sucker, ett bra band.

Jag är ganska arg, lr snarare lite upprörd. Jag vill sååååå gääärna åka till Storsjöyran efter att ha sett att Justice samt Jenny Owen Yongs ska dit. Alltså vill jag åka till Arvika och Storsjöyran men jag har bara bett om semester till Arvika veckan. Men det kan jag säkert lösa med att byta bort några tider. Men jag vill inte åka själv... Jag vill åka med någon som ha körkort! Så om du har körkort... keep in touch. Aight?

nu tycker jag km, alias muttan ska komma så jag kan få drinka goda vodka drinkar. mums!

jahadu

tjaba!
Idag känns det som en riktigt bra dag. Var i stan med mina kära vänninor och igår hade jag anordnat ett pyjamasparty som slutade med att alla åkte hem till sig medan jag snällt satt nerburrad i soffan med pyjams och Emilie.
Hade väll egentligen tänkt gå ut ikväll såsom det brukar vara men har no cash! and cash is king! så nee väntar tills på fredag istället då det är 90's.
Jag köpte iallafall ett par stumpbyxor på hm för 30 spänn, lilla. Mycket fina. Så då kan jag slänga på mig nån gammal trasa och stråkla som bara jag kan stråla. För jag är en sån där person som gärna köper nya kläder hela tiden och gärna kläder som sticker ut lite. Så när man hör andra gången man har samma outfit att " det där är den där otroooligt snygga klänningen du hade förra festen hos corni va?" så tänker jag ett steg längre än att tacka och buga. Jag använder inte denna klänning på ett... bra tag. Men nu med mina snygga stumpisar så lär min outfit bli en sucess åter igen.
Detta var sista gången jag babbla om kläder och mode, får vi hoppas. Såna bloggar tråkar.

kisskissoch bajsbajs

image21

rOLIGArE ÄN LÄSK, NYTTIGArE ÄN KNArK

Kom hem från Aix i lördags. Det var roligt och skönt att få uppleva våren på riktigt nån gång. Men nu lyser solen riktigt ordenligt ute, ska nog gå ut ett tag snart. Men katterna är ganska neeedy just nu eftersom Roy inte sov något här under tiden jag var borta... Imorgon ska lillsyrran sova över och på onsdag blire Baba. Med andra ord så känns det inte som att jag har vart borta. 
Ska bli spännande att komma till jobbet idag eftersom förhoppningsvis har jag fått reda på mina semesterveckor. Hoppas att jag får tre veckor i sommar som man ska ha, att dom inte räknar den veckan jag tog förra veckan... annars får jag gå och föröska fixa allt. Boka billjeter till Arvika är lite brådis också. 

Såg att på torsdag ska Fibe Oh Fibes spela på Nalen! Samtidigt som Ceasars... jag dog när jag såg det. Dog på riktigt. Nu är jag dock återuppstånden... Eftersom jag kom på att jag jobbar till klockan halv tio. Så kan bara se Fibes men samtisdigt har jag lite dåligt med cash. 
aah. nu ska jag drcika mitt te och äta mina cashewnötter (som jag förövrigt is totally beronde av) och sen ta en promenad. Får se om jag orkar.

pusspuss och kramaaaaaar