assåbassålixombaaaa!

Igår var det tokroligt! Önskar att man kunde leva hela sitt liv på det sättet utan att bli kallad alkoholist, storrökare, snusmissbrukare lr dylikt. Men man skulle nog tröttna efter ett tag... Hade iallafall skit roliiigt och btw, tack Alfenina.

Tycker just nu är Katy Perry är bäst! Lyssna på denna nedan och sedan You're so gay samt Thinking of you. Så fin! Alla kan känna igen ig i den låten.  Alla har vi tänkt på någon annan någon gång. Önskat att den personen var där istället för kanske den personen man har nära sig... Jag tänker iallafall på dig ibland... ;)

http://www.myspace.com/katyperry






 

i kissed a girl and i liked it


sommar

Ja just det, nu är det sommar och sol! Sitter framför burken och väntar på att sex and the city ska börja... roy kollar på dirty jobs på discchannel. boooring!

Kom hem i söndags från Arvika festivalen som var grymt lyckad. Sol hela dagarna så Roy körde oss till stranden några gånger. Min lille Roy. : ) På tal om min lille Roy så har vi idag bokat biljetter till damdadamdaadaaa! Tunisien. Läste på någon hemsida som tipsar om Tunisien att man tex inte kan gå omkring i bikini hursomhelst lr linne osv. Så det är spännande och se hur pass olik kulturen är för en inbiten frisläppt ateist till svensk. Vi ska slappa och cheka Sahara öknen. Längtaaaar så det knakar!

Är ledig på söndag denna vecka, ska bli skönt. Är varannan vecka ledig en dag och den andra två dagar. Men man ska nog bara vara glad över att lönen kommer att bli fet augusti samt september då jag ska börja plugga. Fick ett mindre utbrott på Roy idag då han inte jobbar lr pluggar medan jag sliter på Ica. Menmen jag är bara väldigt avundsjuk och ganska imponerad över hur han får ekonomin att gå ihop... hmm ska nog kolla mina spargömmor.

Nu är det scrubs gotta go and kiss baby!