Aouch!

Jag ska inte jobba i helgen. Detta pågrund ett mycket trevligt problem med min rygg... Hela höger sidan känns som den har blivit tre centimeter längre, vilket jag inte tror är så bra att det känns så. Ska gå till doktorn på måndag, men jag hioppas verkligen att det hinner gå över innan dess.
Men igår åt vi middag hos Km, köööött! Idag ska KM äta middag här. Så helt övergiven känner jag mig inte. Inte för att jag ens kände mig lite övergiven lr övergiven överhuvudtaget...

Bloggar du säger han!? OMG! Han måste vara hjärndöd. Hatra när folk ser att man gör nåt och sen frågar dom. Mitt svar: Nej, jag samlar Pokemon!

Min sommar!

Om jag var tolv idag skulle jag ha vart väldigt glad för då skulle jag snart ha sommarlov och på mitt sommarlov skulle jag springa så mycket jag bara skulle orka. Men nu är jag inte tolv år längre utan en vuxen människa med ett jobb, lägenhet, räkningar, katter, pojkvän och ansvar för mina handlingar. That sucks!
Jag längtar till min semester då jag och Royan ska bila upp till treriksröset och bli myggbitna av elefanter. Längtar så jag spricker! Sen ska vi direkt ner till Arvika och jag misstänker att jag är den enda med billjet. Men ska till KM ikväll och då kan hon också boka.

Ska njuta av min lediga dag som har börjat helt underbart med brandalarm under pannkaks stekning samt två monster till katter som river omkring. Ajuste en sugig sak fick jag göra igår efter att ha kommit hem från Nortan. Jag fick slänga all mat i kylen och frysen efter att proppen gick...

Läääääängtar så till att bara sitta i bilen och köra tills man spricker, tills man dör, tills man finally kan andas utan att sätta en lastbilmotor i strupen! Norrland here I come.

i aced it!

Just nu mår jag väldigt bra! Det känns så skönt och lyckligt allting så att jag nästan spricker av lycklighet!
Igår sprang jag omkring med farmor i stan. Fikade och fick en mycket vacker tunika från zara. Den är sååå fin att jag kommer nog aldrig använda den utan kanske hänga upp den på väggen lr bara använda tyget och göra en gardin. Igår kväll vare snaps med jobbet. Det var också väldigt roligt helt enkelt.

Idag har jag suttit i en plast stol i parken mittemot ( i en nerförbacke så jag ramlade bakåt minst tre gånger) och solat och läst "mitt" mode medan katterna sprang omkring och busade. Lillen är så söt för hon jamar helaaa tiden. Jag tror hon jamade när vi var ute för att hon också var lycklig.

Jag hoppas att emilie ska ha drinkkväll på lördag i nortan. För det vore jääätte roliiigt! och bra då jag ska åka till blidö på söndag. Det ska bli runt 25 grader och sol. Jag kommer sakna kissemissarna. Jag saknar min lööverboy just nu. pusspuss på min roy

lillen sitter i fönstret och spanar på några katter som är utanför och sessan kröp precis fram under soffan. jag älskar er och jag älskar välden!! ...och nej jag är inte påtänd, full lr något liknande. bara lite bakis och kaffe kickad! 

väska?

Jag har bestämt mig för att köpa en bärbar väldigt enkel och billig dator. Mest så att jag kan lyssna på musik, ladda ner och ha en till i höst då jag ska börja plugga. Men det är liiite roligare att kolla på datorväskor... Har en klar favorit redan. Cheka länken vettja!

          image22   piss bild, tog faen en kvart att ladda upp...

www.style4it.com