touch you right now!!!!!

Efter både en, två, tre drinkar och en, två och tre shoots mot thebridge!









bråttombråttom till partyparty!

Vem får något gjort på en "ledig" fredag? E ju helg nu ju och helg betyder att man ska göra saker som man inte gör annars... Alltså så glodde jag på tv:n, färgade håret, gick till globen, larvat med min garderob och okej, lite plugg också.

Now off till Maliiiiiin för date med drinkar, utgång, Sanna och Martaaaa mah man!



Min otroligt bekväma och snygga klänning med svarta skor?


Blus och tajt, med högsta klacken?


Dansant och pösigt? (Trodde tält klänningen skulle dölja lite men ser snarare ut som ett tält... bara ett tält helt enkelt) Och omg vilka skor?!


Utsläppt hår?


Eller uppsatt?


Tjoooooohoooooohejdåååååå!!


snyftfisen...

Ska kanske egentligen inte blogga just nu med tårar i ögonvrån, men vill verkligen berätta om hur det är att känna som jag känner nu.

Igår kväll var jag hos Malin och fikade med henne och Sanna. Malin är gulltjej som helt naturligt servade oss med scones och te (söderte som jag och Sanna bestämde att vi ville ha) även fast hon jobbar vareviga dag på förskola och fritids. Vi åt och snackade och jag hade myspys. Jag berättade att jag jättegärna vill gå ut på fredag och både Sanna och Malin verkade vara nyfikna på hur det är att gå ut med en partyfis! Malin har ett feting lager av alkohol i sin bokhylla så valet av location för förfestandet var självklart. 

Jag var så glad och förväntansfull inför fredagen igårkväll att jag knappt kunde sova. Vände och vred på mig och bara längtade. För grejen med dessa människor (så ni inte tror att jag är värsta psycho) är att de är genuint snälla, omtänksamma, roliga och intressanta. Som att höra "Hur är det med Sofi då?" utan att jag behöver tränga mig in med mina bekymmer bland åtta andra ilandsproblem känns så skönt. Slappna av och ändå bli sedd.

Men ack så snabbt det kan vända... 

Efter en katastrofal joggingtur som gick skit pågrund av att mina hjärna bara maler på med alla negativa saker jag någonsin hört i mitt liv. "Visste inte att du kunde känna känslor" eller "Du är så negativ och elak" verkar folk tro att jag ska bli glad av att höra nuförtiden. Jag vet att jag inte är ett lamm, bhhhäääää, men att säga sådant gör mig inte glad direkt. 

Jag är en stark människa som inte låter någon kliva på mig (hoppas jag) men att formas till en negativ, elak och känslokall människa är inget jag har för avsikt. Ingen behöver ta illa vid sig men chilla ett hekto och låt mig få vara den coola och tokiga människa som jag är.      

mååååååndaaaaaaaaaaaaaaaag

Hemkommen från jobbet. Efter jobbet skulle jag få shoppashoppashoppa men ack så besviken jag blev. Strumpbyxor och vantar i ett överflöd har jag nu iallafall... och mina första egna mjukisar. Med 30% rabatt på. Lite bra ska det vara allt.

R: Nu vet jag vem du är! Du är precis som han, Charlie i Two and a half men! Ja, förutom att vi har sex... och de har inte brorsorna.

Jag tänkte för mig själv "att en annan skillnad är ju faktiskt att Charlie har sex". Men jag sa bara: Har vi?

Men det kan nog vara en korrekt i iakttagelse av honom. Så fort han säger något om lägenheten är det bara en mening som kommer ur min mun. Om det inte passar så kan du dra, det är min lägenhet! Jag brukar ju även demonstrera den där elaka humorn på honom. Min lille puss!

Fick just reda på något najsbajs. Examinationen vi ska skriva har fått ett förflyttat inlämmningsdatum, typ två veckor längre. En annan bajsnajs sak är att jag satt och tittade på Hotel för Berlinresan om en månad och hittade inget. Men det gör inget för jag ska åka med tjejorna och mina tjejor (vissa av dom, typ en (Ronja)) är fetting bra på att fixa. Så Motel är fixat utan att jag lyft ett finger.

Är det okej att attackera honom för att han säger bitch till mig? 


Ensåndär...

...dag helt enkelt. Har varit en vanlig dag och jag mår bra och så där men ändå så känns någonting konstigt. Typ ...luften kanske? Lr?

Skulle läsa i boken (lr bara i någon av alla hundra kursböcker) när jag kom hem men det blev resten av chipspåsen (har räckt i tre dagar) och tv. Vill helst av allt ut och springa lr gymma men måste nog bli frisk innan det ska gå någe bra med det.

Jaja, blablablablaa för hela året blev det här visst.

Avslutar med att säga att Royan är sötis som slänger ner en tallrik med kyckling och ugnspotatis framför datorn åt mig och om jag inte misstar mig så är det juicepressern jag hör skramla från köket. Så kan det gå när man har serioustalk och stormar ut från sovrummet klockan halv ett med både täcke, kudde och vatten i högsta hugg. Mitt försvar till denna utstorming var "Annars skulle jag ha kastat vattnet på dig!", med svaret "Jag vet...". Jag är en sån dramaqueen... suck. Men vilken tur att jag är tillsammans med en sådan gentleman.

Avslutar ytterliggare med att säga att jag sitter hemma ikväll och kurerar min själ mina kära vänner... och detta framför ett sångframträdande a la sångstjärna hemma hos Anna med gänget. Känns helt okej då jag... inte kommer att dö imorgon och kan träffa er någon annan dag...



Bild från Sommaren 2006. Jag vet att det var Tre år sen och att Tre år sen är en väldigt lång tid. Gillar bara allt med bilden.


Brunbränd, glad och kan jag ana ett par magmuskler kanske? 



The weekend of aktiviteter.

Fredagen bestod av inköp av tv-bänk, mat på ikea+ikeashopping, bakad-potatis-middag, utgång, hämtning av Roy från krogen/klubben... och mycket mycket mer.

Lördagen bestod av... inte så mycket faktiskt. Middag på Vapiano för att fira Ronjas 20-årsdag från i somras.

Idag, söndag har vi vart hos Mamiii för att fira Emmaaa som blev 17 år. 

Vår plan att inte äta något gott denna vecka har gått i stöpet. Berlinresan är på G. 

Picturetime!



Puss!

 

Hela gänget var samlat på bakad-potatis-middagen. Hela Berlingänget!







Så heeeeet!



Vad mer kan man begära i livet än en natt med dessa tossor?




Så kan det gå när man är Sötast. Med andra ord. Tyckte det var en bra idé att kasta sig på sina kära vänner (Emilie, Anna, Corni) som satt i soffan och hade det mysigt. Fullkomligt dunkade dock ner från soffan ner på golvet. Två dygn senare gör det bara mer ont.   


spring i benen!

 Tjoho för lilla starka mig! Klarade nämligen de fyra hemska kilometrarna idag utan att ens svettas!

Jag är bääääääääääst!  

 Dock så tok svettas jag nu och jag ljög, det var asjobbigt. Klarade inte "hela" joggingturen heller. Den sista fördömda uppförsbacken tog emot rejält. Men jag klarade iallafall den där förbetna rundningen vid kolonilotterna. Raceade om både en barnvagn och en gammal gubbstruts!

Ett tips till alla glada motionärer, låt att låta sig pressas till!


Rensa klädeeer, lalalalala!


Mycket av det jag tänker skänka bort/slänga är fina och bra saker. Bara att det enligt mig inte är min stil längre. Mycket rosa, svart och färgranna barnbohem kläder. Hade med andra ord en mucho snyggo stil när jag var fjortis.

Sparar flera stycken saker man sytt själv+ lite skojiga utklädningskläder.




Snyggo underkjol. Le sexy!



Kanske ska tillbaka till Medeltidsveckan?



Sydde när jag var tolv i syslöjden. Att titta på för mycket Buffy när man är ung ger permanenta skador. 




Slänget allt förutom kassarna i färg. Sommarkläder+ utklädningskläderna sparas.



Najsbajs!


Vi klarade fyra år, hell yeah!

Tussens och min fyra årsdag idag! Jamå vi leva, jamå vi leva!! Hurra, hurra, hurra, hurraaaaaaaa!!

Firade med en shoppingrunda i Skhlm centrum, (utan någon shooping ((sadface (and tears))), joggingrunda, tacos från igår framför tvn, ringa och klaga hos comhem (seeegt att surfa), naturgodis och... nää inge mer.
...fick blommor av Roy iochförsig.  

Jag hade tänkt ut en outfit till den där middagen på den där restaurangen tills ikväll som jag inte visste om att vi skulle gå på.

Jag hade tänkt ut vilka filmer jag ville hyra tills ikväll och jag hade redan räknat ut att jag skulle få B&J Fish food till filmen.

Jag visste att den där lunch picknicken kanske skulle innehålla en flaska vin.

Jag blev väldigt nyfiken varför jag var tvungen att packa för två nätter och ta med passet. ...okej, kanske lite att överdriva men i min värld är allt möjligt.  

Så nu fick alla små pojkar där ute en gratis lektion i en kvinnas huvud. Kan bara tipsa om när jag ändå håller på att om vi säger nej med sadface så är du dum om du tror det är ett nej.

"Nej då, spelar ingen roll..."