Do you wanna date my avatar?



I´m better then a real life quest.

The Guild.

pinkpeople in da hosue







min gull corni och jag har skoj. efter sex drinkar ska vi bege oss mot stan. men inte än. vi ska dricka drinkar.

jag är nyklippt och corni är singel. denna kväll kommer bli... vänta på det... EPIC!

3oh3!



trainwreck that i am
and i am what i am what i am
a trainwreck, that i am
and i am what i am what i am
a trainwreck

käftSkiva






Jag kan viiiisst dricka öl. Och med nöje!

Snurrade runt i stan för en halvtimma sen i Petronella.
Det började Toka hagla den dagen vi ska ha kräftskiva med kära vänner på min bakgård. Men min öl och jag är dock posetiva. Roy gör Min sallad och jag bloggar. Jag är sååå avspänd.

Blidö och Norrtälje kan de-avspänna dig vettu.

Middag på Persia imorgon samt lunch med Sandra samt utgång med Emilie, Anna och Cornelia. Still, jag och min lilla öl och min lilla kock ute i köket gör livet fräsht. Nu ska jag studsa igenom musiken och gnolla lite tills gästerna börjar dyka upp.

Får ursäkta för ett rörigt inlägg menmen vad gör man inte för lite inte-göra-sallad-tid.


Det är helt okej.

Planeringsfreaket anmäler sig självhjälpsprogramet. För hedan efter ska jag inte bry mig ett skvatt om någonting.

- Jasså du vill träffas på onsdag? Självklart!
- Du vill träffas på onsdag? Fungerar helt för mig. Ingenting Planerat då.
- Ja, jag kan jobba på onsdag. Toppen!


På onsdag.

- Jag vill ha sovmorgon idag och sen vill jag bara ligga i sängen helaaa dagen lååång. Skit bra! Och skit skönt! Men nej, jag hade ju lovat en massa människor att träffa dom idag och jobba också. Menmen, inget var ju Planerat så då spelar det ju ingen roll. Om jag vill ligga i sängen hela dagen så gör jag det.

Planera är underskattat, jag vet. Ibland är det dock nödvändigt för att kunna göra det man vill.
Spontanitet och planering går inte ihop, jag vet. 

Följande är ett hot. -Ett ord till och jag ska visa hur spontan och crazy jag kan vara. Ett hot var det ja. Inte ett litet hot utan ett Hot. Menmen om du inte tar det som ett hot så fine, jag bryr mig inte. Men du ska veta att jag menar allvar.  

Svarta jeans och sol.

Kommer kännas lite lustigt att gå tillbaka till sitt inte-sommar-liv. Höst, vinter och vår finns ju faktsikt också. Sol finns inte och inte heller badkläder eller ljumma nätter. Längtar just nu i denna sekund att titta ut genom fönstret och se löven falla, snön falla och bladen slå ut. Helst allt på en gång. En färgexplosion med ett smutsigt fönster som filter. Så att det utanför känns längre bort.

Sessan mår inge bra. Hon har en gammal kattkropp. Men hon är så pigg, busig och kelig att jag tror hon har styrka att klara sig ett bra tag till.


Year One var bra idag på bio med Olle och stranden var najs igår med pojkarna.


Vi har inte funnit svaren på de stora frågorna. Tvärtom. Som sekulär icke-troende person har man valt att leva med sin osäkerhet. Hellre inte veta än att hänge sig åt en illusion, hur lockande och tröstande den än må vara. P C Jersild

Jag har valt att tro på kärlek. Min illusion är att kärleken är äkta.

...vore dock synd om jag tappade tron på kärleken.
För då skulle jag inte må bra.

Bada i badkaret

Vilken underbar dag!

Vaknar klockan halv elva utav ingenting. En gosig pojkvän och två gosiga katter ligger tryckta mot mig och snarkar i kör. Tar telefonen och ringer bror min med blåbär. -Vi ska åka och bada idag bror min. Vi ska åka till Hellasgården med mackor och filt oh kakor. 

Vi har varit tillsammans i fyra år snart coh vi har fortfarande aldrig badat vid Hellasgården förut. Men nu har vi bil. En liten skit bil som heter Petronella. Emilie tycker det ser ut som en kille, men Petronella är nog ganska maskulin. Lite bråkig med växeln och snabb i kurvorna. 

Angående bilder till bloggen så äger jag ingen kamera utan det är Royis. Royis vill gärna bestämma över Sin kamera så ja... det går inte så snabbt att lägga in bilder på datorn för honom. Två veckor efter Tyskland/Amsterdam så har inget skett.

Hoppas solen håller i sig i augusti så jag kan åka till Blidö och njuta.