andas in och ut, in och ut, in och ut.

Så typiskt att hjärtat ska hoppa upp i halsgropen just nu. Blir aldrig stressad på "riktigt" för allting löser sig, men ändå så maler allting i huvudet på mig. Vore lite tråkigt om jag ramla ihop bara några dagar innan. Allting kommer antagligen att släppa så fort planet lyfter, får jag hoppas på. 

Annars som sagt så kryper livet fram i rasande takt just nu. Hinner knappt med hälften. Får inga svar på det frågor jag ställer. Känns som att hela mitt livs händelser utspelar sig under denna månad. Skulle gärna vilja vara mer specifik med saker som får mig att stirra apatiskt framför mig men just nu tror jag inte att det inte kommer ge mig någon större glädje genom att nämna det här. 

Fokusera på att komma iväg på den där förbetna skit resan bara!  

Jo Haha! Kom på en rolig sak! Ojoj vad jag började garva nu då!
Vi gick för att vaccinera oss mot Hepatit A.


S- Jag kan ta först... (Ville bara få det överstökat)
R- Nej, men jag kan.
S- Roy, jag vill ta den först!
R- Sofi, nu tar jag den först! Okej!?
R sätter sig bered och lutar sig stört mycket ifrån tanten som ska ta sprutan.
T- Oj, vad röd du var på armen. Tror du att jag kan ta sprutan?
R- Ta den bara... (Han har blanka ögon och jag ser att han knappt andas)
T- Men du, jag kan ju inte ta sprutan på dig om du är allergisk mot nåt. Det där ser inget bra ut... (Hon tittar på Roys röda fläck på armen)
R- Men jag har lämnat blod flera gånger. Ta den bara!
T- Jaja, men att lämna blod och spruta in nåt i dig är inte samma sak. (Hon ser lite road ut eller kanske bara förvirrad ut)
(Roy säger inget mer. Glor bara ner i bänken. Han får sprutan och går och sätter sig. Jag sätter mig på bänken och hon tar sprutan på en gång.)
T- Jag ska bara gå och hämta det andra ni skulle ha med er. (Hon går iväg)
S- Fy satan i helvetets jävla kuuuk!!! (Tror jag sa något värre för det gjorde så ont så att jag stod och hoppade ändå tills hon kom tillbaka. Då satte jag mig ner och bet mig i tungan)

Jag skrattar inte åt att det gjorde ont på mig. Utan att Roy höll på att svimma. När vi kom ut på gatan sen så var han helt knäpp, som om han var i chocktillstånd... Jag kan nog vara en av de mest osympatiska flickvännen ever. Under tiden Roy höll på att svimma så satt jag inte och uppmuntrade honom att andas eller att tänka på något annat. Jag satt mest lutat över stolen, kiknande av skratt. Tror till och med en lyckotår kom rinnande ner för min kind när jag såg Roys glänsande ögon. Nej, jag är inte elak. Bara hela situationen var så komisk.



extra insatt inlägg.

Sötast kom på att hon har Bättre saker för sig än att spela. Men det tycker Tydligen inte snubben bredvid henne. Men snubben får göra som han vill. Tänkte bara meddela att många snubbar skulle slutat spela för Länge sedan. 

 


Ha! Trodde jag ja!

Det är inte roligt när man känner sig snuvad och lite lurad. Jag kan säga att innerst inne trodde jag att allting var bra och att det skulle fortsätta fram tills min utbildning är klar. Men den senaste veckan har varit helt knasig. Kanske överreagerar jag, för allting löser sig ju alltid ändå eller kanske är det alla andra som borde reagera. Kanske ingen orkar bry sig eller kanske går alla och viskar med sina förtroende visk-kompisar. Alla viskar om samma sak. Det tror jag.

Trodde jag skulle få börja längta idag. Kände under föreläsningen hur det spratt till i kroppen och jag log för mig själv. Men det är den enda gången jag fått den känslan. Allt har bara varit rent skit annars! Jag vet att vi kommer att komma iväg men nu krånglar Roy också. Inte Royroy utan Roys administrativa. 

Nog om det! Även fast det är det som kretsar kring mitt liv just nu i mycket hög grad.

Önskar att solen kunde lysa lite på mig nu.  

attack!

Plötsligt blev allting väldigt jobbigt. Allt som var så bra. Men idag blev allting väldigt jobbigt. 
 


when I grow up.

Är jag den enda som diggar cover´s? I fullkomligt love it! Man kan ändra hur mycket som helst i en låt, jag bryr mig inte. Det enda som är heligt är texten! Så larvigt att ändra "girl" text till "boy" text. Covern är ju faktiskt bara en cover. Om någon icke insatt person lyssnar på låten och tror att sångaren är homosexuell spelar det väll ingen roll. Texten är helig!





Det spritter!

Det är snart vår och idag på hemvägen från förskolan så lös solen så skönt i ansiktet. Mötte Corni på tunnelbanan borta i Kärrtorp och vi stod där på perrongen och jag kunde knappt se något. Så jag fick ta mitt flingpaket Kellogs redbarries framför fejat för att inte bli till dusk.

Helgen spenderades i Norrtälje med schlager och Mobergs för hela slanten! Var väldigt mysko att träffa my polers hos Emilie i Norrtälje. Det var ännu konstigare att se en mysko fullis Emilie springa runt som värsta illern (otroligt osmidig) på dansgolvet och överallt och ingenstans. Men Corni och jag dansade dansant över dansgolvet i någon sorts showmusikal disco dans.

Har spenderat denna kväll, denna tisdag kväll med halsbränna samt resletande. Och ja, I´ve found it. Och ja, det kommer nog inte bli något av det. Önskar väldigt långt innerst inne att jag spenderade mitt liv tillsammans med någon som hade någorlunda samma drömmar som jag har. Men nu är det som det är och jag får helt enkelt hoppas på det bästa och att han inte chikar ut nu. Jag vill ju faktiskt vara med honom och ingen annan!

Peace my homies!

Prinsessan Sötast.

Lekte med mina kläder under fredagskvällen och kom fram till att jag älskar mig själv för att jag tillåter mig själv att köpa det jag vill ha, oberoende av pris och av användningsområde.  












Dessa klänningar inte används flitigt, sammanlagt har jag använt dem fem gånger. Men jag älskar dem.


Sailor moon!

Kommer ihåg varje fredag eftermiddag för åtta år sedan. Springandes från skolan hem till Sanna för att äta Nutella macka och bänka sig framför Sailor Moon. Kommer ihåg att vi skrattade så vi kiknade och fick magkramp när hon sprang in i dörren. (4.37) Sanna hade nästan alla avsnitt inspelade på kasettband så vi spelade tillbaka och kollade på det säkert oavbrutet i en halvtimma. 
Jag har då alltid varit lättroad!





könlös.

Är könlös trots att jag avgudar min rosa mount.

No problemas!


Mitt liv.

Mitt liv har just denna vecka kretsat kring eximination och jobb samt en himla massa diskusskioner med min sämre halft. Eximinationen är helt ofattbart icke förklarat för mig och det innebär att min kära seminarieledare kommer få in en ofärdig och kanske ganska oseriöst skrivet dokument. Jobbet har mest uppehållit mig under helgen och dämed ger jag ytterligare en förklaring till den ofärdiga eximinationen. Diskussionerna med min... bättre/sämre (välj själv) hälft har mestadels rört det populära ämnet om att "inget händer i vårt förhållande". Varpå därefter följer någon sorts tävling om vem som hittar på mest saker/ vem som är tokigast/ vem som är tråkigast osv. Ett flertal pokaler delas ut under en tyst stund eller under morrande med ihopbitna tänder.

Har lovat Maja att säga att det var roligt i fredags och att Maja måste göra om samma sak igen någon gång. Och att Maja var väldigt söt i fredags och att Maja faktiskt som förklaring hade åkt skidor sen sex på morgonen. Och att Maja... ska flytta till Göteborg och det vill jag också btw efter att ha dreglat över Timo. 

Nu ska jag tydligen krypa ner hos min andre hälft och sova (jag blir lite snällare med framfarande ord framför "hälft"märker jag). Jag vill ju spela! Whuuaaa!!! 


pepp

Ska snart promenera iväg mot SB och inhandla en box. En vit box ska det vara tydligen. Funderar då starkt på att inhandla flaskor så jag kan få mitt röda vin. Ska bli spännande att se hur jag reagerar där bland vinhyllorna. Har tagit på mig min bekvämafinblåsa. Den är snygg och jäkligt bekväm, som det ska vara. Glittrat hela(!) mig och puffat håret.

Royan frågade precis om jag satt och avreagerade mig om det som hände mig idag. Men nej, jag skiter i att beklaga mig över dårar i Storstan. Alla vet redan hur jag känner över Sthlm. Ett sughål!

Men detta sughål är dock trevligt att bo i då det vankas seriös utgång. Nice är en underdrift.

Tjoo! Hörs väll genom nattbruset sen.

ger mig in i debatten.

Håll er nu hårt i hatten allihopa! Skulle nämligen bara vilja kommentera en av alla många otroligt löjliga debatter. Men just denna fick mig att inse hur jag ställer mig till olika humorformer. I ropet just nu är roasting.

Som jag anser att alla politiska korekta helt underbara människor inte ska uttala sig om.
Vi vet vad ni tycker. Ni tycker det är mobbning. 

Men om detta kan skänka skratt till 45% av befolkningen så tycker jag att man inte behöver bry sig. Om du blir mål för detta av någon kompis mot din vilja så ge dom en smäll på käften. Då lär dom få sig ett ordentligt garv och du kanske lär dig uppskatta denna typ av humor.

Ska sova nu efter en lång dag.
Sov två timmar, pluggade i sex timmar, storhandlade i två timmar och fightat för min rätt i fem timmar.



Såna här äckliga larver bodde på träden hemma hos pappa för några år sedan.

vänner

stötta, skratta, diskutera, hitta på, skvallra.

synd bara på att det inte finns någon som vill.
tur att jag har dig. annars hade jag haft det svårt.

hårda ord jag vet. men måste få beklaga mig över mina bekantas spontana sammankomster som aldrig når mig.

något som inte är spontant är det coolaste på torsdag och det farligaste på fredag.