Inre smärta.

Sparkar och slag kan fortsätta i all evighet. Smärtan spelar ingen roll.
Blod har jag sett förut.

Livet är mer än fysisk smärta. Den inre smärtan och de inre krämporna gör mer ont. Därför spelar det ingen roll hur hårt du sparkar eller hur hårt du slår. Livet är mer.

Önskningar kan uppfyllas. De kan bli verkliga i drömmar eller i livet.
Jag vill att mitt liv ska uppfyllas.
Det är pågrund av detta som du kan fortsätta slå och sparka.
För jag har önskningar som väntar på att uppfyllas.

Måste dokumenteras!

Vid halv nio sitter jag och väntar på bussen vid jobbet, nacka forum. Det kommer en snubbe/man/kille och börjar titta på mig helaaaa tiden. Efter ett tag frågar han när bussen går, jag har ingen aning eftersom jag bara har dunsat ner på bänken och halvsomnat. Han går och tittar och vi börjar småprata. Han jobbar i nacka forum och tror en lååång stund att jag också gör det men vi kommer fram till efetr ett tag att vi inte alls jobbar på samma jobb då jag jobbar på ica amxi(en helt annan byggnad). Jag börjar ignorera honom och kliver på bussen. Han sätter sig mittemot mig och pratar hela tiden med mig. Han: Jag ska handla hos dig imorn. Men jag hörde typ ingenting då han pratade dålig svenska och bussen låter så mycket. Sen när vi kliver av bussen så stannar jag och ska ge honom försprån gså att jag slipper prata med honom. Han väntar lite på mig men går sen iförväg. Detta hade vart slutet om inte jag hade sett att nästa tubana är farsta strand och jag springer upp och kliver på tabanan. Då jag ser honom några vagnar ifrån. Han har sett mig också... jag sätter mig sååå långt ifrån honom jag bara kan. Men nej männsikan ska sätta sig mittemot mig och sedan hela resan från slussen då jag går av vid tallkorgen sitter människan och glor på mig och ger mig konstiga blinkningar och blickar!! Under hela resan sitter sofi och raderar sms, tittar på alla bilder samt försöker att diskret ringa roy som inte svarar... kanske överreagerar men jag gillar inte när människor man inte känner får för sig att de ska bli bästsiar med frösta bästa främling på stan!

Jag lider av detta!! Jag är en sån människa som folk gillar att trakasera med sin närvaro. Tex otroligt nerknarakde/fulla männsikor pratar med mig. En gång har det till och med gått så långt att jag höll i ett par nycklar från en tant som skulle lägga in sig själv för avväjning. Hon ville att jag skulle mata hennes katt... En annan gång har en man suttit o smekt mina ben med hans ben en hel jääävla tbane resa. Sen när jag gick av så följde han efter och ställer sig och visslar på mig.
En gång var det två otroligt påverkade män som tyckte det var roligt att sitta och säga åt mig och några kompisar(kommer ej ihåg vilka) att hålla käften. Varpå jag tappar tålamodet och säger åt dom att hålla käften.... inge bra. De blev ganska arga. Men en annan man som satt bredvid oss fixade det.
Ajaa har fleeer historier om sådant. Jag vill icke bo kvar i stockholm!



Men det bästa idag var ändå när jag kom hem och sa att en kille förföljt mig till roy. varpå roy ler och säger: var han söt? Han trodde jag sa katt... Blääääeee


kisse

nu är jag helt såld på att införskaffa en liten kissemiss kompis till sessan. ända sen vi kom hem efter hultan så har hon förföljt mig. för en gångs skull gillar hon mig mer än royan. men en liten katt kompis som vi redan betsämt oss för att döpa astrid, efetr mitt o samtliga ur släkten på pappas sida har som mellan namn(dock ej av det manliga könet av... nån anledning)

kom som sagt hem från hultsfred i söndags, åkte direkt till nortan för att lämna bilen. men sov ut idag då jag jobbade igår. var vääärldens kaos när jag kom till jobbe... konstigt... men mest för att en av byggarbetarna som tok renoverar hela jäävla affäre klippte av hela systemet till självscanningen. fick springa run to vara lite allt i allo hela kvällen. de är soft. slipper man sitta ner i åtta timmar...

åt middag hemma hos pappsen nyss med helen o farmor o royan såklart. blev tok mätt men skippade efterrätten då jag har haft jordens halsbränna hela dagen. känner att jag har feber på g också... hoppas man blir frisk tills man ska jobba på torsdag. ska jobba torsdag, frdeag, lördag, söndag o måndag... kommer att vara död. sen har jag fått ett idoiotskt schema... jobbar varje måndag, cirka varje onsdag o cirka varje fredag... jahaaa!! en vecka jobbar jag till o med : måndag, onsdag, fredag o söndag... så jäkla misslyckat. ska försöka byta tider på en g. menmen...


öööhm jaaa du... har inte så mycke att säga om hultan. de regnade en himla massa o var kallt på natten. tyckte evanescens var bra o fibesohfibes så klart... sophie zelmani var bra hon me. sen var resten lite medelmåttiga. om det blir en nästa gång till hultsfred eller någon annan festival så ska jag försöka åka me fler männsikor som man vill umgås me o känner att man kan ha kul me. jag är väll en jävligt tråkig person men jag resonera o har alltid gjort de. att om jag inte tycker att en person är intressant så skiter jag i den, är inte den som lägger energi på att vara allas bästis... för jag vet väll att de som umgås med mig gör det frivilligt för att jag en rolig, inte så glad men ganska bra uppfostrad person o jag umgås me de som jag vill umgås me! ...o sen några som man bara inte kaaaan slippa undan :P

känns inte direkt som att jag har nån som läser detta menmen slipper använda armmusklerna så värst mycke. skriver de mest privata sakerna i min real dagbok som står sprittsprångande öppen i bokhyllan. en gång hade roy skrivit i den o jag upptäckte de inte fören två månader efter att han skrivit... men de var så fint o så gulligt.

har satans ont i halsen!! hoppas de inte går ut över mina ord här. måste bara beklaga mig på att jag är en person som lätt blir sjuk. halsbränna är något som återkommer minst en gån gi månaden. spyr gör jag även det minst en gån gi månaden o då jag har mens är det likosm skrivet i ödet att jag ska ligga o spy i en vecka... nånting annat...? hmm nee de väl de som är återkommande hela tiden.

bifogar bild på astrid
image4
kramaaaaaaar


Hultsfred!

jag ska till hultan imorgon. i bilen befinner sig roy(chaufören)(hur fan det stavas nu då), ronja(öööhhm... kanske den som kommer säga till mig att sluta klaga), corni( ääähm... den som kommer behöva kissa hela tiden) o så jag( hon som kommer må illa, vara varm, vara hungrig, inte kunna sitta still, kissa, fråga när vi är framme samt vilja stanna så fort jag ser en gulig stuga eller lopis eller någe annat intressant man kan upptäcka på vägen). vi komme rmed abndra ord inte komma fram vid beräknad tid. men vi har inte direkt bråttom så de spelar nog ingen roll...

sen väll där framme ska vi supa så pass mycke att vi får vattenbrist, syrebrist o andra allmäna brister i kroppen. men det ska bli skojigt!! ska kolla på en massa coola band också, inte glömma de! måste bara säga att jag har vääärlden ssnyggaste ryggsäck, en riktig campar ryggsäck. slår vad om att corni komemr ha någon rullväska... HAHA!!

vet inmte vad jag ska säga mer... gick inte på personal festen i lördags.men de var inte så många som hade vart där när man frågade runt. men inte så mycke strul fick bara klart för mig att samtliga hade vart aspackade o de flesta komme rinte ens ihåg vad de gjorde halva kvällen... niiiice!!

snart kommer roy med vårt nya köksbord. jag hålle rpå att tvätta o ska nog gå ner sanrt. är en massa heta byggarbetare utanför. ska nog fråga om de kan hjälpa mig bära tvätten... mohahahaa!

är ganska brun... vaxade mig igår. det var intressant. gjorde jääääääävligt ont överallt. o det funakde inte på benen o de där ställe ti mitten av kroppen. men under armarna fick jag bort allting. så det var ju skönt. slipepr man tänka påde närmaste fyra veckorna att man är en förtryckt varelse som faktsikt accepterar konstiga påfynd.

nää nu ska jag ner till tvättstugan o sen ska jag o roy åka runt halva stan för regnjackor(mina superfiiiina är borta, misstänekr emma) sprit(till samtliga i bilen) o typ en annat massa skit. köpte såpbublor men vill ha en vattenpistol också.

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssarrrrimage4