Longing For Me.

På onsdag smäller det. På fredag exploderar det. ...sen blir det som vanligt igen.


Tha daddy- Vad önskar du dig nu då snuttan?

S- Pengar... eller asså jag önskar mig... pengar ja. ...men jag önskar mig en läppförstoring.

Tha daddy- Jo men kan vi ju fixa! Kom hit bara så ordnar jag det.

S- Mhe, det ska hålla i sex månader ju. *suckar*

Tha daddy- Inga problem. Det löser vi.

Och nej min pappa är inte aggresiv någonstans. Han har tyvär humor. Som jag tyvär har ärvt.

Kan nämna att vi ringde polisen i natt. Klockan kvart över fem vaknar jag av att någon hamrar/spikar. När vi går upp och tittar ut genom köksfönstret ser vi någon som slår på porten. Tio minuter senare hörs världens krasch. (Royan gick ut när polisen kom och det låg glas överallt.)

Vi får panik. Jag skriker -Ring polisen! och så nämner jag att vi måste gömma oss inne på toaletten.
Ja, pinsamt jag vet.

Polisen kommer en timme senare och då de pratar med vår granne som delvis har med kraschen att göra så blånekar hon någon som helst kontakt med den människan.

Jaja, det är inte mitt ansvar att tala för någon annan. Jag vill bara veta att jag ska kunna komma hemvinglades från krogen halv fyra utan att en dummerjöns har slagit sönder porten och är på stridsstigen i min trappuppgång.

Och en glad sak. Blir ingen överraskning på fredag. Lite tråkig. Men jag är kär.






Fail.

Frukost: 25% = 333 kcal

30.0 gram Dinkelgröt (Saltå kvarn) 99 kcal
50.0 gram Chips smaksatta fett 34 % 258 kcal

= 357 kcal


Lunch: 30% = 400 kcal

1.0 port tonfisk i vatten konserv avrunnen 83 kcal
1.0 st ciabatta 249 kcal

= 332 kcal


Mellanmål: 15% = 200 kcal

2.0 st banan 204 kcal

= 204 kcal


Middag: 30% = 400 kcal

2.0 st Dubbel cheeseburgare (McDonalds) 882 kcal
1.0 st Pommes Frites mellan (McDonalds) 388 kcal

= 1270 kcal


Motion

Gå nerför trappa 45 min 110
Gå medel (5.6 km/h) 30 min 101

= 211 kcal



Hjälpt Cornelia med att flytta sina grejor från gamla apartment till nya apartment. Tagit en rask promenad och jobbat. Men ändå! ... har även inte räknat med allt som var i salladen från Tomati heller och hamburgaren var en Big Tasty. Men den finns inte med i viktklubbs viktkolls grej. Märkligt... hehe.

Jaja. Nya tag en annan dag!


åååh herre min gud!!!

Jag är så trött och utarbetad att jag sitter och gråt-skriker av skratt.

Skickade länken till Royan men han tyckte inte det var ett "dugg roligt".

Skojar du?! Jag har faen kissat på mig.

http://knivlisa.blogg.se/category/somnprat-1.html

That´s my kind of humour.

Tror att jag ska utsätta Royan för detta. Han somnar alltid innan mig och kan väldigt ofta börja skratta i sömnen. Sen när jag väcker honom och frågar vad han drömde så vill han inte berätta eller somnar om mitt i en mening. Jag kanske bara ska bli lite aggresivare. Demand an answer lixom!


beslut.

Efter en vecka av 1300 kcl om dagen har jag redan känt av den enorma pressen man sätter på sig själv. Att tävla med sig själv går absolut att göra när det kommer till sina uppsatta mål och sina hemliga/konstiga/onda mål.

"Ja, jag ska träna också, men jag hinner inte så då behöver jag inte äta lika mycket idag"

"Vad hungrig jag är. Jag tror jag tar ett äpple."


Jag ska absolut inte försvara dessa uttalanden. Det gör jag inte heller. Men det är efter en specifik känsla jag fick hörom dagen då jag förstår nu hur denna stress påverkar unga.
Jag ser mig själv som en vuxen kvinna som klarar allt och har kontroll på allt.

Jo, tjena jag är 20 år. Finns nog ingenstans jag är en "vuxen" kvinna.

Ett meddelande till samhället:
Att svälta sig själv är ingen lek. Det är inte på låtsas unga gör det. Det är på riktigt och det är hemskt.

Jag kommer iallafall fortsätta min lilla diet eller vad man kan kalla det. Jag säger inte att jag är starkare än andra. Jag säger däremot att mina vänner och min pojkvän har enligt mig sunda värderingar. Man blir som man umgås.

a little, little poopi... poop?

Tittat på Jumper med Emilie, Sandra, Ylber och Roy nyss med glass och bär (ca 330 kcl). Emilie kom över på middag direkt efter jobbet. Tussen jobbar ärslet av sig. Tur att Roy kan laga mat så att Emilie blir glad tjej.

E- Åh Roy vill du bli tillsammans med mig? Så du kan laga mat varje dag... hehe.

R- Va?! ... raka dig?

E- Hahaha!

S- Hihihaha!

R- Vad sa du då?

E- Laga mat...

R- Jaha för jag tänkte att du har ju inget skägg...

E- Men åh! Vi vet redan vad du tänkte för vi tänkte det också. Emilie pekar "neråt".

S- Därav skrattet maby. Suck!

Stackars Roy. Det är inte lätt att umgås med två flickor med (tydligen) mer snabbtänkande humor än resten av Roys bekantskapskrets då han måste förklara vad som var roligt.

Filmen var najs! Måste ju komma en uppföljare annars fattar jag inte ens varför de gjorde den här filmen. Och bytheway så har jag ändrat mig angående H. Christensen... Just so you know. If you want to drop by some day...

Sista bilden från B. Jag loooovar!

Vad är grejen med att ha handen på boobie, Anna?



torsdagen goes sweet heaven

skola, fika och plugg. jo denna dag är toppen!1 vet inte om jag är eronisk (hur fan stavas det nu då? låter som erotisk...) eller om jag menar att det verkligen är toppen.

by the way så har jag gått med i
viktklubb.se. fem kilo mindre på fem veckor. jag tror faktiskt att jag kommer att lyckas. ... är jag eronisk igen eller vad är mitt problem?!

nåväl. här är den braigabästaunderbara låten av Saosin som inte fungerade på youtubeklippet nedan. tjoo på hoo!




sex dagar av isolering.

Jag har idag i min ensamhet upplevt en otrolig stress inför det arbete som ska vara "klart" inför fredagen samt att jag har varit sjukis och missat VFU-dagar.

I min stress irrade jag omkring men eftersom jag fortfarande känner mig lite sjukis och asocial så blev det mest ett virrvarr i lägenheten av papper, katter, nutrilettepulver och lite hår från mitt huvud.

Men ack så mycket garv min underbara pojkvän kan ge mig i det värsta situationer.

Mitt i mitt stressomaraton kliver han in fyra timmar innan angiven hemkomst och börjar genast att beklaga sig över hur jag lyckats virra omrking i lägenheten.

Han ska dammsuga och befaller mig att stoppa i kontakten till dammsugaren medan jag med en uttråkad min slurplar nutriellet.

Efter ungefär fem minuter av slurplande och en väntande Roy lunkar jag iväg med kontakten. Vi brukar sätta in den i hallen för då når dammsugaren hela lägenheten. Från köket där Roy står kan man inte se i hallen där kontakten går in.

Jag säger: "Klart!"

Roy trycker på knappen men Hahahaha jag satte aldrig i kontakten.

En gång till säger jag: "Klart!"

Roy trycker på knappen men dammsugaren går inte igång.

Jag upprepar detta typ tio gånger och Roy trycker på knappen varje gång. Jag asgarvar lika mycket varje gång.

Efter att ha dammsugit ett tag så hör jag en skrikande Roy. "Bilnyckeln!" Det är P-vakten som har kört förbi utanför köksfönstret för att lappa bilarna på gatan där Roy har parkerat. Rusar ut med bilnyckeln och jag ropar efter honom att jackan kanske är en bra ide.
Men ack så brådis han har det va!






dagens outfit:


Idag när jag gick hundra meter för att hämta ut böcker såg jag så här het ut. Försök att se gång stilen stel-som-en-pinne framför också. Då jag har sträckt höger ryggsida. 





 


Jag vill faktiskt men...

flytta till Berlin. Stackars Royis mami som blev förhörd om allt som har med Tyskland att göra. Hon blev nog ganska glad ändå. Hämtade Atlas och skit som var jätte gammal, från 1929. Menmen det har inte med saken att göra just nu. Just nu handlar det om att min dröm, i min fantasivärld ska jag flytta till Berlin i vår och vara Au-pair i ett halvår och sedan komma tillbaka till hösten och fortsätta min utbildning.

jag vet att jag är fett lame men hur ska jag kunna lämna en pojkvän, underbara vänner, lägenhet, jobb, katter, familj för att flytta iväg?

tror nog att detta tåls att tänka på. men jag vill inte tänka utan jag vill bara åka! nu! ...tack.

det finns uteliv, oändligt med pubar, tyskar (ja, det finns det ju faktsikt), underbar stad, billig öl, KFC och säkert något gym någonstans också... 




Berlin.

...i korta drag för den nyfikna.

Fredag: Landade klockan 0800. Mot
Circus Hostel. Sedan en promenad förbi vattnet, museum, fina byggnader, Universitetet och Chekpoint Charlie som ledde till Judemuseumet.

Ett fantastiskt museum som absolut måste ses! Inga döda människor-bilder. Utan judarnas liv innan utrotningen samt efter utrotningen. Ett konstverk i form av tusen gapande ansikten i stål som skrek när du gick på dem. Hela museumet var ett konstverk.

Sov några timmar vid 1800 tiden för att sedan börja drickandet. Kvällen avslutades med middag och promenad till en pub. Inne på restaurangen frågade jag och Anna efter toaletten vilket slutade med att farbrorn som jobbade där ledde mig dit. Väl ute ur toaletten stod pizzabakpojkarna och glodde och uppreapde "Oh my god!" när de såg Anna. Vi tjatade om att "vi är ju inte så fulla att han behöver leda oss till toaletten och vad oförskämda de var som sa så!" 

Vid 0200 låg vi och sov så gott så. 

Lördag: Frukost vid 1200, en underbar frukostbuffe. Åkte till shoppinggatan och orkade med en butik. Sen lufsade jag och Emilie runt och tjötade om KFC. Skulle hört våra skrik när Ronja, Klara och Anna försiktigt hintade att de såg ett. Vi och Cornelia hjulade dit.

Åkte till monumentet för judarna. Där var det halabaloba för att fira tjugo år sedan muren föll. Men vi koncentrerade oss mest på att lokalisera vart Ronja, Klara och Anna hade tagit vägen. Det jag tyckte var roligast och coolast på hela resan var monumentet och självklart att springa omkring i det. Stackars Cornelia blev livrädd så fort jag eller Emilie hoppade fram. Så roligt!



"Sofi får vi titta på kartan?" säger samtliga trötta medresenärer.
"Hihihihahahaa ta mig då!" säger en springande Sofi.

Kvällen avslutades med att jag, Anna, Ronja och Klara tog en drink uppe i det-där tornet som är 300 meter högt någonting. Fick lock för öronen när vi åkte upp och ner. Sedan vila och dricka. Sedan middag vid 2300 på ett litet pitoreskt ställe i poppisområdet. Sedan klubbande fram till klockan fyra i ett fabriksområde. I området låg det ett flertal klubbar med långa köer. Inne på stället var det smockat med folk. Vi blev lurade att dricka 3% haltiga drycker och vi drog vid 0400.

Söndag: Frukost vid 1200. Promenad mot den kvarstående muren. Promenaden avbröts några gånger pg av shopping och fikande. Vi tog oss mot muren och precis när mörkret föll vid 1600 tiden gick vi längst muren. Det var nymålade konstverk i någon sorts hyllning till tjugoårs firandet. 

Vid 1800 tiden satt vi på tågstationen mot flygplatsen och landade sedan i Skavsta 2300. 

Det var underbart att upptäcka denna staden! Jag kommer absolut att åka tillbaka, maby under vår/sommar för mer partajande och Pubsittning.

 




Tyiosddfasgh



Tjänsten är tillfälligt ur funktion. Var god försök igen senare. Om felet består, var vänlig kontakta oss via kanalen "Kontakt" under fliken "Verktyg".´

Snällaaaa söta rara teknologi, jag vill bara veta mitt betyg. Snyft!



Om 78 timmar befinner vi oss i Berlin.   

Om ...några timmar efter det är vi i Berlins nattliv.

...Och om ytterliggare några timmar efter det så är det shopping som gäller.

Holabandola!!