noll

har haft lov några dagar nu o har inte gjort så mycke. ska kanske till blidö imorn, på torsdag eller på fredag...eller inte alls. beror på om royan ska me. har köpt mattor till hans hallgolv, fina! flyttat sängen osvosv. änner mig ganska seg just nu. mormor fyller år idag. öhhhmmmm... försöker komma på någe att filosofera om men de står ganska still i hjärnan... vill bara ha lite kul i livet! e de så mycke begärt? tillexempel gå på fest idag om inte en viss person prioriterat bort mig... grrr!
nääee ska krama roy som pluggar så svetten rinner, typ...
by the way om ingen märkt de så älskar jag punkt,punkt,punkt...

ååååh frustration! byebye and sleep tightly with the monsters

yeah!

Listen baby, I don't wanna ruin your plan
If you got a man, try to lose him if you can

okej lov på fredag, kanske drar till blidö med royan. skulle bli skojigt. men då missar jag hallowenfest samt skumfest o skulle vara kul att gå på skumfesten nån gång. missa ju den väldigt tragiskt förra året. menmen...
har inge roligt att berätta förutom att jag hitta vårat band som vi spelat in antal scener på... hitta den på de stälet jag kolla först, måste ha blundat eller nåt...
fick höra idag att jag tydligen var aspackad i fredags(om man ska ta i) mycket möjligt eftersom jag inte kommer ihåg så mycke. marta kom övr i lördags o vi kolla south park samt snackade lite.

nä nu ska jag ragga på hotzone! kisses and sleep tight

jaaaaaag ska sovaa helt själv i natt :( miss my baby... o att du håller om mig. mest att du håller om mig... :P kisses

noll

jag vaknar klockan kvart i sju av killens väckarklokca. han kommer antagligen inte att hinna till norrtälje på en timma för att skriva högskoleprov o jag kan medge att jag kan vara litee skyldig till hans undermåttliga sömn.
jag vaknar klockan nio, vänder mig o somnar.
jag vaknar klockan tio, sätter mig upp, dricker vatten, kollar nåt på tv o dricker nyponsoppa. cirka en halvtimma senare ligger jag med huvet över hinken som killen ställde vid sängen. kollar lite tv och dricker vatten. dricker nyponsoppa. cirka en minut senare ligger jag med huvet i hinken.
går upp o hämtar ett pita bröd. kommer ihåg att killen sa att om man har klappat orm så ska man tvätta händerna, jag tvättar händerna. äter och är glad över att jag får behålla brödet i magen. går o duschar, borstar tänderna.
har jordens huvudvärk letar febrilt efter någe att ta men inser en kvart senare att i badrumsskåpet (som jag kollade mycke noga i de första jag gjorde) finns samarin.
sätter mig framför datan o begrundar gårdagen o morgonen. dricker oboy.

tjooo

overprotected

I know I may be young
But I've got feelings, too
And I need to do what I feel like doing
So let me go and just listen

All you people look at me like I'm a little girl
Well, did you ever think it'd be okay for me to step into this world
Always saying; little girl don't step into the club
Well, I'm just trying to find out why 'cause dancin's what I love yeah

Det var ett tag sedan jag skrev här men de har varit väldigt mycke i skolan och på fritiden så man orkar helt enekltl inte lägga energi på meningslösa saker som nån jäääävla blogg!! :P
nej dååå de e så rolïgt just nu faktiskt, både i skolan och andra saker. mycke partyn och vi spelar äntligen in filmen i skolan nu. de e skoj!

roy ska skriva kontrakt på fredag på en lägenhet på söder, har bestämt helt själv att jag ska inte bo där eller nåt sånt utan de får komma när de kommer, om de kommer...

pappa är bortrest just nu så igår sov klara o ronja här(o som vanligt roy eftersom han har bott här i cirka en o enhalv månad för att han går i skola i kista osvosv) idag va evelina här en sväng o åt o vi hade de mysigt:)

ronja kom på världens bääästa ide!! att åka till paris över nyår o jag är så på den iden! men efetrsom ronja ska dra till london eller vart de va n¨ån stans så har jag tagit över den iden o raggar nu trevligt folk som inte är rädd för kackellackor eller dö förtidig död i flygkrash eller i paris skumkvarter... hahaha!!
de som är intresserade just nu:
JAG! den snygga sexiga snälla sofi
rrrrr...(kommer ej på nåt) roy
envisa eviga(?) energiska evelina
o kanske dåra raskatten roliga ronja

antingen ska man åka jäääätte mnånga o ba PARTYYYY!! eller så ska man bara åka inte fler än fyra/fem o ba... typ party, de e coolt...typ... :P

se ya o sov sött sverige o alla snälla sexiga

ps. jobb som strippa/eskort är MIN framtid!