prague

Imorgon bär det av till prag. Ska bli lite jobbigt. Jag vet att jag låter som värsta bitchen men jag är verkligen inte på humör för nån romantisk gos resa... jaja. Jag har tvingat roy att köpa ett par skor åt mig och att han ska ta hand om mig där, ekonomiskt och genom att bära mig överallt. Jag känner mig på krigsstigen a la mittemellan mensarna.
Därav min krigsstig!


Jag kommer sakna mina missar också. Jaja nu får jag rycka upp mig och packa klart. Synes om några dagar.


  

plugg

Nu är jag duktigt flicka och skriver på min sista exemination. Men inte just nu för just nu bloggar jag. Men jag sitter framför datan iallafall och det är bättre än att busa med katterna. Men jag tänkte blogga och säga att det är så tråkigt att skirva ett argumnetarnde tal så att jag tänkte sätta mig och betala räkningar istället... Men nu har jag bestämt mig för att skriva klart en här skiten och sen så kan jag få kasta pengar i sjön så mycket jag vill. 

Måste bara få säga att jag har färgat håret. Byebye! 


24 goes chokladboll

Inomhus bort från snökaoset är det riktigt mysigt. Med en kopp te, chokladbollar och två superkeliga kissar. Men snart ska jag till jobbet... Det förtränger jag just nu och myser snart ner framför tv:n i min fleecemorgonrock och tofflor. Ja, det är måndag och ja, jag ska skirva på mina eximinationer men... Det är tråkigt och jag har redan kommit en bra bit på dem idag och så måste jag ju ladda inför jobbet.
 
Kollade på arlanda just nu och väldigt många flyg är inställda så men jag tror att det kommer hinna lugna isg inför torsdagen. Ska bli gosigt att åka bort. Hoppas bara att jag kan koppla bort all stress och bara vara där i nuet.
Jag ska tvinga Roy att köpa en fin present åt mig där... Jag har önskat mig ett par skor.
 
Idag är det en vecka och en dag tills Min dag. Men den kommer flyta ihop med alla andra dagar så det spelar ingen roll egentligen. Mama, papa, olle, emma, sven, helene and maby isak kommer hem till mig/oss då och så ska jag bjuda på tårta. Så mys kommer det bli iallfall.

Ska krypa ner i soffan nu för jag fryser och jag sov dåligt inatt och kommer att sova dåligt inatt också ifall Roy åker till Nortan...

Nattfösare.



Kunde inte få in den ganska tråkiga och dåliga videon så låten räcker gott och väl tycker jag!

Imorgon är det skola hela dagen lång och sedan bär det av till farmor och farfar för att äta gott med papa och bihang. Sen drar nog jag tillsammans med Roy till Nortan. Men jag känner mig väldigt krasslig så det blir nog inget ansträngande utan typ sova och sova och någon promenad på lördagen. Eller om någon hör av sig imorgon och föreslår något på kvällen så är jag på.

Nu ska sovas! Kisskiss

sötast

Ska snart iväg till jobbet. Jag känner mig ganska sliten. Jag har en massa energi och känner mig lycklig men jag känner mig sliten när jag tänker på veckan som kommer.

Denna vecka var det inte så mycket i skolan förutom att läsa igenom alla böcker för att förbereda exeminationerna jag ska skriva. 
Denna vecka jobbade jag dock fyra dagar.

Nästa vecka ska jag inprincip skriva två exeminationer. Jag ska vara på förskolan måndag och tisdag. Jag ska jobba på måndagkväll. Jag ska ha PO dag på onsdag samt jobba på kvällen. På torsdag är första dagen jag kan sitta och skriva men sen på kvällen ska jag jobba. Fredag ska jag vara i skolan hela dagen. På lördag kan jag sitta och skriva hela dagen. På söndag ska jag jobba hela dagen. 

Veckan därpå kan jag sitta och skriva hela tisdagen och lite på måndagen. Jag ska alltså skriva två exeminationer på två heldagar och några timmar här och där... Får helt enkelt göra mitt bästa men jag har inte direkt höga förväntningar på mitt arbete. 

Sen som grädden på moset så fattar jag inte så mycket av det vi ska skriva...

Vad är det som gör att man utsätter sig för detta?  

en stilla undran

Jag undrar hur man vaknade "förr i tiden"?

Om man ska mjölka kossorna och såna viktiga saker så måste man gå upp vid en viss tid, typ klockan sex. Men nu när det är så mörkt ute så vaknar man inte av ljuset och tänk om man sover så djupt att man inte hör de stackars kossorna.

Nä, detta är jag riktigt förvirrad över.

En sak jag inte är förvirrad över är att jag fyller år snart! Och att jag längtar och att jag faktiskt får tjata om det! En annan sak jag gillar är att resa och därför ska det bli superduper kul att resa!

skriiik





Kan man vara mer underbart snygg och ha en mer underbar röst? Hoppas inte det! För då döööör jag!!
Smäääääääääälter!

bestämd

Nu har jag, den obstinata och sjungande sötnosen bestämt mig för att Inte åka till Norrtälje i helgen. Det är bestämt!
jag sitter och sjunger till Paramore... inget fel på det.
nej men min pojkvän tycker jag sjunger fult. det säger man inte. så är det!
så nej, inge norrtälje i helgen. jag klarar mig mycket bra själv, tack!
...
...fast ronja kanske har lust att bli aspckad så att jag kan lura dig att hålla om mig hela natten?


how, who, when, why?

På lördag ska jag jobba extra. Det har egentligen ingenting med mitt dilemma att göra. Dilemmat är vad jag ska göra på lördagkvällen... Ska jag åka och gosa i Norrtälje? Ska jag gå ut med mina kära vänner? 

Ett argument är att jag gillar att gosa och så är jag pigg på Söndagen då jag måste plugga.
Ett argument är att alla går all in på Lördag. Det betyder att det kommer vara dimmigt, sent, skratt, gråt och inte bara för Sofi denna gång utan för alla. Och så kommer jag inte sakna mina bäbisar.

Men ett problem med att vara kvar ensam i Stockholm och hemma i helgen är att Royan åker på Fredagsmorgon och kommer hem Söndagkväll och så länge klarar jag mig inte utan sömn. Så om han åker så kommer jag att åka till Norrtälje bara för att få ligga nära honom.

Men annars får jag vill hitta någon annan. Så svårt kan det väll inte vara?


En helt vanlig lördag... maby.

Vaknade klockan kvart i tio och sedan tog det en lååång stund innan vi gick upp. Låg länge och pratade igår så vi var lute sega. Åt väldigt goda kokade ägg. Efter vår mys frukost med mackor och yougurt och ägg så sprang han ut med återvinningen. Var sååå roligt att se honom springa fram och tillbaka med sopor och återvinning. Han hade nämligen bara t-shirt på sig och det är kallt ute. Till och med Sessan som var ute då sprang och gömde sig när hon såg honom springa, för hon trodde han busade med henne...

Ikväll så blir det liksom typ ba lite partyparty. Jag ska åka direkt från jobbet, som vanligt. De riktiga och roliga festerna blir alltid den helgen jag jobbar... Jag kan redan nu avslöja vad jag ska ha på mig! :) Eller då blir det jue inge roligt sen... nää jag väntar nog tills alla ser. Mycket bättre!

Bara för att fortsätta på temat om min rädsla för det övernaturliga osv så kan jag säga att igår från kvart i tolv tills jag somnade med min Totte tryckt mot bröstet så var jag extra rädd. Det är jue faktiskt Allhelgonanatten snart... ikväll! 

Om Royan har sin elaka attityd mot mig inatt när jag, om jag inte är i ett fullemoln så kommer jag krypa ner hos Emilie så hon får hålla om mig och skydda mig. Emilie kan vara ganska aggresiv när hon vill så då kommer jag känna mig trygg. Roy skulle nog bara bajsa på sig och sen få hjärtattack men Emilie skulle slå dom!! 

Ha en heeeeeeeeemsk natt!! Moohahahahahahaaaaaaa!