kärleKelräk

Det är genom handlingar som man på riktigt vet hur en annan människa känner. Om denna människa säger en sak och gör en annan så tolkar jag handlingen och inte orden.
Om man nu skulle säga, bara på skoj att ett par firar tre år tillsammans och den ena i paret ska jobba hela den dagen och bestämde att denna skulle jobba hela dagen efter att man diskuterat dagen med varandra, hur ska man då tolka den handlingen? 

Ska man utgå från att personen i fråga vill väl man bara är en klant eller ska man börja fundera på hur förhållandet ser ut? 

Jag tror jag tolkar det på det senare "förslaget". Att man är en klant är helt okej men efter tre år kan det börja handla om att ta varandra för givet och man tänker i "vi" termer men dessa "vi" termer har istället blivit ett "jag vet bäst för oss två" term som inte alls stämmer för "vi". Alltså att den ena personen har bestämt sig för att allt är bra medan den andra personen, tyst eller ljudligt önskar sig något nytt eller något annat eller till och med något gammalt. 

Att ignorera i så simpla och kanske larviga saker som årsdagar och liknande är för mig väldigt synd och inte alls såsom jag såg mitt förhållande för två år sedan. Sen kan man ju vara realistisk och tänka att livet är ingen jävla dans på rosor och inget förhållande kan nå upp till den drömstandarden jag har som mål...

Men tillåt mig att tyna bort en bit och drömma bort till den där drömmen för två år sedan. 

Tack boobie för fina, struliga, roliga, otroliga, bajsiga, lärorika, minnesvärda tre år.



vad hände egentligen mp?

Nu har jag börjat på uniiiversitetet. Stor flicka! Hård början kan man säga... har haft drygt 36 timmar att läsa typ hundra sidor svår akademiker text och skriva om de. Hoppas bara jag har gjort rätt. Första veckan har jag dock beräknat med att allt inte kommer att gå smärtfritt.

Men veckan får ett behagligt slut iallafall. 90's på fredag och kräftskiva på lördag. Känns skönt att få ett break på två minnesfria dagar. Nästa vecka är nämligen jobb sex dagar, skola fem dagar och lika mycket att läsa och sen renskriva det jag gjorde denna vecka. Looking forward mucho!

å mp! mycket besviken är jag! ni lovade och så bara skiter ni i mig... vart är mänskligenheten påväg om man inte ens kan lita på det parti man gått runt och smygpromottat. skäms!






go mp!  kisskiss

supersoffi...?

Tjaba!

Har vart borta i en vecka i Tunisien nu. Var helt... okej. Det var 47 grader, otroligt, helt sanslöst snälla och behjälpliga människor vart man än vände sig (förutom stjärten som sålde vattenpipan) meeeeen jag är sjukis.
Andra dagen tillbringade jag att spy och resten av resan att inte gå så långt ifrån toan. Så vi låg mest vid poolen och på kvällarna gick vi till närmsta restaurant och sedan hem igen efter en halvtimme.

Skulle ha lagt upp lite bilder här men stjärtorvar till bf -"har inte rätt program för att konvertera bilderna". -Vänta, jag ska baraaaa gå och fiska!!

Jag har sen senaste update börjat att gymma. Ett pitoreskt litet ställe här i Hammarbyhöjden som kallas kroppsverkstan. Ska yoga, spinna och gå och gymma för att bli den superhjälte jag alltid velat vara. Mitt namn ska och är Supersoffi. Man kan även särskriva det. = Super Soffi? Med mina muskler och smarta, kvicka hjärna ska jag överbemanna alla som är dumma. Jag ska brotta ner Roy varje dag, lr varje gång jag ser honom och sen ska jag mest styla, flexa sexpacket.

www.kroppsverkstan.org

Plugg på måndag. Ser mucho fram till det och min nya data Roy ska bygga imorgon.

Bilder från Tunise kommer snarast. Nöj er med dessa så länge!