bloggabloggablogga

nu sitter vi här med spriten i handen. och jag peppar till denna:



sötast

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...siken! Förbövelen! ... Argh!!

Så typiskt att precis när allt flyter på och är jätte roligt så dör jag. Jag hatar verkligen att dö. Speciellt när det flyter på så bra. Nä, Sötast ska beskydda någon jävla skit nånstans men denna jävla skit står bara still och blir då självklart dödad. Och sen dör jag.

Nu vill inte jag spela något mer. snyft. Nu ska jag göra mig cool och dricka alkohol. Partyparty.








 


sov sött.

Sitter framför datan och ger några väldigt odiskreta hintar om att min älskade gärna får stänga av Tv:n och lämna rummet. Jag vill bara sitta själv ett tag och lyssna musik, spela spindelharpan och varva ner.
 
Efter ett tag går han iväg och leker med sin mobil i sovrummet. Efter att ha lyssnat igenom samtliga alarmsignaler hundra gånger går jag och stänger sovrumsdörren om honom. En minut senare står Sessan och krafsar på ytterdörren. Tar henne runt magen, öppnar sovrumsdörren och lägger henne bredvid Roy och mobilen. Jag har ett tålamod och det är just nu väldigt kort.   

Jag älskar allt som är indie! Indiepop, indiekläder, indierock, indiefilm, indieserier, indianer, you name it! Näääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää... inte indianer! Toka!

fredagsmys...?

Efter att ha ignorerat Roy i ett antal timmar, runt åtta avsnitt så kunde jag inte hålla mig längre. Kan bli väldigt ledsen när han sitter framför datan och nickar på huvudet åt mina sentimentala monologer. Såna tillfällen resulterar oftast i att jag sitter med näsan in mot väggen så länge som möjligt.

Men neeeej, jag klarade inte mer än de åtta avsnitten jag maratonwatchat. Denna serie är absolut magnifico! Tres bien oui! Någon gång under de gångerna jag skrattade, grät, skrek och gömde mig under filten "råkade" jag nog ropa på honom. Allt förlåtet bara för att han ska intressera sig i serien.


 

Btw jag skulle nog trada bf för att få superhunken Logan Echolls att bli min. Bara min! Grrrrrr! Give me!

katten



Astrid aka Lillen i sin spontangjorda koja.



In action med musen.



Stillsamt pokeing.

papa

8 193 KB Veronica Mars.piece_part har laddat i minst snart två veckor snart... 87.2%.

Jag vill berätta att på tunnelbanan satt en helt okänd människa bredvid mig som jag faktiskt har bloggat om. ( Han som var i tvätt stugan. läs snö? ) Satt och tittade ut genom fönstret och vred nacken så mycket så jag fick kramp. Allt för att jag inte ville att han skulle se mig. Konstigt känsla egentligen. En känsla av att vara avslöjad och lite skam.


Min papa fyller år idag! Grattis till min fina, roliga och tokiga papaaaaa!


hade inte tänkt...

blogga men när det händer något så kryper det i fingrarna på mig! Jag har bokat till kung Timo så nu har jag något stort att se fram emot. Mycket trevligt!

Nu ska jag antingen lura Roy eller locka med mig någon annan till Billie the vision and the dancers... känner dig träffad?

Har spenderat dagen med att plugga och jag känner mig mucho nöjd. Så nöjd så att jag mitt i allt pluggande och tentaskrivande installerade Wow. Som tur är så verkar den sega, eller snararen så segar den otroligt mycket. Spelandet kommer därför att skjutas upp till den redan angivna tiden.

Roy sitter och gormar i köket... nånting om att internet inte fungerar. Nähä, inte mitt problem att du snålar på bredbandet. Jag var här först sa jag och om jag vill ladda ner och surfa så gör jag det!


En sista fundering är runt min träning. Jag hoppas verkligen att Ki- balans motsvarar den förväntningen jag har. Skulle vara så skönt med en smidighets liknande yoga träning då jag inte vill ha en muskulös eller egentligen fysisk stark kropp utan en smidig och lätt kropp.
 







Peace out homies!

solterapi goes bastu.

efter att ha vaknat av ingenting så åt jag frukost och gick mot busstationen. på bussen hamnade jag på solsidan men det gjorde inget för det var pågrund av det jag fick min solterapi. riktigt varmt och skönt blev det. fast lite jobbigt varmt blev det på slutet av bussresan då kylaren braka ihop och bussen, rent temperatur mässigt brann.
 
ser mucho fram emot helgen. på fredag klockan prick, typ vid femtiden så ska jag skaffa eget account. jag och roy ska då spela hela helgen lång. med undantag för middag med innerkretsen på lördag. denna middag anordnas då corni ska visa magen på lava och ingen vill jue missa det. kvällen avslutas med någon form av utgång. i helgen ska jag, mama and mormor även kolla upp olika spaanläggningar.

en liten odd sak är mitt blodvärde. de ringde från det ställe där de kollar igenom blodet så att man kan bli blodgivare. och jag har tydligen väldigt lågt blodvärde. när hon sa det så började jag babbla om mitt blodtryck som är väldigt lågt. jag visste inte ens att man kunde ha lågt blodvärde om man är helt frisk. hon sa att jag måste gå till vårdcentralen. men jag vet inte om jag orkar hålla på. jag är ju pigg och frisk, så det var nog bara en engångs grej.

snart är klcokan 1600 och då kommer sofi att ha exakt 48 timmar på sig att svara på tre frågor och skriva en examination på 1800 ord med oxford som referensgrej. hmm... kanske ska strunta i att äta och dricka i typ ett dygn, sen gå till vårdcentralen och säga att jag mår bra osv. när kan jag strunta i examinationen pågrund av att läkaren kommer säga att jag måste ta det lugnt och blabla. skit bra! 

redovisning plus ett liv.

Ja, idag ska vi redovisa vår VFU-rapport. Jag trodde jag skulle vara värsta nervös men jag känner mest att det ska bli intressant att höra alla andras redovisningar. Skulle även ha tränat idag men efetrsom vi ska åka till Norrtälje så krockar allting och träningen blir lidande. Men ingeeeen fara på taket!1 Sofi ska träna torsdag och onsdag istället.

Sen nu till det lite viktigare. I helgen ska jag skaffa eget account så mina (vet inte om Roy vill, men det vill han säkert) planer inför min lediga helg är att spela så mycket som möjligt. Roy får använda sin laptop och jag använder min stationära så blir det skit bra! Så kan han hjälpa mig genom att springa bredvid mig och heala mig. Då kan jag göra lite svårare quest också så att jag får bra xp. Men whatever!

Ska dra till gullmars nu i min väldigt bohemiska klädsel och luggfläta! bajsnajsbajsnajsbajsnajsbajsnajsbaaaajs!

stunden.

I denna stunds hetta måste jag passa på att klargöra att jag, personen som uppdatera denna blogg med oftast onödig fakta om en människas liv har kommit fram till en sak. Vet inte om det stämmer, men jag får väll printa min teori och läsa den någon annan dag så stundens hetta är som bortblåst.

Jag tolerar inte folk som är "lyckliga". Människor som är lyckliga, men man kan genom ett flertal faktabaserade informationer förstå att så är inte fallet. Jag älskar dock riktigt lyckliga människor. Blind kärlek (från båda parterna), framtidstro eller självförtroende är oslagbart!

Jag står inte ut med folk som ska trippa runt på tå kring ett hett ämne. Om det finns ett problem som mer än en person upplever som ett problem ska man reda ut det på en g. Innan Sofi säger något elakt och vänskapsrelationen är förstörd för evigt.

Jag får krupp på människor som tror de är något. Självförtroende och uppnosig/kaxig/glidare är INTE samma sak. 

Kan konstatera utifrån denna fakta... att jag... nog ska gå och lägga mig... och aldrig gå upp... fören Royan kastar setnar på fönstret. 



 

ensam.

Tröstar mig med nötter och falsettsång till The killers.

Senare även nötter och Veronica Mars. ...Kanske även lite lvlande i Wow. 

Ha så roligt!


V.M

Jag dööör! Det är så spännande så jag kan inte sitta still. Svt2 visade sista delen av säsong ett av Veronica Mars igår och idag början av säsong två. Bussen åkte ner för klippan! Så späääänande! Så ja, jag kommer sitta bänkad i soffan fram till klockan tre då jag och Corni ska träffas på Friskis och Svettis. 

Nu börjar det igen!!! ... sen ska spela wow, om jag hinner. inte plugga. vornica mars, wow, gymma, äta och wow. yeeeees.

mäh!

jag sitter nu vid min kära mors matbord. då hon och resten av den mammiga familjen är bajskorvar och är i egypten just nu. så jag och Royan ska sova här i natt för att gosa med kissarna, Hera och Assar. som btw inte alls vill gosa, utan bara sova...

när jag skulle lyssna på musik och spela spindelharpan¨, som bara är såååå Sofi, så upptäcker jag att Royan inte har spindelharpan på sin äckellaptop jävla macskit! näää så skit it säger jag. jag får väll passa på att lvla lite istället dåra! 

Looking for... Aight?

Har haft en riktigt förjävligt välbehövlig slappardag idag. Vaknade klockan fyra imorse nämligen, för att ta mig till inventeringen.
Jag har tänkt på en sak en arbetskollega sade till mig vid den fina och otroligt jobbiga hyllan på Hälsa och Skönhet, som btw blev klar sist i hela butiken. Hon nämnde nämligen, att skit i skärselden. En evig inventering skulle vara det ultimata helvetet! 

Sofi stämplade ut prick 12:00. Det var inte planerat men kändes fakstikt inte helt fy skam att gå och kolla på hårfärg medan folk fortfarande står och räknar hårklämmor och diadem... Jo lite fel var det väll kanske. Menmen jag tänker inte jobba över då 180 personer har fått gå hem redan.

Men som sagt tre filmer senare, inget godis (en himla massa läsk dock) och gos med kissar och Royan har fått mig tillbaka till mitt vanliga fina jag.

Tänkte nämna Nyår. Men har inget spec att säga... Allt var okej. Tycker bara att det är tråkigt att mina kära vänninor känner av ålderdomens trötthet.