nutrilettejunkie!

Ja, jag äter nutrilette. Vilket jag har gjort i en dryg vecka nu. Det går riktigt bra faktsikt. Förut åt jag väääldigt mycket onyttigt, lr inte så mycket men tillräckligt mycket för att jag kände att jag behövde göra nåt åt det. Så nu äter jag Nutrilette och sallad och nån gång under dagen ett riktigt mål mat, inte så mycket mat men tex en liten portien med sill och potatis. Så istället för att belöna mig med godis och sukta efter godis så längtar jag tills jag får äta min maaaaat! Så trots allt påskgodis så är jag en duktig flicka och äter lagom.

Hörde nåt maraton med Paramore på mtv, jag gillar hennes röst mucho! och videon till misery bussnies är så cool.

Idag... ojojoj jag håller på att tvätta och nu glömde bort hur lång tid det har gått... aja. men guuuud. men iallfall idag är jag sjukis. Min hals har förtjockats av jag vet inte vad. Kan inte svälja normalt och inte andas heller för den delen. Jag tror att det har blivit lite för mycket för min så annars hälsosamma kropp. Gått ut väääldigt mcyket det senaste två månaderna, mycket alkhol, jobbat åtta dagar i sträck lååånga pass och druckit min nutrilette. Men nu ska jag vila idag och imorn och bli frisk och sen i helgen ska jag sandra och km åka till hälsomässan.

Snart åker jag till provance! Nicebajs!! Nus ka jag nog gå ner till tvättstugan och sen ska Roy komma hit för jag saknar honom. Har inte träffat honom på minst en vecka. Visst vi har träffats men det har varit i typ sju timmar och då har vi sovit för jag jobbar hela tiden. puuuuuuuuuss!

funderingar

egentligen är jag för irreterad och sur och trött och för torr om händerna och hungrig för att skirva såna här saker men känner att jag vill göra det ändå.

jag åkte buss. på vägen åkte en polisbil, typ en gammal saab. då tänkte jag på de där reklamerna för bilar då dom säger " du kan köra skitfort i den här bilen". men egentligen är det ju bara polisen som behöver kunna åka skitfort och polisen åker runt i en gammal saab.

på jobbet, när jag är på bra humör, som jag väldigt ofta är faktsikt. men iallfall på jobbet... så


jag loggades ut och det enda som är skirvet är detta. jag är så sur och så arg och så trött och så hungrig och jag är så dööööööööd. jag ahde skrivit typ minst ett a4. detta suger evrkligen efetrsom just nu fudnerar jag på att gå och ta mitt liv för att jag rä så irreterad. jag komme rväll frömodligen att ta bort denna blogg sen fetersom varje gång jag kommer se den komme rjag bara tänka att jag hatar detta inlägg för att jag är/var så sur. 
annars hoppasd jag väll att blogg.se kan sluita logga ut en helöa tiden när man just har skrivit hundratusen ord.
ska sova nu. men bajsa på er.image19

the only trouble is that the trouble finds me.

Nu är det underbart soligt ute och inne i min apartement to eftersom den ligger liksom med sol på båda sidorna. Så om jag inte vill brännas inne lr bränna inne mina kitthas så måste jag inprincip ha persienerna nere hela tiden. Men det struntar jag i för det är så häääärligt med sol!!

Men med solen kommer också en del saker fram som man liksom inte trodde var så farligt. Katthår... Det är överallt! Det räcker med att jag tittar en cm framför fejat så flyger det omrking. Som nu när jag kollar på tagentbordet så existerar bara katthår på tagentbordet. Mitt tagentbord är byggt av katthår. Precis som min macka, min säng, mina kläder, ja allt!! Och stackars sessan har hur mycke katthår som helst i ögonen men hon blir skitarg när jag försöker peta omkring där och ta bort de...

Men jag har funderat över sommaren och min semster och typ hösten och mina resor osv. I sommar ska jag skita i Hultsfred och istallet dra till Arvika. För jag är ju typ nördig och bryr mig vilka artister som spelar. På arvika skulle alla som jag har på min lista spela och Hultsfred ligger samtidigt som den där grejen här i storstaden ska vara och den skulle jag vilja ha möjlighet att gå på. Men alla jag pratat med vill åka till Hultsfred... grååååter! Jag blir ensam men det ska bli roliiiigt :P Så Arvika here I come!!

Jag känner ett stort behov av att gå ut ikväll och helst imorn me men eftersom jag vart ute... lite för mycke enligt min kropps klagande så ska jag vara hemma men jag villvillvill gå ut lr bara ut. Ja då helst "gå" ut.
Att "gå ut" är väll en väldigt stor förändrig som kommit efter att jag förflyttat mig till ett nytt ställe själv, lr me mina katter. En annan sak är också hur det ser ut hemma hos mig. Det är vääääldigt fiint, jag städar ofta. Det ligger tidningar överallt, har blivit nån storts tidningsnarkoman (om man nu kan kalla det så?).
Som nu har jag mtv på högsta volym, jag lagar mat men sitter framför datan( har avinstallerat brandalarmet) och en annan sak som jag inte ska skriva här då jag faktiskt har några läsare... hehe. Men hela kontiganblablabla är iallafall att det är asnice att ha mitt place. Där jag får städa hur mcyke jag, där jag får göra vad jag vill och inprincip när jag vill.
If you know what mean?  

På mitt skrivbord ligger en clementin... hmm undra hur den kom dit?