Skvallerbytta

Hejsan! och hoppsan får jag väll säga också. Mår inte särskilt bra idag och detta beror inte bara på att jag nästintill lyckades dricka en sprit flaska själv igår. Nä utan även att jag har tröttnat på att folk ska bry sig så himla mycket om vad andra tycker, tänker och säger. Man lever bara en gång och jag tror knappast att en vanlig svensson medborgares åsikter lever vidare efter att denne har dött. 

Med detta menar jag att om jag säger att A har en konstig färg på håret till B, så är inte det jordens undergång. Utan kanske bara ett tecken på att jag är en människa med tankar, åsikter och därmed har jag även ett hjärta. Man ska stå för vad man säger för annars så är man en falsk människa och detta gör iallafall mig mer upprörd än meningslöst fjortisskvaller.

Nu ska jag ut till solen, som just gick i moln och planera midsommar firandet med min darling. Ska till nortan och det ska bli kul. Men de som inte vill umgås med mig något mer behöver inte ens besvära sig med att meddela mig. Utan ni kan bara sakta fortsätta med era liv.
Ha det nice!  

Paniiik!

Jag tittade precis in i min garderrob, lr mina garderober plus fyra stycken stora maxipåsar med kläder och fick lite granna panik. Pågrund av att jag ska börja plugga till hösten och då kommer den standarden jag levt det senaste året att gå upp i rök. Phoff!! Jag bara stod där och myste över alla gulliga klänningar, fina klojar och sexiga toppar, och så slog det mig. Aldrig mer. Det kommande fyra åren är jag en fattig lapp och dessa kläder är dom jag kommer att få leva med. För aldrig att jag skära ner på nåt annat som tex. katter, boende, maten(som förövrigt inte ens är nån utgift) lr för guds skull spriten. 

Sen när jag är fördigutbildad så har jag en inkomst lön på 20tusen. Yeah! (not). 5tusen mer än vad jag får nu, inte direkt nåt som jag kan se fram emot. Men min plan består. Gifta sig rikt!

This was for all you clothes in my closet! Peace out!

ps. idag har roy förhoppningsvis fått sin kamera. 

phuu

Vet inte riktigt vad jag ska skirva. Loggade mest in för att se att min blogg fortfarande är som den ska efter nån konstig omflyttning... fattar noll.

Just nu är jag helt besatt av Paramore. Å jag vet dom ska till Hultan å dit ska inte jag å det är synd. Längtar så till bilresan å till Arvika. Ska bliiiiii så roliigt!
Jag kom precis hem från jobbet efter att ha jobbat extra, helt ok då det är 100% hela dagen lång. Men katterna är som galna. Å då because att jag sov i Nortan i natt. Mina små skitgrisar!
Lalalalalalalaaa sessan är en skitkattskitkattskitkatt! Lalallaaa!! Middag på onsdag med linslusen. Funderar på att göra paj. Ronjas paj. Lr kanske en kattstek? Nä usch å fy för mig! Önskar att roy var här så att han kunde slå mig för den dumma kommentaren å sen slå katterna för att dom är ett pain in tha as!

Kan berätta att jag hittade denna otroliga hemsida
www.leilei.nu och har beställt denna otroliga klänning.

pusspuss å sov sött