come back! that are prescription pants!

homer svimma i glassen!! hahahaa! jag döööööööör av skratt!

menmen back to fact. kom tidigt till skolan, drack en kopp kaffe, pluggade lite, övade på repliker(men tror nog att jag mer förstörde för alla andra genom att ööööööööverdriva en aning) :D ska prata som barn, men deee är way more fun att leka cartman!!  buuuuuuut muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!! tjoohoo! 

homer: "ajuste marge! jag kanske råkade tömma bromsvätskan ur din bil men jag ville inte säga nåt för du kanske skulle bli arg"  

okej nu var deee sluuut... de e imorn jag ska se fröken julie o på torsdag ska jag jobba. ska bli skoj, längtar till och med efter att byta blöja o få alldeles speciella snorkråkor av lillen. : )

ska egeeeeeentligen plugga på ett prov till imorn emn ooorkaaa. det kommer gå bra ändå men pappa e sjuk o jag känne rmig inte riktigt frisk heller. men ska gå o skriva provet o sen kan jag ju gå hem...

ska äta glass o kanske se på desperat housewife men har inte sett de på jääääätte länge. men kan nog hoppa in i de. 

i miss roy som jobbar just nu... ooooooom han inte ljuger!! oh myy gaaaaad!! :P kommer inte träffa honom fören nästa vecka. kanske till o med nästa helg...

kramaaaaaaaaaaaaaar 

åååhh! fick prata manligt o kvinnligt språk på lektionen idag då ra. a story:

pappan och sonen krockar med bilen. pappan dör på plats och sonen åker till sjukhuset och måste opereras. på sjukhuset säger kirurgen," det där är ju min son".
hur hänger det ihop?

ahaaha! klurigt va? sen kom jag på en alldeles själv! :D

pappan följer med sin son till dagis varje dag, men stannar kvar under hela dagen. varför?

så klura på ni bar, annars får ni väll komm ao böna o be mig om svar...

kram igen o sov sött sötisar

olalala!!

vart i skolan idag. o det är ju faktiskt helt underbart! :) man tänker hela tiden "hataskolhataskolan" men när man väl är där så är de sjukt roligt, chok roligt faktiskt!
var på blidö med roy i helgen o det var ju faktsikt ännu mera chokroligt o megachokunderbart! han elda o jag...ööhmm laga mat,typ... gick promenad också o våren var värsta chokmycke påvääg juu!! hur nice som helst!
mmmmm!! äter den nya kanel o kola glassen från gb! otroligt fantastisk chok god!! mmmm,mm,mm!!
jag vet inte vad jag ska skriva förutom att jag är jävligt nöjd med allt o alla... kanske typ alla lite granna sådär va, menmen... man behöver ju inte räkna alla människor i HELA världen för jag har ju inte ens träffat hälften!! men även om jag hade träffat hälften av alla människor i HELA världen så skulle inte de kunna räknas som statestik över hur människor är. för tänk om jag bara träffat alla elaka männsikor eller alla snälla...? aha, fick ni nåt att tänka på! mm fy satan vad goood glass... eller jag har typ redan tröttnat på den... men ska hämta lite mer...
sådär! mmm!! glaaaass. ska hem till mamma ikväll o äta mat o hon o jag ska gå o se julie med micke persbrant o hans ex på torsdag tror jhag det var. samma dag som filmklubben är o har missat massa såna möten på sistonde... men jag tror de förstår när de är för konstens skull...hehe. jag hatar honom typ,micke asså, han är tråkig skådis o dum i huve. men jag tror pjäsen är lite skojig. chok skojig!!

aja byebye and hugs and a lot of kisseeeeeeeees!!

paaaaaaaniiiiiik!

omgomgomg ooooh myy good!! mitt liiv raserar mycket snabbt eller långsamt kanske... vad är värst? aja det som är värst iallafall!! det raserar helt enkelt!!!! och allt pågrund av att jag inte införskaffat en almenacka, en fin sådan med stooooor palts för varje dag osv(helst rosa). allt skulle vara såå mycket enkalre med en almenacka. jag skulle undvika att göra av med alla pengar på saker man inte behöver ha osv bara för att jag inte kunnat skriva ner att jag behöver de pengarna till helgen eller nåt... o jag glömmer inte bort att träffa folk som jag mycket snällt och artigt lovat att träffa, men sedan glömt bort! hör o häpna!!
de e helt enkelt mycket enklare att kunna skriva ner allt på ett papper som man bär med sig, fint inbundet. o så slipper man känna att man skuuuuulle komma ihåg nåt o så går man o försöker komma på de men sen är de bara nån dum sak som att man skulle titta på nåt fjantigt Tv program eller nåt...

aja!

imorn har jag prov o jag har fått vääärsta pluggrycket denna torsdag(hade för två veckor sen till matteprovet, som jag för övrigt fick IG på...IGEN!!) sååååå jaaaa... tror inte att de kommer att gå så mycket bättre imorn men hoppashoppas!
har by the way vart tookhungrig hela dagen o alla blev nog inte så överraskade menmen... sprang till matsalen tio meter före alla andra o väl framme hade jag redan avslutat min första portion när de släntrade in genom matsalsdörren. sen soooov jag gott och skönt på lektionen ett tag så e värsta fett pigg nuu!! :D

ska till filmklubben idag o träffa sanna,maja,malin o marta... skoojigt! o imorn ska man till landet(blidö) med roy. ska bli såååå himla fantastiskt roligt!! :D menmen ska sluta plåga den som läser detta nu med meningslöst babbel om mitt otroligaaaaaaa liiv!!

kram o massooor av puuuuuuussar till allaaa, inklusive den äckliga lodisen på bänken utanför ica!!...eller inte... 

Jäääääääävla äckel fuckhög!!

allt är en jävla mess just nu!! jag oorkar verkligen inte bry mig. grejen är att jag upptäckte att jag ska ha ett prov på fredag som jag inte hade en blekaste om att jag skulle ha... o sen kommer pappa o tjatar om att jag städat fel! hur fan kan man städa fel?! o att han har tvättat en trasa fel för att jag lagt den i tvättkorgen...ööööööööö!!?? jaha, mitt fel med... skoooj!
o sen sitter jag här o är pissed off o gråter o tänker på alla möjliga jävla problem! men jag kan bara inte bli sur/ledsen/arg utan att tänka att allt löser sig... o nyss tänkte jag att jag hatar att jag gör så(alltså tänker hela tiden att allt löser sig) roy ringde nyss... så det känns lite bättre, förutom att han konstant påminde mig om skolan... litet lol åt det. ...men för att återgå till de jag prata om, hehe! att jag hata att jag tänkte att allting löser sig sen tänkte jag att de e ju bra att jag tänkte att allting löser sig!! fatta!!?? jag blir tokig av att tänka helt enkelt! därför ska jag helt återlåta tänkandet till nån annan så att jag slipper snurra runt i en boll med "jag hatar de, det löser sig, jag hatar att de löser sig till det löser sig igen"! 

jag var i farmor o farfars nya lägenhet o fick en nice skinnväska o åt god mat o fika a lot! 


ska bli jävligt intressant o se hur livet ser ut om typ tio år... men allting löser sig nog.

kramaaaaaaaaaaaaaaaar 

Lalalalaaaaaaaaaaaaa!

Jahaapp! pappa fyller 41 imorgon så inget filmklubbsmöte med my friends imorn helleeeeeer! Hade dock väääldigt rolig teater idag, jag fick spela modesty blase : ) o med det namnet antar jag att ALLA vet att det är hon från agentX9... Sen åt vi lunch o sandra var vääärsta elak o tog sönder min sista knäckebröds bit när jag hade tappat alla mina andra upponer på bordet med smöret neråt... o det var också efter att jag stått o väntat på äckel mat i en kvart, so I had my reasons to be evil...snyft asså! men sen blev jag glad igen efter att ha vart lite sur o gett ut min ilska på alla andra samt sandra som lät mig boxa på henne lite...

Igår fick jag tillbaka mitt matteprov o jag säger bara det att jag Sofi skiter från o med nu i matten!! And it´s a promise I will not brake! det var tredje omprovet o jag hade bara gjort en massa slarvfel men våran matte lärare är dum!! ...eller inte dum, vet nog bara inte vad han ska säga när halva klassen säger att han är korkad. Men please låt de inte gå ut över snälla söta mig... snyft, igen!

Men annars är allt bra, ska verkligen försöka satsta lite på skolan. Vill bara ha allt klart nu! O ajuste!! ...nej det var inget föresten...

KRAMAR!! o pussar

...

Det är lite knäppt för jag längtar till skolan imorn, men mest för att ha nåt att göra liksom... Och allt jag snackat om att "styra" upp mitt liv läggs på hyllan ett tag. haha! kom på att jag inte bryr mig ett skit egentligen, tror det bara var ett ryck av trisstes.
I helgen var jag hos Roy och vi... ööhmm, jaaa duu... Gjorde väll inget spec men de var som vanligt hur skoj som helst! : )

Okej! Försöker ladda ner en tydligen väääldigt rolig filmklipp... meeen de går inte!! hmmm... nej jag dricker mitt te och behåller lugnet... haha!

kram och sov sött

naiv

Det slog mig just precis nu!
Jag satt och tänkte på att imorn eller under den följande månaden ska jag gå runt till olika cafeer osv och fråga efter jobb. Jag tänkte "men det måste ju vara lätt eftersom jag har jobbat ett halvår på mcdonalds". Det kanske inte är så naivt som de lätt tillslut i mitt huvud faktsikt... menmen! Om man tänker så om att skaffa jobb i Stockholm så tänk då hur man tänker på människor! Att man litar på andra mäniskor. Att man utan att tänka att man måste ge nåt tillbaka får av andra. Människor är ju onda, själviska djur! Att den person som du berättat hemlighet för går vidare och säger till andra, att den du älskar tar emot men ger inget tillbaka och mitt i allt man är uppe i så märker man inte fören det är försent... 

Jag erkänner att dessa tankar är otroligt pessemistiska(eller vad det heter) men det är ju nästan faktsikt sant ju! Tänk efter själv på nåt som pågår runt dig just nu och se att antingen du eller den andre är den som ger och ger.
Men naivitet är inget man kan få eller "slås av", det är något man föds med.

I miss ya!

Idag vaknade jag vid elva o låg o drog mig nästan fram till ett då jag kontaktade marta som kom över som en blixt o kunde berätta allt om malins kille(jag tvingade ur informationen ur henne). sen gick vi en promenad i 5 minus o jag var ute i en o en halv timma... mycket kallt!

roy var här från torsdagen fram till lördagen, nu är han i åre o åker snowboard med den 8 åriga Isabella i barnbacken( big LOL asså). jag saknar honom sååå himla mycket! jag lät nog lite sur eller ointresserad igår när han ringde men jag ville inte säga att jag sakna honom såå jätte mycket för han ska inte tänka på mig osv när han är där uppe o ska ha skoj... jag ville bara säga hela tiden att jag sakna honom jääätte jääätte mycket men de sa jag aldrig utan var tvungen att skicka ett sms sen, kunde inte hålla mig! :P 

Alla börjar typ skolan imorn men jag börjar inte fören på torsdag så jag får väll underhålla mig själv. skulle kunna ringa nån från skolan men man måste typ planera innan för alla bor så långt borta, men träffar dom ju ändå på torsdag sååååå jaaa... 

Men imorn ska jag iallafall åka till farsta centrum eller nåt o köpa en almenacka så jag kan få nån ordning på tillvaron. fick värsta "få ordning på mitt liv kick" idag! har en massa ideer som jag ska ta tag i tror jag.

Mina mål:
Lägga undan 500 kronor varje månad fram till sommaren(så att man kan göra en massa skojigt)

Försöka skaffa ett till jobb. (men inte mcdonalds osv. har redan prövat på de o de var ju lagom skoj, eller inte)

Fixa skolan.(låter ju som ett rimligt mål, men man vet ju aldrig)


ööööhmmm... kommer säkert på flera men då skriver jag ner som i min sprillans nya almenacka! :D

saknar så många just nu så att det gör ont!             



 


OnsdAg

Idag har jag sorterat i garderoben, diskat o anmällt städat lite... o tittat på tv. vart hemma hela dagen o det var skönt efter att inte vart hemma på en o en halv vecka. var på blidö efter jul och under hela förra veckan var jag hos roy. det var kul! saknar honom jätte mycket. trodde att jag skulle tycka de var skönt att "slippa" honom lite men jag saknar honom hur myyycke som helst!!!!

imorgon har jag en massa alternativ för vad jag ska göra. "lovade" sanna att jag skulle titta förbi henne imorn, hon har bjudit över en massa folk. o sen har jag tjejerna från skolan som jag inte träffat på (omg) två veckor nu... vi ska träffas vid tre o sen sova i klaras lägenhet som ligger inne i stan. o titta på filmen som vi har spelat in en massa skojigt från gotland. så jag måååååste ju bara träffa dom o se den! ...så jag ska träffa dom men sen vill ja juu träffa roy ocksåååå... aja de får bli som de blir!

OH my G0d!! de e ett katt program på tv nuuu!!! gotta go!
byebye se ya!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!