly lägenheten för att det luktar illa. katter har ju typ tio gånger bättre luktsinne o tillomne jag tycker de luktar... äähm typ vääälfigt m,ycket citron.

jag ignorerar att katterna inte bryr sig om doften o berättar ist'älelt att innan ahde jag en blomspruta som jag sprutade på dom.

sessan blev så jobbig nyss att jag släppte ut henne. med endast (notera endast!) morgonrock på mig släpper jag ut henne. hon springer iväg ini buskarna och för att få in henne efter typ fem minuter med rop för att få in henne klättrar jag in i buskarna. endast i morgonrock o en port som sakta stängs bakom mig o ingen nyckel till porten ifall den skulle hinna slå igen. jjjjääävla skitt katt!!!
därav att hela min lägenhet nu luktar skunk med citronbesprutningsanus.

ska sova utan min babe ikväll för att han måste plugga. men det roliga är att han inte pluggar. tror han undviker mig.
mitt nya ord är oupa! det sa jag idag när jag gick in i en tant. jag säger det hela tiden. börjar känna mig bättre nu efetr den helvetes förkylning jag har haft.

roy tycker jag ser mystisk ut på denna bild... HAHAHAHA!! lolololol!! babe läs inte detta men jag sänder dödande blickar till fotgrafen... dig.
sov söttimage18