tjejkväll

nu sitter jag här framför datan efter en god efetrrätt "en fantastisk god efetrrätt" enligt ronja! bananer, chokaldsås(hemmagjord) och glass för oss icke veganer. corni var jätte arg på mig för mitt tidigare inlägg. :P så jag tänkte dedikera ett stycke åt henne:
 
blablablablaaa.balablablaba.blabalbaaa.(blabla)! blabalaa?!

okej hon var väll inte arg men hon tyckte att jag var knäpp som skrev om henne på det sättet. menmen jag gillar corni och skulle aldrig framställa henne på något dåligt sätt. sååå pusspuss och pusspuss på annaaaaa också... hehe.

and btw desperat housewife är booring så de e bara därför jag skriver detta. kisskiss
 

dagens datum

   Jag har fått kritik över bloggens innehåll. Den ska tydligen vara tråkig och absolut inge intressant. Kritiken kommer från Cornelia så därför tänkte jag tillägna ett stycke till henne.

   Jag bytte kattlåda imorse så jag kom lite försent till Gullmars där Cornelia stod och väntade. Hon var lite butter efter att jag svoscha förbi henne in i tunnelbane vagnen och kvittrade "Corneliaaaaa hoppa in!". Hon hade träffat Ronja på Gullmars också... Påvägen till skolan så babblade vi lite om helgen och tjejmiddagen som går av stapel prick 1800 med anna, corni and ronja... och royan i kockförklädnad. Anledningen till middagen är att Cornelias bf är på kurs och Cornelia är avundsjuk. Så därför ska vi supa oss fulla och äta god mat. Som hämnd asså för att han är på kurs... Cornelia avslöjade en sak som jag garvade gott åt och säkerligen alla som lyssnade på vårt samtal. 

S: Royan fyller år snart! Då tycker jag att vi gör någe roligt allihopa!
C: Åååh!! När fyller han år?
S: 18 oktober.
C: Det är någon annan som fyller år då ocksååå... vem e det?!
S: Aa, jag vet men jag vet inte vem det är. Vet bara att det är någon som fyller år typ då.
   Vi satt och funderade i typ fem minuter. Sen utropar Cornelia...
C: Det är ju Blondinbella!!!!!
   Sofi dog. Lite inombords över att hennes kompis vet detta. Och lite för att jag skrattade.
Men sen kom vi(jag) på att det faktsikt är Annas bf som fyller år då. Typ den 24...?    

hot in herre





Har lagt upp denna förut men det är min höstlåt sååå då får det bli tjatigt!

Nikon

efter en bilresa från norrtälje där en mycket trevlig lördag kväll spenderades så passade vi på att åka till mammas nya radhus och jag att sno emmas nya digitala systemkamera.




































Folkhälsa

År 2007 fick jag fylla i en ganska lång enkät angående folkhälsan i Stockholms län. I brevinkastet damp det nu ner ett litet kuvert med resultatet av undersökningen. Det framfår att det är en förbättring sen senaste undersökningen år 2002, men enligt mig är det katastrof!

...en av tio uppnår rekommenderationerna av fysiskt aktivitet.
...endast var tredje och drygt var tionde man äter grösaker mer än en gång om dagen.
...rapporter om att var tredje kvinna lider av spykisk ohälsa.

...klamydia ökar, fetma ökar, självmordsförsök ökar bland unga kvinnor, olika hälsa inom de socioeknomiska grupperna ökar...

År 2002 hade 50% av alla kvinnor i åldern mellan 21-24 år spykiskt ohälsa. År 2006 är det 30%.

Jag är absolut inte chockad utan jag vill bara skrika till alla dumma rökare, alla människor som inte tränar och till de som inte "klarar" av att äta en jävla grönsak att Det är nog dags att tänka om lite!
Och ni som inte mår så bra... försök att göra något åt det. Livet blir lite roligare om man är nöjd med sig själv. Jag är absolut ingen proffesor eller expert. Men jag är lycklig med det som är, för jag bryr mig helt enkelt inte tillräckligt mycket för att ens tänka på det negativa.
Så gör som jag. Bry er inte!

ps. Men om man är en sån person som måste bry sig och tänkatänkatänka så tänk på något som ni kan förändra och gör er lycklig. Typ välgörenhet, resor, personlig utveckling inom alla områden osv. ...så gå och ha det kul nu!

hemligstämplat!

Jag har en massa tankar och åsikter som man egentligen inte ska ha... En del resonemang som är moraliskt felaktiga och det vet jag att dem är. Jag står för att jag "vågar" go there lixom. Det är inga tankar jag stödjer att man ska ha egentligen. Om det kom upp i en diskussion skulle jag kunna försvara dem för att se vad som egentligen är fel med att tänka så och hur man ska förstå de som tänker i de banorna. 
Jag brukar väldigt ofta ta den "onda" sidan eller den sidan där ingen kan vara med och försvara sig. Men det betyder inte att jag tycker så.

Tillexempel:
Du: Jag hatar folk som har Hummers!
Jag: Men om du hade fett med cash skulle inte du också ha en sån då?

Truth to be told, jag hatar folk med Hummers men om jag hade fett med cash skulle jag säkert ha en sån lr inte... vet inte förrän man är där. Ett ganska fegt exempel men vissa saker ska inte ens röra mina läppar.  



Idag har jag tänkt en del på allt som händer runt mig. En del saker är bra och en del mindre bra, nästintill katastrofala. Men jag vet och hoppas att allt kommer ordna sig. Det brukar det ju göra, eller hur? Just nu känns det bara lite uppochner. När jag säger "uppochner" så menar jag det verkligen. Känns som att dragningskraften egenligen är ut mot rymden. Har allt blod i huvudet. 
Undra vad som skulle hända om man bara gav upp allt? Säga tjaba, lås in mig tack.
Undra om det finns någon inom psykvården som rådger någon att ta sitt liv för att lixom spara tid och pengar. Äh du är ju helt jävla omöjlig! Det enda du skulle må bra av finns inte på denna jord. Klirr! Rakt ner i fickan med stålarna bara.
Stört egentligen!
Man borde få varje människa eller varelse man skadar psykiskt eller fysikt få en fet örfil helt automatiskt. Då skulle nog folk få mer vett! Ingenting som påverkar yttrandesfriheten utan mer en moraloch ettiket bitchslap. Ingen ska kunna påverka den. Utan den styrs utav naturen, typ av molekyler...

Okej nu börjar jag spåra... Men kom ihåg att livet är inte mer än vad man gör det till egentligen. Att om du tror att det du tycker, tänker och gör påverkar något större så tänk en gång till. Inte ens om du avskaffar demokratin tror jag att moder jord skulle give a damn!



   

bloggmatrial

Skytten 22. november - 20. december
Din i grund och botten bondförnuftiga och ärliga stil kan ha den oavsiktliga biverkningen,
att den skrämmer bort nya bekantskaper.

....haha!
jag charmar snarare mina nya bekantskaper och sedan när dom är där dom ska så börjar jag bitcha mig.
nää är jätte gullig, lr hur?





I löööv you!

Ett vanligt telefonsamtal mellan S och R.

R: Ska jag handla något?
S: A, nåt jag kan blanda med.
R: 'suck' okej. Inget annat?
S: Ne. Jag tycker vi köper på thai ikväll.
R: A, det låter bra...
S: Eller orkar du laga något?
R: A fy fan.
S: Men då lagar du åt mig med va?
R: Det är såklart. Ta fram köttfärspåsen ur frysen bara.
S: Meeeen jag ligger i sängen.
R: Okej men då handlar jag typ kyckling eller nåt om inte du köpt den där billiga kycklingen på jobbet?
S: Nej det har jag inte... Jag orkade inte.
R: Okej jag förstår. Då ses vi snart då pussen. Pusspuss
S: jaja hejdå


que? *höjt ögonbryn*

Kan iochförsig skylla min lilla förvirring på salladen jag äter. Misstänker nämligen att den är möglig... men god så jag fortsätter äta. Katterna rockar fett, startsidan som jag inte fattat är startsidan fören nu bajsar och att jag inte kan snacka skit med någon är anus. Sen har jag glömt bort vad de var för uppgift man skulle göra tills på fredag. Jaja.. bara jag inte dör en plågsam död så är jag nöjd. 

Har bestämt mig (på skoj, ingen behöver predrika tack!) att gå ner fem kilo på en betsämd tid. För nu när jag inte jobbar kväll varenda dag så är det lättare att komma in i någon sort träning och -bramat rutin. För jag funderade på det idag när jag satt i min lilla kassa att jag kommer inte ihåg vad jag åt i våras lr ens förra veckan. Jag kommer inte ihåg den där chokladbiten igår ens. Så det är inte direkt som att man förlorar något på att typ bara äta saker man tycker är tråkiga. Vad gör det om hundra år lixom?

Har letat lite efter ett skärp som jag såg på en kille härom dagen, asså att ge till min kille. Om jag hittar det lr bara något som liknar det som kommer jag att fria med den. Som ringen. Fast nu är det ett skärp istället. Var i alla fräger, ganska ljusa och flätat. Uuursnyggt!

Men den hitta jag på junkyard.se och den är också urläcker! men inte ens hälften som den jag såg... blääe!