Semester!

Nu har jag semester. Nice! Roy ropar att maten är klar men eftersom jag precis satte mig här så ignorerar jag honom och fortsätter skriva lite till. Jo, idag är det var

Omcheese! Roy kom och skrek.

R- Kom och ät NU! Nu sa jag!
S- Men jag började precis. Kommer snart...
R-Jag sa NU!
Sen går han fram till mig vid datorn.
R- Här drick! Ta en stor klunk. 
Trycker upp öl flaskan i ansiktet på mig och ler.
Jag ta en stor klunk.
S- Blä!
R- Jag såg inte. En gång till.
Vi mäter vart dricklinjen går och sedan tar jag en stor klunk till.
S- Blääääää!
Roy ler lyckligt.
R- Var det gott? 
Sen springer han iväg med lyckoskutt mot köket. 

I´l tell you, alkohol makes him weirdo.

Det viktiga jag skulle säga om vårt varma väder idag är en viktig sak, jao.

När vatten nivån stiger och när människor i flykt drar norrut för att skydda sig mot värmen så är det endast de som källsorterar, åker kommunalt, inte slösar på el eller vatten osv. och folk som är veganer/vegetarianer som äter närodlat som ska räddas. Resten kan... få klara sig själva. Detta alltså om staten skulle bestämma om vilka människor från Sverige som ska få hjälp.  

Idag på min första semesterdag för denna Sommar år 2009 så gick jag och Roy runt i stan för att sedan trycka i lägenheten med alla fönster öppna. 

Picture time!



Roy i Ben&Jerry glasbaren i Gamla Stan.



Nu förstår varför folk har glott på mig hela dagen... För att min nya Outfit från Zara är bedårande sötis.


 
Jaja, jag vet. Jag skulle ha struntat i att Roy ville att jag skulle komma och äta. Men nej, jag var hungrig och Roys mat är den absolut bästa Ever!



 

Still solen

Igår: Solandes på en filt med katterna och en bra bok. Vitabergsparken aka. Vitan med gott sällskap, mat (rostbiff och patatosallad and candyyy) och alkohol.

Idag: Frukost klockan sju, solandes på en filt med katterna med en ny bra (dock sämre) bok. Förhoppningsvis avslut på dagen blir en solig promenad med en pigg pojkvän hem till Papa för tårta.

Solen lyser så att jag får dåligt samvete. Är inge roligt att vara själv i solen. Lyssnar musik och spelar Spindelharpan istället. Vill att Roy ska vara hemma de dagar jag är hemma. Jag vill vara hemma de dagar Roy är hemma. Snart är det så. I fyra veckor. ...Jag tror jag kommer slå Roy då. Ett par gånger bara. Mycket kärleksfullt dock, inte alla som får kärlekssmällar av Sötast. 




Vilken tur att Lillen gillar sin transportbur. Hoppa upp på skåpet och kröp in i den. Nu ligger hon med ansiktet tryckkt in i kanten och sussar. Lite tröttis efter att ha springit som en toka utomhus. Sessan ligger i sängen efter att jag bar dit henne och gosade lite innan hon somnade. Hon vill ligga på Roys datastol bredvid mig men idag gick det inte då musiken var lite för hög för henne. Ryckte i öronen på henne, stackaren. Gos i sängen istället.







 

 



 


Sol i fotöljen.

Tre dagar i följd har jag vaknat vid tio tiden efter mycket trevliga drömmar, två kissar som ligger och trycker mot mig och det bästa, en egen stor säng. Känns verkligen som ett sommarlov. Eller jag har sommarlov. Med jobb. Inte så mycket jobb dock så att man kan säga att jag är nästintill ledig. Därmed, hej jag har sommarlov. 

Efter en helg med arbete så har jag semester. Då bär det av mot Norrtälje och några dagar på Blidö med tha kitthas. Sen får vi tydligen se hur resterande veckorna fortgår. Förhoppningsvis blir det nåt skojigt. 

Jag har blivit kär. Känns ganska bra med den där osäkra känslan, vet inte hur jag ska få denna nämligen. Att jag går och suktar efter att känna på ytan, att få lukta och att kunna säga, Du är min. Men det kommer tyvär inte kunna ske inom den närmaste tiden, då det varken går för mig eller Royan just nu. Eller jag skulle säkert kunna bara skita i allt och ta steget. Igår när jag gick och la mig så låg Royan och väntade på mig. Han ville hålla om mig och lukta mig i nacken och enligt mig då vara allmänt neeedy. Jag förklarade då att jag skulle vilja att han hjälpte mig att uppnå min dröm om att få dig. Vi kom fram till att så länge jag är tillsammans med någon som inte riktigt har den ekonomin som behövs så får jag vänta. En dag så ska du bli min! Jag får helt enkelt arbeta ärslet av mig.   

My pretty shoes från Eurosko
Tycker namnet på Butiken låter lite tacky. Men måste säga att för mina 699 kronor har jag fått valuta för pengarna.

 


Var tvungen att låta två kamerakåta kissar vara med på bild. En bild varsin.


 


Tha Sötast standard.

In the cool way, going to a cool place! Jaja whatever. Känner mig lite babblig och lite aahhhh! Poor Royis som måste stå ut med mig. Babblar på amerikasn brytning hela tiden efter att ha titta på för mycket Vlogs på Youtube. But they talks so funny that I really can´t stop talking like that, you know. Like blablablablaa...

Turning their heads like they having spamser and some words are said really slowly so they ahve time to think what they are going to say next, stupid Americans with there stupid heads and stupid slowly wordsaying. Whatever!

Som vanligt när det är andra människor inblandade i våra konversationer så blir det tjafs på en gång. Jag vägrar att ge mig för jag har en enorm erfarenhet av att ha rätt i de flesta sammanhang. Om jag inte har rätt eller om jag inte är säker så ber jag alltid om ursäkt eller håller bara munnen stängd. Så självklart så var det tjafs hela kvällen lång.

Buhu min flickvän dricker alkohol på midsommar, Buhu min flcikvän spiller saker på mina föräldrars heltäckningsmatta och Buhu min flickvän beter sig som att hon är typ, vadå tjugo år!

När det bara är vi två ensama så blir det nästintill aldrig tjafs. Då min andre hälft vet när han ska vara tyst och jag vet när jag ska vara tyst. Igår visste nog inte min andre hälft att han ska vara snäll mot mig.   

Om jag ska vara helt ärlig så kändes stämmingen helknäpp igår. Ur mitt perspektiv så var samtliga gäster ganska... inte så frispråkiga. Eller snarare frispråkiga när vissa personer inte var där. Ingen behöver ta illa upp över det jag skriver här för det är bara random skitsnack, som råkar vara sanning. 

Vilka trevliga inlägg det har varit på sistonde. Om det finns någon där ute som vet hur man har roligt så hör av dig, jag håller på att gå under efter ett misslyckat midsommarfirande. 

  



 

Oh my goooosh!

Argh! Vakna klockan fem imorse pg av att en fittkatt vid namn Sessanbajskorvennummerett väcker mig. När jag väll är vaken så börjas det på riktigt. Majumajumajumajumajuamjau!!! Tänk att höra rafsrafsrafs på ytterdörren följt av ett konstant mjauande. Jag är så upprör nu så att jag skulle kunna kväva katten i självförsvar för min hälsa. Ingen frukost heller. Baaaaaajsnaaaaaaajs! Vilka jävla lyckad dag detta kommer bli då!

Nu har jag lugnat ner mig lite... Och börja fundera på vilken dag det är. Det är midsommar idag och Sandra och Ylber kommer och hämtar mig klockan ett för att sedan raca mot Nortan.

Eftersom Sofi är suris och tröttis så skiter hon i att hon har en massa att stå i inför ikväll och bestämmer sig för att fixa med några bilder.

Följande bilder är från Midsommar2008 i Norrtälje. Never before seen pictures!

 
 
 


Blir tyvärr inga fler bilder eftersom vi är drägg.

Sola

...i ett solarium. Trodde Royan skulle slå mig hårt men han höll bara fast mig och grät lite precis innan jag gick. Buhu, min flickvän ska dö i hudcancer (om man nu kan göra det, alltså dö av hudcancer och inte den fortgående processen som kommer efter hudcancern...?) Men buhu, min pojkvän kommer dö i diabetes.

Skulle beundra min kropp efteråt och såg (mycket lustigt faktsikt) att det blivit en rand efter trosorna. Alltså bara en rand. Runt rumpan. För jag tänkte aldrig på att "solen" skulle lysa igenom genomskinligt material. Bad min bf att fota men tyvär så suger hans mobilkamera (han suger) på att fota och mitt tålamod räcker ungefär precis för en bild. Inget bildbevis alltså.

Vet inte vad som har hänt med mig. Var grymt länge sedan jag kände mig snyggo. Jag har alltid haft bra självförtroende och jag tror jag ofta utstrålar ett självförtroende. Men det senaste har gräset alltid varit grönare på andra sidan för mig.
Nu vill jag färga håret brunt för det är såå snyggt, förut färgade håret en massa olika färger för att det var en rolig grej bara.
Nu vill jag sola för att bli bruuun, förut var det mest en rolig grej att testa sin gräns.
Nu vill jag träna, banta you name it för att jag Måste. Förut var det aldrig på tal. Gud jag hade hellre ätit ihjäl mig istället för att banta. 
Beställde hudvård från ett företag i USA med frakt på 35 dollar och produkter för 100 dollar. För att det är min sista chans! 
Köper dyra skor till höger och vänster. Okej, att köpa skor är fortfarande ett nöje.
Men att platta håret, som jag aldrig tänkt tanken på förut är numera nästintill ett måste.

Jag var nog en sötare tös runt 17 år och kanske bara kanske en lite roligare, gladare och smartare tös. 


Birka Princess (tror jag, har ingen aning) Februari 2006.
Bilden kanske inte förmedlar vad jag riktigt vill säga men typ att, jag var yngre och smalare och lite flummiga kläder och att jag godtog att bli fotad framför en massa is... Idag hade jag nog bara hoppat över bord. Haha!

Fortfarande buhu, jag skyller på ett års PMS (såsom alla andra flickor gör) och fyra år med Roy (som jag alltid gör).  

November... right?

Ronja- Känns ju som i mitten av november...
Sofi- Ja, men det är ju det... eller inte föresten.

Stackars lilla jag blir helt förvirrad. Jag har dock hittat ett botemedel på min ständiga huvudvärk som pågått i lite mer än en vecka nu. Alkohol är svaret. Huvudvärken försvinner för stunden. Men det är självklart inget jag har planerat, har bara blitt så helt enkelt. Vina med Ronja i tisdags efter att ha sett Cornelias teaterföreställning. Passade på att drcika öl/vin med Emilie när vi var i Norrtälje i veckan och igår blev det utgång med mina nya skor och glass (som blev en skagenmacka) med Sandra måste tilläggas. Så Sandra inte blir ledsen för att jag bara nämner alkoholstunderna.
 
Nästa vecka är det Midsommar. Ska bli riktigt trevligt om folk bara kan bestämma sig mågon gång för hur de ska göra. Jag vill ba partyparty men om det inte blir någe partyparty så blir jag sad face.

Mot jobbe, om jag kan gå vill säga. Igår var det inte huvudet eller magen som fick stryk utan fossingarna. Fy satan! Gick från Gullmars med Ronja, som sov hos mig och det enda jag gick och tänkte på var ett steg till bara. Men det är störigt snygga. Har varit bad på att lägga upp fina bilder. Får se om jag kan ordna det på någe sätt.

Haha! Anna måååste lägga upp filmerna vi spelade in igår. Fyfan vad vi mobbade Ronja för att hon inte har facebook. Garv!

Happy hippo!

Rullade runt i sängen i en halvtimme med tha kissas efter att ha vaknat halv elva. Frukt till frukost och en timmas städning, lång dusch och musik resten av dagen. Fick grym energi av Roys hemmagjorda ceasar sallad igår för så här tiptop har jag inte mått på två veckor. 

Plockar ut sommar musiken och några extra för att reta Roy i bilen med... Slog mig att jag inte ger mig själv cred för allt gulligt jag gör och ger mig aldrig cred för hur söt och omtänksam jag faktiskt är. Så jag gör inte det nu heller. Ska gå och hoppa på Roy nu som står och diskar i köket...
Peace.   

I believe in a fairytale.

   Jag ska gå och rösta med Roy i Hammarbyskolan när han slutar jobbet vid klockan sex. Egentligen så förstår jag inte vad någonting spelar för roll. Det finns så mycket skit i världen och jag undrar vad man gör här? Vad gör jag här? Eller jag bryr mig inte ens om att jag existerar, utan att vi existerar i olika sammanhang. Efter att ha läst "Allt för min syster" i min ensamhet så är mina dagliga åsikter inte så förvånande.
   Tårarna har sprutat. Jag saknar mamma, jag saknar pappa, jag saknar Emma och Olle. Jag saknar Blidö, farmor och farfar och jag saknar pannkakor och mormor och morfar. Jag saknar att vara liten och springa, då gå går för långsamt. Jag saknar att vakna på morgonen, hoppa upp ur sängen och brista ut i "Vilken underbar dag". Jag saknar min beniga lilla kropp som kunde göra de mest häpnadsväckande spratten. Jag saknar så mycket. 
  

Men mest saknar jag någon som leder mig någonstans som jag inte har planerat.


Den enda bilden på kissarna då de ligger bredvid varandra. Tur att jag har två söta kissar som purrar och buffar i mitt tårgråtna ansikte.


   
   Som sagt att döma av mitt beteende, så går min diet superbt! Det blev dock en halv muffins i solen på bänken då katterna var ute och sprang för första gången i år. Vaknade och hade storslagna planeringar för dagen. Skulle åka in till stan och vara social, men då svaren på min spontanitet kom lite sent så blev det inget av de. Jag skulle åka och träna, men då jag är lat så blev det inget av de heller. Men som sagt vad faen spelar det för roll vad jag gör. Inte direkt som att någon bryr sig, "Buhu, Sofi gick inte och träna och Buhu, Sofi har bara setat inne hela dagen och bölat".  
 
   Jaja, whatever nu ska jag nog lyssna vidare på P3, läsa min bok och tänka hur lycklig jag är som sitter ensam i en kall lägenhet med huvudvärk. 


Laddish!

Dricker min Nutriletteshake och fyller magen med vatten. Hade inte tänkt att dricka något ikväll men i rena vanemönster plockade jag åt mig cider och öl... tack vare plocka-på-sig-hetsen från Erica inne på SBolaget. ...näää då helt frivilligt var det faktsikt. ...nästan. inte. jooooo, det var det! ...okej, jag ska sluta larva mig.

Första året på Stockholms Universitet är därmed idag avklarat! Har gått väldigt fort. Kommer nu dröja cirkus tre månader innan jag måste promenera till Gullmars för att hoppa på Cornis t-bana, tills jag behöver läsa en bok och en massa andra saker. 

Tror att samtliga kommer att spåra ikväll. Vår sista dag innehöll mycket seriösa diskussioner om något som jag tyvärr redan har förträngt och ingen lunchpaus. Trött, sliten och hungrig.
 
byebye

 

Prinsessa, Yeah!

Har nästintill helt tappat suget efter Wow. Vilket är tråkigt eftersom jag nu sitter sex timmar framför den gamla goda Spindelharpan istället, och P3.

Här med leker jag Prinsessa och lagstadgar att den som räddar mig från Spindelharpan träsket för all framtid ska bli min man.
Synd att han som sitter bredvid mig inte läser denna blogg... För då hade det blivit fart i byxorna på han.


musikintro...

...börjar min dag idag. När han börjar vid elva den här dagen och jag har jobbat helgen lång så sov vi som små grisar, eller han sover som en gris (snarkar) och jag sover som en stock. Vaknar helt klibbig av svett då han har (hoppas i sömnen annars ska han ha spö) lagt sitt täcke på mig. 

Tvättar, städar och piffar i lägenheten för en gångs skull. Allt tack vare den examination som ska in på torsdag. Tur att det inte är sol idag för då hade det inte blivit ett piss gjort. Roar mig just nu med att digga musik och skrika åt kissarna att sluta mjaua. 

Går riktigt bra med min diet. 
Efter en vecka med pulver och ett mål mat om dagen så är sättsuget nästan helt obefintligt. Får se hur det bl

Lolsi! jag älskaaaaaar akon verkligen NOT! om jag fick en önskning så skulle det vara att hans röst inte kan höras. stum och att hans musik försvann ala mystiskt. bläääääääää!

Okej jag lämnar mitt hat och andas ut. Uuuuuuuuuuuuuuut.


Jag grät första gången jag hörde denna låt. Finns på deras väldigt braiga album Stars Of CCTV.
Gråt en skvätt du med om du vill.