gamla goda tider

Just nu läser jag en jätte fin bok. Den heter "nu ska jag sjunga dig milda sånger" nåt sånt... orkar inte springa till sovrummet och se vad den ehter... me nåt sånt. Aja. den är jätte fin och jag har aldrig gråtit så mycket som jag gör till denna bok. Rekommenderar den till folk som kan läsa vackra poesi böcker och tar någonting till sig av dem.
Jag läser bara såna böcker där folk är olyckliga och alla har dött osv.osv... en av mina favvoböcker handlar om en tjej som skär sig och typ tar sitt liv. Mycket vacker! Döden är vacker har vi då konstaterat...

Lyssnar just nu på Timo. JÄävligt cool snubbe. Honom ska jag se om cirkus en vecka på storsjöyran. För han som gått och surat som en citron senaste dygnet(berättar snart why) har sagt upp sig från sitt jobb. Men vi ska åka på torsdag vid typ tolv. Hoppas jag!! Måste hitta en bil först och köpa billjetter... Fast egentligen tror jag nog att om det bara blir royan och jag som ska åka så drar vi nog till gotland istället... Aja får se hure blir.

Aja han är lite butter för att jag kom på igår att han nog inte skulle ha så roligt om han följde med till Kreta med mina polers... Vis ka supa och sola och han gillar varken eller så vet inte vad han ska göra. Det kostar pengar och det känns som att då kan han spara sin apengar så kan bara jag och han hitta på någe. Men som sagt har jag bara två veckor semester. Men vi funderar på att åka till gotland v 31. Helt ensama i det stooora huset mitt ute i skogen. Så kan vi näcka i kalkbrottet och laga god mat och åka omkring i den gamla volvon. MMM!! Låter ju riktigt trevligt! Men det kommer bli dyrt för mig... Jag ska ju jobba nu till i vinter och sen får vi se vad jag hittar på.

Pussar till pussen

I am still running the contest to be the greatest fart.

Idag tog jag och Roy en sväng på Djurgården. Egentligen hade vi storslagna planer på att åka och bada med nån Waxholms båt lr liknande eller gå på sthlm jazzfestival som jag har sett framemot lääänge. Men som sagt slutade det med en promenad på soliga djurgården... vi hann precis börja springa till bussen när regent öste ner. Åt en massa goda bullar... så nu vet vi vem som kommer bli tjockis, roy ja.

Om cirkus en vecka ska jag försöka ta mig till, som det ser ut än så länge Ensam till storsjöyran. Jag ska tjata lite på corni men annars hoppas jag att roy gör sitt bästa att få ledigt torsdag fredag från jobbe. för jag har jobbat ärslet av mig för att byta bort några tider. sen har jag faktsikt semester v 31, 32. då blir kreta med girlsen. tooooksupa hela dagarna låång och få en underbar solbränna.
drömde härom dagen att jag träffade sandra och manos(hennes kille var skitsnygg) och jag och sandra took hångalde hela tiden. Det är nånting med mina drömmar. Jag har börjat hångla med varenda människa... och det är helt naturligt. precis som att jag skulle... prata med nån bara. Aja, sandra jäävlar vilken tunga!! Undra vad typ Freud skulle säga om mina drömmar? Lr bara en drömtolkningsbok... Jag vill inte veta.

Var ute i fredags. På 90's. typ det grymmaste stället ever. Ajuste!!! jag har ju inte berättat vad som hände miiiig!!! Helt jäävla fucking otroligt!! Okej jag ser väll helt okej (modell snygg fast med större ass) ut just denna kväll. Går upp för tbane trappan vid gamla stan (precis innan hade anna Hällt ut sin plånbok till en luffare) (mohaha)så kommer ett äckel mot oss och frågar mig om jag vill tillbringa kvällen med honom... En minut senare går jag då jag får en hård smäll på rumpan av ännu ett äckel. Det var inte bara ett tafs utan en riktigt hård smäll... hade ont hela kvällen. Sen blev jag skogstokig men han verkade tyvärr inte förstå vad jag menade. Vi går förbi en bar då de börjar hojta alla möjliga ordkombinatiner till oss och detta pg av att vi är ett gäng tjejer. ÅÅhh fysatan!! snubben bredvid mig har algt av typ den femte blötagulbajsprutten... nu blire twistanipple som gäller!!
Trött på det andra könet beger jag mig in på 90's. I toalett kön möter jag den mannen som kommer att förändra min syn på killar, iallafall för den kvällen, eller tja den timmen, minuten.. iallafall var han väldigt full och raggade på mig i toalett kön. Jag avvisar artigt, typ svarar på tal, ler osv. Han är fett på men efter ett tag säger han bara artigt att vi ses snart och så går han. Han går frivilligt!! Okej jag ska inte överdriva men ibland blir man bara posetivt överraskad vid de absoluta rätta tillfällena. Tack killen vid toan som hajade vinken! tack!

Jag ser iallafall fram emot min semester. Då ska jag chilla med något alkoholhaltigt i näven och endast gå omkring i bikini, även om det kommer en förtidig snöstorm.


Yo!!

Denna vecka är jag ledig tisdag samt fredag. Nice! Jag kommer få en feting lön sen menmen just nu är det bara slit och släp som gäller... Jag måste bara få lätta mitt hjärta lite. Förra fredagen var vi ute hela gänget eller de som inte har övergett oss, men typ alla. Anna och Emilie blev utkastade från Klaras som vi har blivit stammisar på. Sen drar vi hem till mig och Roy ligger och sover sedan kör han iväg alla och låter mig sova på soffan. Ingen fara. jag vaknar i våran säng med hans täcke och kudde och jag ligger som vanligt i mitten av sängen. Ingen aning om hur jag hamnade där...

Men det var inte de som jag var tvungen att skrika ut... Utan lilla stackars mig spydde på norrtälje bussen dagen efter... Äntligen har man uppnått den delen av sitt liv då man helt obekymrat lämnar rester av sig själv på obetänkbara ställen och folk accepterar det. Under hela bussresan hade Emilie och jag beklagat oss om vårt tillstånd inför lillsyrran och hennes kompis. Bussen var nog ganska förberedda... men ändå! Hur kan man acceptera sådant? Nästa gång(märk orden "nästa gång") så ska jag köra upp spyan i fejat på närmaste blundande tant! Sen ska vi se vem som lärt sig en läxa!! JO, JAG!!

Sen ringde jag roy och sort of tvingade honom att köra oss till blidö. För den vägen hade blivit min död, på en buss.

Idag har vi haft ett par förjävliga kunder... Varför kan inte folk le tillbaka istället för att kritisera och komma med personliga angrepp? Livet tar inte slut för att din ost tar fem sekunder att slå in eller ännu värre!! Du har fått en avstämmning!! OMG!! Döden är nära!!
Men det är sant. Folk tror att en avstämmning lämnar en prick i registreat eller nåt... Det som händer är att om de gjort någe fel så får de bara oftare avstämmningar och det är heölt och hållet deras fel.

Nu har jag lättat på mitt hjärta. Nu känns mitt hjärta lugnt och fint rosa igen. Ett fint rosa hjärta som dunkar i takt till rosornas och vindens rytmer. Tack!