öööööööö

So hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone
Everything I am
And everything in me
Wants to be the one
You wanted me to be
I'll never let you down
Even if I could
I'd give up everything
If only for your good
So hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
You can hold me when I'm scared
You won't always be there
So love me when I'm gone

hejhejsan!!

idag gick jag upp klockan åtta för att åka till skolan(på en lördag!!) o sepa monologföreställningen... men de var bara bra för jag fick jätte mycke bra hjälp. sen åkte jag till enskedespelet o repade där... sen åkte jag dierkt o blev lite försenad till evelina. vi åt o promenerade lite! jätte mysigt faktsikt!!
nu sitter jag här hemma framför datan o funderar på att gå att sova på en gång men de blir nog inte så eftersom jag inte vill sova än, klockan är ju bara tio, på en lördag!!!!!
imorn e de teater mellan tio till sex, kommer dööööööö o sen nästa vecka har jag rep i skolan från nio till fyra o sen med enskedespelet mellan typ fem till tio säkert!!
omg vad jag klagar!! hihi! lite skoj e de ju faktsikt... men bara lite... hehe!
men snart e de sommar o då ska jag till frankrike o italien de ska bli så underbart att bara kunna sola o äta glass hela tiden!! o evelina o jag bestämde att jag o roy o hon ska till gotland i juli! :D jaaa sååå e de!!
är på party humör, tror de e mest för att de e så jääääkla mycke nu osv men får väll tokparta i sommar!! ja de ska jag!! så de så!!

nu ska jag fokus on spindelharpan o music! ha de bra!
kisses and sleep tigth dear darlings!